hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canım tarçına aban o zaman sen bu ara, o baya engelliyor böyle krizleri, en azından biraz hafifletiyor.

yaaa 2 yaş sendromunu bana sorrrrr:) bizim de 18 ayda başladı ve cidden zordu, çok sabır istiyor. Allah kolaylık versin. bir de bu dönemde henüz kendilerini koruyamıyor olmaları kötü. Ama bak o kafa vurmalara falan hiç tepki verme, yani görmemiş gibi de yapma gördüğünü bilsin ama bu hareket için karşılık alamadığını, yaptığının işe yaramadığını anlasın. engellemeye de çalışma mesela.. ayy bilmiş bilmiş konuştum ama Ela inan ki benim oğlum da zor bi çocuk, küçüklüğü de öyleydi şimdi de öyle.. Sabır sabır sabır.. Canları sağolsun da..
tabi bilmissin bu uollardan gectin nasilsa:KK66:) senden iyi kim bilebilir:KK66:)
ya okuyorum nasil davranmam gerektigini felan... daha sakin ilimli yaklasiyorumbu aralar... anlamasada anlatiyorum tek tek:) Ama bazen de tukendigimi hissediyorum.... ne zor cocuk buyutmek Allah sanada kolaylik versin... cocuk isi sabir isi... hele erkek cocuklari daha hareketli oluyomus… gerci benim kizda hic farki yok suan insallah buyudukcr daha duzelir
tarcini denemistim daha once:KK66: gayet iyi sonuc tatlida tabi... neyse bu saate kadar iyi gittim... ( fazla grisini tukettim yanliz:KK17:karbonhitrat:KK11:) biraz hareket artirmam lazim ama bu ara kizim uyudukca ders calisiyorum... arada oyun oynarken bir kac hareket sıkistiriyorum:))

kızlar naslsınız hayırlı cumalar.
2 gündür yatıyorum , ağzım uçukladı. Ateş , halsizlik... diyeti bozdum mecbur yedim kuvvetlenmek için. Pazartesi tartıda ağır basarsam şaşırmam. Halbu ki 58.8 olmuştum 2 gün önce ama şimdi bilmiyorum :eek:
betüllll geçmiş olsun balımmmmm...:KK57: ne oldu kız:KK43: nazar mı deydii.. :110: viral birşeylermi kaptın ki... kiloyu boşver:KK63:sennn iyleşşş burda hallediyoruz nasılsaa:KK19: bir an önc iyleş bak sınav varrrr:KK1:

kahvaltıda:
kepek tost ekmegınde kasarlı tost
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak cay

ara ögün: 1 elma

aksamada: bamya yemegi var
kalorı hesabı yaparak, kilo vercegime inaniyorum bu sefer.. bakalım pazartesi kac kilo cıkcam :)
pazartesi güzel sonuçlar alısın inşallah:KK70: :KK36: siteye mi üye oldun kalori arkadşıma:KK73:

betüllll geçmiş olsun balımmmmm...:KK57: ne oldu kız:KK43: nazar mı deydii.. :110: viral birşeylermi kaptın ki... kiloyu boşver:KK63:sennn iyleşşş burda hallediyoruz nasılsaa:KK19: bir an önc iyleş bak sınav varrrr:KK1:
Sağol şekerim bende nazar diyorum ya bilmem. Evet sınav var elacım duanı esirgeme benden hala yatıyorum inan bugün 3. gün

pazartesi güzel sonuçlar alısın inşallah:KK70: :KK36: siteye mi üye oldun kalori arkadşıma:KK73:
Evet üye oldum. Cok begendim siteyi.. appi yok malesef.. daha önceleri app olarak aramistim ama hic bu kadae kapsamli bulamamistim.. az önce 58.3 ciktim yani 700gr vermisim 4 günde.. insallah devamida gelir. Malesef spor yapamadim hic. Spor yapsam daha cok vercem belki. Halbuki bu hafta izinliydim.. pazartesi is basi yapicam. Spor icin motive

Bu grup ilk açıldığında yazanlardanım ama sonrasında sınav stresi filan derken dikkat edemedim şimdi tekrar katılmak istiyorum hedefim 50 kilo olmak elaprensess cim adımı eklersen sevinirim..boyum 1.62 kilom bu sabah tartıldım 54.2

Spor icin motive edemiyorum kendimi bir türlü

Ben de spor için motive olamıyorum, olsam da zaman uymuyor:KK43: pilatese yazıldım bu 2. Haftamda hiç gidemedim. Haftada 3 gün ben bugün gidebilirsem sadece birine gitmiş olacağım:KK43: gidemediklerimin hiç biri keyfi değildi, inşallah önümüzdeki hafta daha düzenli olur.

Sen spor olarak ne yapmak istiyorsun evde videolardan mi, dışarda yürüyüş mü, ya da bir spor salonu mu?

selam kizlar…:KK25:dunku sisligim istah artmasi. nihayet bugun gitti:KK70:iki gundur arti 700 dum…ama sabah kalktim hepsi birden gitmis... :KK71: insallah iki gunde verirsem pazartesi kilo vermis olacagimm...
gece 4 te yattim cani sag olsun kizim uyutmadi.. sabah 10 kalktim... kiZim 8 de kalkti sagolsun esim sabah ilgilen mis... kalktigimda kizim firsat vermedi kahvaltiya bizde gec yaptik ta saat 1 de oyuzden ogle ve kahvalti yapmis oldum

kahvalti ve oglen:
2 kaysi 1 incir
2 haslanmis yumurta sarisi
1,5 kepek ekmegi
4 dilim salatalik
1 orta boy domates
1 avuc maydanoz
biraz kasar peyniri
limonlu yesil cay

Bugün ki yediklerim
sabah ballı limonlu su
bir haslanmış yumurta domates peynir bir parça ekmek..
öyle azıcık kaçamak yaptım üç dört parça cips ve çay..akşsam için çorba düşünüyorum

X