hedef 50 kilo olmak.. :)))

ahaaa iyi insan bu kadar mi olur kiz bende senden bahsediyodum ust yazimda:)))) fistigimmm benimm guzel arkadasimmmmm hos geldinn nasilsin nasil gectiiii

Ay canım benimm evet gördüm gördüm ben onları mesajı gönderdikten sonra gördüm şok oldum resmen yaaa... Ama seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama... sigarayı bıraktığım için kilo aldım maalesef

Çok güzel geçti canım ablam benim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor, 5li rakamlara gelmişsin çooook sevindim

olsun ya o sira almiyordun ki kilo :)) neyse bosver verirsin:)) evet 5 li rakamlardayim artik:) biraz zor ve yavas ama emin adimlarla:)) paris nasildi nerde kaldin guzelmiydi dil ogrendinmi?? kimle gittin ayy cok soru sormak istiyom :)) kac kilosun??? himmm baska neyse aklima geldikce sorarim

Paris çok güzeldi ablacım öğrendim biraz dili. Bir kız arkadaşımla gitmiştik. Ama çooook çok gezdim, günde en az 10 kilometre yürümüşümdür tabanlarım yara oldu düşün. Tabi o kadar yürüyünce de iştahımız çok açıldı. Yemekler de biraz pahalı olduğundan bisküvi kraker tarzı abur cuburlarla geçiştirmek zorunda kaldık. Bayramda da zaten almıştım. Şuan 53 kiloyum ama daha önce bu topik sayesinde verdim, yine veririm eminim. Şimdi ailemin yanındayım annem baya yediriyor yine. Ama cumartesi kendi evime döner dönmez tekrar tam gaz başlayacağım

İyi akşamlar kızlar spordan geldim yeni. Evimin aşağısındaki parkta spor yaptım bir de yürüyüş Göbeğime de streç sardım ter içinde kaldım ter

Hoşgeldin canımmm , yokluğun çok belli oluyordu

ayyyy neguzel ya senin adina cok sevindim... ne guzel gezdin geldin... bir ayda aldigin o kilo hemen gider merak etme) annecigin ozlemistir olsun acik yersinnn cumartesi baslarsin...

enercik betul diyomda inan miyon masallah kiz.. gececen bu hafta benii neyse bende item acik kendini yarin)
Elacımmmm benim , gündüz bir miskindim ki sorma akşam annem parkta spora gidecek bende evde platese başlayacaktım. Akşam 1 kase dondurmayı mideye indirince iyice miskinlik geldi. tek başıma bu miskinlikle spor yapmam dedim , o yüzden annemle gittim kendimi zorlaya zorlaya

ayyyy neguzel ya senin adina cok sevindim... ne guzel gezdin geldin... bir ayda aldigin o kilo hemen gider merak etme) annecigin ozlemistir olsun acik yersinnn cumartesi baslarsin...

Nasıl geçti diye soracaktım ki elaya yazdığn mesajı okudum , sana 2. baskı yaptırmayım eğlenmene sevindim canım

Saolun canlarım :) Pazar gününden itibaren başlıyorum işte. Size birkaç fotograf atayım :))

Eklentiler

• DSCF1449.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 108
  • DSCF1625.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 82
  • DSCF2168.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 80
cok iyi yapmissinnnn super olmussss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…