hedef 50 kilo olmak.. :)))

ay evet ela ya o benim de aklıma gelmişti biliyo musun, yumurtlama tarihim çünkü eminim, vücut ısısından falan anlıyorum:)
geçer inşallah artık birkaç güne.

ay evet ela ya o benim de aklıma gelmişti biliyo musun, yumurtlama tarihim çünkü eminim, vücut ısısından falan anlıyorum:)
gecer bir iki gun suruyo... bide arkadindan kilo kabediyom ben.. kilo vermem hizlaniyo...belkide siskinle verilen kilo cok gozukuyon
netten baktim ovulasyon (yumurtlama ) sislik yaparmis... hatta belirtisi arasinda...bir gun yada iki gun surer:)))

gecer bir iki gun suruyo... bide arkadindan kilo kabediyom ben.. kilo vermem hizlaniyo...belkide siskinle verilen kilo cok gozukuyon

netten baktim ovulasyon (yumurtlama ) sislik yaparmis... hatta belirtisi arasinda...bir gun yada iki gun surer:)))
Oh oh, pazartesi bildirime kadar iner o zaman

bu arada, öğleyin yarım porsiyon sade iskender yedim(yağsız+sossuz+ekmeksiz) yanında bol yeşil salata ve ayran içtim,

tıka basa şişim hala

birazdan güzel bir yeşil çay demlerim

iyi bak protein alim diyodun afiyet olsun.. bende oglen bir armut yarim muz ve bir kase yogurt yedim… aksam esim yemege gidecek istekilerle.. ben yalnizim ne yapsam ki.. buzlukta koftem var yagsiz pisirip salata ve ayranla yerim herhalde...

kahvaltım:
1 incir 1 kayısı
1 kepek ekmeği
1 zeytin
1 avuç maydonoz
biraz peynir(tulum.. kaşar)
1 domates
4 dilim salatalık

nasilsiniz kizlar burcu bugun nerdesin kiZ oglen yogudun icene yulaf ezmesi katip yedim bir kase... cok sis hissediyorum kendimi kiloda almisim... arada moralim bozuluyo bole olunca... ama yilmak yok pazartesiye toparlayip ustune vetmem lazim azicik egzersizi artirmam lazim gibi gozukuyo.. bu aralar cok miskinin yaa biri beni dürtsun

Ya kızlar ben hayatım boyunca 2 haftadan çok diyet yapamamış biriyim hep bozmuşumdur ama sanki doğduğumdan beri diyetteyim gibi hissediyorum gerçekten çok sıkıldım bir şey yerken sürekli kilo alıcam düşüncesinden de diyetlerden de insanlar 30-4o kilo veriyor ben dişimi sıkıp 10 kilo veremiyorum.Bu sefer 3 ay boyunca kendimi sıkıp sıkı şekilde diyet yapmaya karar verdim artık zayıflayıp kurtulmak istiyorum şu diyet işinden...

kahvaltım:
1 incir 1 kayısı
1 kepek ekmeği
1 zeytin
1 avuç maydonoz
biraz peynir(tulum.. kaşar)
1 domates
4 dilim salatalık

her zamanki gibi güzel kahvaltın:)

geldim canım, yoğunum birazcık da yazamadım.

sabah; 1 yumurta (az pişmiş)
2 biber
yarım domates
1 kk kadar örgü peynir+eski kaşar karışık,
3 zeytin,
yarım dilim 3 tahıllı ekmek yedim. açıkçası bu kadarlık bir öğün beni baya öğlene kadar tok tutuyor ve öğle yemeğine kadar ara yapmıyorum.

öğlen karışık salata aldım, içinde 2 yk kısır 1 yk makarna salatası ve 1 yk ekşili mantar vardı, kalanı yeşillik falan iste..
yanında light ayran içtim.

hala davul gibi şişim ve nedense bu hafta deli gibi susuyorum, midem cayır cayır yanıyor kahvaltıdan sonra bile..

