hedef 50 kilo olmak.. :)))

nerdesin kiss:KK19: mestan ile fistan nasil??? bir sorun yok dimi
var ablaaa
beni nasıl yoruyolar bi bilsen hep erkenden izin alıp cıkıp eve geliyorum gezmeleri bıraktım :KK70:
onlar geldiginden beri yarım kilo verdim :KK70:
cuma günü gezi var şirketin bakalım napcam nasıl ayrılcam
şu gezi bitsin burya dönüş yapıyorum

var ablaaa
beni nasıl yoruyolar bi bilsen hep erkenden izin alıp cıkıp eve geliyorum gezmeleri bıraktım :KK70:
onlar geldiginden beri yarım kilo verdim :KK70:
cuma günü gezi var şirketin bakalım napcam nasıl ayrılcam
şu gezi bitsin burya dönüş yapıyorum
baya yogunsun. ben seni anliyorum sen merak etme burdayim hep ben ... cok yormamaya bak kendini..bu arada dilvin kilo bildirim gunumuz degisti esra sanada diyom paris guzeli pazartesi oldu

baya yogunsun. ben seni anliyorum sen merak etme burdayim hep ben ... cok yormamaya bak kendini..bu arada dilvin kilo bildirim gunumuz degisti esra sanada diyom paris guzeli pazartesi oldu
o zaman nasipse pazartresi bildirimimi veririm
taşınabiliriz bide ablam baska bi yere naskil istedik yarın açıklanıcak hayırlısı olsunda bu mahalleden bi gidelim diye dua ediyorum burdakiler ne kadar gözleri dönmğş hayvan canavarı yaa :KK43:

o zaman nasipse pazartresi bildirimimi veririm
taşınabiliriz bide ablam baska bi yere naskil istedik yarın açıklanıcak hayırlısı olsunda bu mahalleden bi gidelim diye dua ediyorum burdakiler ne kadar gözleri dönmğş hayvan canavarı yaa :KK43:
olemii aaa hayirlisi olsunn dilvin nereye nakil oluyo tercih felan oluyomu sizde??

kızlar selam,

ben dün akşam 1 biber dolması, avuç içi kadar haşlanmış tavuk yedim yine, bu sefer ilaveten 1 kepçe de tarhana çorbası vardı.

sonra salona gittim 1,5 saatten fazla çalıştım, geldim bir soda içtim yattım, iş yerinde de yorulmuşum dün yaa.

bu sabah da yarım kk eski kaşar, yarım domates,1 biber,2 zeytin, 3/4 dilim tam buğday ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta yedim.

sonra 1 sade türk kahvesi içtim, 1 lt falan su içtim sanırım, şimdi de yeşil çay içiyorum. acayip şişkinlik var yine karnımda, reglim de yakın değil halbuki.. şu mevsim geçişlerini sırf bu şişkinlik yüzünden sevmiyorum yaa, yoksa çok güzel havalar aslında:)

öğleyin de protein alsam iyi olacak aslında bugün, akşama annem gözleme yapacak (otlu falan) yarım ondan yerim ayranla, o yüzden en azından öğlen protein alsam iyi olacak gibi.. aslında canım da hiçbir şey istemiyor şu an:/

kızlar selam,

ben dün akşam 1 biber dolması, avuç içi kadar haşlanmış tavuk yedim yine, bu sefer ilaveten 1 kepçe de tarhana çorbası vardı.

sonra salona gittim 1,5 saatten fazla çalıştım, geldim bir soda içtim yattım, iş yerinde de yorulmuşum dün yaa.

bu sabah da yarım kk eski kaşar, yarım domates,1 biber,2 zeytin, 3/4 dilim tam buğday ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta yedim.

sonra 1 sade türk kahvesi içtim, 1 lt falan su içtim sanırım, şimdi de yeşil çay içiyorum. acayip şişkinlik var yine karnımda, reglim de yakın değil halbuki.. şu mevsim geçişlerini sırf bu şişkinlik yüzünden sevmiyorum yaa, yoksa çok güzel guhavalar aslında:)

öğleyin de protein alsam iyi olacak aslında bugün, akşama annem gözleme yapacak (otlu falan) yarım ondan yerim ayranla, o yüzden en azından öğlen protein alsam iyi olacak gibi.. aslında canım da hiçbir şey istemiyor şu an:/
gunaydin burcucum dun yine guzel gecmis sporunuda yapmissin... ben bisey farkettim ne kadar dogru bilmiyorum regl den 15 20 gun sonra (yumurtama zamani)bir siskinlik yasiyorum karnim agriyor... regl olacak gibi ama biraz farli dogumdan sonra farkettim bu durumu onceden pek ilgim yoktu bu konuda doktor bir arkadasa sordum .. yumurta catlamasi oldugu gunde ayni oluyomus . regli gibi agri.. (her zaman degil ama arada oluyo)sanirim siskinlikte yapiyo.. ben o gun kilo aryisi yasiyorum bir gun felan.. sanirim ona bagli bir durum.. tabi bu benim kendi tahminim... sende regli yakin degil ama siskinim dedinya bundan ola bilir..

olemii aaa hayirlisi olsunn dilvin nereye nakil oluyo tercih felan oluyomu sizde??
eger kabul olursa konyanın en güzel yeri olan merama gidicez inşallah hayırlı iyi komsularımız olur :)
kardeşimin kolejini nakil ettrdik yarında ben baska şubeye nakil basvurusu yapıcam selçukludaydım merama nakil istiycem :)

X