- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.741
tabi bilmissin bu uollardan gectin nasilsa) senden iyi kim bilebilir)Canım tarçına aban o zaman sen bu ara, o baya engelliyor böyle krizleri, en azından biraz hafifletiyor.
yaaa 2 yaş sendromunu bana sorrrrr:) bizim de 18 ayda başladı ve cidden zordu, çok sabır istiyor. Allah kolaylık versin. bir de bu dönemde henüz kendilerini koruyamıyor olmaları kötü. Ama bak o kafa vurmalara falan hiç tepki verme, yani görmemiş gibi de yapma gördüğünü bilsin ama bu hareket için karşılık alamadığını, yaptığının işe yaramadığını anlasın. engellemeye de çalışma mesela.. ayy bilmiş bilmiş konuştum ama Ela inan ki benim oğlum da zor bi çocuk, küçüklüğü de öyleydi şimdi de öyle.. Sabır sabır sabır.. Canları sağolsun da..
ya okuyorum nasil davranmam gerektigini felan... daha sakin ilimli yaklasiyorumbu aralar... anlamasada anlatiyorum tek tek:) Ama bazen de tukendigimi hissediyorum.... ne zor cocuk buyutmek Allah sanada kolaylik versin... cocuk isi sabir isi... hele erkek cocuklari daha hareketli oluyomus… gerci benim kizda hic farki yok suan insallah buyudukcr daha duzelir
tarcini denemistim daha once gayet iyi sonuc tatlida tabi... neyse bu saate kadar iyi gittim... ( fazla grisini tukettim yanlizkarbonhitrat) biraz hareket artirmam lazim ama bu ara kizim uyudukca ders calisiyorum... arada oyun oynarken bir kac hareket sıkistiriyorum:))