öğleden sonra light süt ve ceviz badem kaju ceviz vs ile light süt içmeyi planlıyorum, tabi bu yemişler birer tane falan olacak:)
akşama salona gidicem yine o yüzden süt ayran falan tüketeyim dedim bugün..

akşama da annemlere gideceğiz ne yiyeceğimi bilmiyorum:)

dün akşam da annemlerdeydik, annem gözleme yapmış yedim walla, çok abartmadım ama. tabi bizim gözleme ince tek kat hamurlu bool boool içli ve yağsız olur o yüzden sebze ve beyaz ekmek yemişim gibi düşünerek kendimi teselli ediyorumyanında domates salatalık biber yemiş ve ayran içmiştim.. sonrasında birşey yemedim.
daha ne yiyecen desenize

neyse sizlerde ne var ne yok?

ela ufaklık nasıl?

bence hedefine tam olarak kitlensen motivasyonun daha yüksek olur, ve bu işi biraz da eğlenerek yapmaya çabalayabilirsin. ben mesela sağlıklı beslendiğimi, her sağlıklı (ve ölçüsünde yenen) yiyecekle vücuduma bir iyilik yaptığımı düşünüyorum. evdekilere ne pişiriyorsam ben de onu yiyorum ama onların sağlığı için de işte bilinen zararlı yiyeceklerden uzak durup, daha faydalı şeyler almaya pişirmeye çalışıyorum, eşim ve oğlumu sadece miktar konusunda kısıtlamıyorum.

eve zaten cips kola çikolata hatta paketli ürün vs olabildiğince sokmuyoruz, böyle işimiz daha da kolaylaşıyor.

şaşkıncım...diyete başla bırak bırakınca kilo alıcam diye kork ama yee... sonra pişman ol tekrar temiz bir sayfa ac baktın bir kaç gün sonra..geldi ömüne lahmacunlar amannn deee boşver bunu yiyeyim yarın başlarımmm... hep böyle hep böyle... insanı yorar.... şöle kendine gel burcunun dediği gibi hedefine odaklan.... buraya başlayalı senin bir.. iki ay olmuştur... şimdiye çoktan 3 kilo yada 4 vermiştin.... keşke dememek için bir an önce başla... yapamıyorum diye birsey yok herkez nasıl yapıyor... yada önüne gelen ilk yemekte boz gitsin... 2 ay sora aynı noktada olacaksın... şu vermen gereken 10 kiloda olcak aklın hep.. böylelikle bir bakmışsın bir sene geçmişş.... neden bunu yapıyorsun kendine.... bak bir kaç kilo dan sonra nasıl hevesleneceksin.... devamı gelecek yeterki.. iste.....

ayy bende bugun bir şişkinlik kilo artısı ve aşırı yeme istegi varr... arada oluyo... kendimi tutuyorummm... grisini felan yedimm ama baya yedim galinba... başka birsey yemiyim diye... neyse bugunu atlatayımmm...
ufaklık iyi çok yoruyo ya burcu...2 yaş sendromu mu ne... 19 aylık şuan... 18 ayda başlarmış..... çok inat bildiğin gibi değil... bir sey olmasa kendini yere atıyo... kafasını vuruyo yere.... çok hareketli her yere bakıyım herşeyi elliyimm..anlıcagın çok fenayız bu aralar

Evet çok haklısınız işte bazen arada bir insan bunalıyor birde bugün evde boş boş oturdum canım sıkıldı bende kiloma taktım sanırım eskiden 68 kiloydum 60'a kadar düşmüştüm hepsini almasamda 3-4 kilo aldım sonra zamanla.Artık kalanıda vermem lazım bunun farkındayım teşekkür ederim güzel mesajlarınız için :) Bırakmak yok zayıflayana kadar devam !

kızlar naslsınız hayırlı cumalar.
2 gündür yatıyorum , ağzım uçukladı. Ateş , halsizlik... diyeti bozdum mecbur yedim kuvvetlenmek için. Pazartesi tartıda ağır basarsam şaşırmam. Halbu ki 58.8 olmuştum 2 gün önce ama şimdi bilmiyorum

Canım tarçına aban o zaman sen bu ara, o baya engelliyor böyle krizleri, en azından biraz hafifletiyor.

yaaa 2 yaş sendromunu bana sorrrrr:) bizim de 18 ayda başladı ve cidden zordu, çok sabır istiyor. Allah kolaylık versin. bir de bu dönemde henüz kendilerini koruyamıyor olmaları kötü. Ama bak o kafa vurmalara falan hiç tepki verme, yani görmemiş gibi de yapma gördüğünü bilsin ama bu hareket için karşılık alamadığını, yaptığının işe yaramadığını anlasın. engellemeye de çalışma mesela.. ayy bilmiş bilmiş konuştum ama Ela inan ki benim oğlum da zor bi çocuk, küçüklüğü de öyleydi şimdi de öyle.. Sabır sabır sabır.. Canları sağolsun da..

kahvaltıda:
kepek tost ekmegınde kasarlı tost
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak cay

ara ögün: 1 elma

aksamada: bamya yemegi var
kalorı hesabı yaparak, kilo vercegime inaniyorum bu sefer.. bakalım pazartesi kac kilo cıkcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…