- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.681
çıtır adayları boy topikte başlangıç kilosu Eylül 1.hafta Eylül 2.hafta Eylül 3.hafta Eylül 4.hafta elaprensess 1.61 65.2 59.1 x x x dilvin 1.53 60.0 x x x x esra 1.60 54.2 rezerve rezerve rezerve rezerve
[/td] [td]
[/td]
tabi ediyodu zaten 54 kilo bir arkadas 48 felan olmak istiyodu. enson 50 ydi gitmeden.. bilirsin birde az kilo zor kilodurtskkr ederm cvbın ıcın pekı kılo vermeye devam edıyormuydu
ahaaa iyi insan bu kadar mi olur kiz bende senden bahsediyodum ust yazimda:)))) fistigimmm benimmCanım ablam benimmm rezerve yazmış yaaa
Ben geldiiiiimmmmmmmmmmm
ahaaa iyi insan bu kadar mi olur kiz bende senden bahsediyodum ust yazimda:)))) fistigimmm benimmguzel arkadasimmmmm hos geldinn nasilsin nasil gectiiii
olsun ya o sira almiyordun ki kilo :)) neyse bosver verirsin:)) evet 5 li rakamlardayim artik:) biraz zor ve yavas ama emin adimlarla:)) paris nasildi nerde kaldin guzelmiydi dil ogrendinmi?? kimle gittin ayy cok soru sormak istiyom :)) kac kilosun??? himmm baska neyse aklima geldikce sorarimAy canım benimm evet gördüm gördüm ben onları mesajı gönderdikten sonra gördüm şok oldum resmen yaaa... Ama seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama... sigarayı bıraktığım için kilo aldım maalesef
Çok güzel geçti canım ablam benim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor, 5li rakamlara gelmişsin çooook sevindim
olsun ya o sira almiyordun ki kilo :)) neyse bosver verirsin:)) evet 5 li rakamlardayim artik:) biraz zor ve yavas ama emin adimlarla:)) paris nasildi nerde kaldin guzelmiydi dil ogrendinmi?? kimle gittin ayy cok soru sormak istiyom :)) kac kilosun??? himmm baska neyse aklima geldikce sorarim
Hoşgeldin canımmm , yokluğun çok belli oluyorduParis çok güzeldi ablacım öğrendim biraz dili. Bir kız arkadaşımla gitmiştik. Ama çooook çok gezdim, günde en az 10 kilometre yürümüşümdür tabanlarım yara oldu düşün. Tabi o kadar yürüyünce de iştahımız çok açıldı. Yemekler de biraz pahalı olduğundan bisküvi kraker tarzı abur cuburlarla geçiştirmek zorunda kaldık. Bayramda da zaten almıştım. Şuan 53 kiloyumama daha önce bu topik sayesinde verdim, yine veririm eminim. Şimdi ailemin yanındayım annem baya yediriyor yine. Ama cumartesi kendi evime döner dönmez tekrar tam gaz başlayacağım
Hoşgeldin canımmm , yokluğun çok belli oluyordu
ayyyy neguzel ya senin adina cok sevindim... ne guzel gezdin geldin... bir ayda aldigin o kilo hemen gider merak etmeParis çok güzeldi ablacım öğrendim biraz dili. Bir kız arkadaşımla gitmiştik. Ama çooook çok gezdim, günde en az 10 kilometre yürümüşümdür tabanlarım yara oldu düşün. Tabi o kadar yürüyünce de iştahımız çok açıldı. Yemekler de biraz pahalı olduğundan bisküvi kraker tarzı abur cuburlarla geçiştirmek zorunda kaldık. Bayramda da zaten almıştım. Şuan 53 kiloyumama daha önce bu topik sayesinde verdim, yine veririm eminim. Şimdi ailemin yanındayım annem baya yediriyor yine. Ama cumartesi kendi evime döner dönmez tekrar tam gaz başlayacağım
Nasıl geçti diye soracaktım ki elaya yazdığn mesajı okudum , sana 2. baskı yaptırmayımHoşbulduk betülcüüüüüm ben de sizi çok özledim inan, hayatımda bir eksiklik vardı resmen
enercik betul diyomda inan miyon masallah kiz.. gececen bu hafta beniiİyi akşamlar kızlar spordan geldim yeni. Evimin aşağısındaki parkta spor yaptım bir de yürüyüşGöbeğime de streç sardım ter içinde kaldım ter
tabi ediyodu zaten 54 kilo bir arkadas 48 felan olmak istiyodu. enson 50 ydi gitmeden.. bilirsin birde az kilo zor kilodur) sigaranin harcattigi enerjyi kalorilerden kisip biraz egzersiz yaptimi verecegine inaniyorumm )
Elacımmmm benim , gündüz bir miskindim ki sormaenercik betul diyomda inan miyon masallah kiz.. gececen bu hafta beniineyse bende item acik kendini yarin )
herzamannn bekleriz gel hep olur mucok tskkr ederm bunu duymaya ıhtıyacım vardı topıgınız cok seker bu arada gorusuruzz
ayyyy neguzel ya senin adina cok sevindim... ne guzel gezdin geldin... bir ayda aldigin o kilo hemen gider merak etme) annecigin ozlemistir olsun acik yersinnn cumartesi baslarsin...
Nasıl geçti diye soracaktım ki elaya yazdığn mesajı okudum , sana 2. baskı yaptırmayımeğlenmene sevindim canım
cok iyi yapmissinnnn super olmussss.....Elacımmmm benim , gündüz bir miskindim ki sormaakşam annem parkta spora gidecek bende evde platese başlayacaktım. Akşam 1 kase dondurmayı mideye indirince iyice miskinlik geldi. tek başıma bu miskinlikle spor yapmam dedim , o yüzden annemle gittim kendimi zorlaya zorlaya
süpersin canım maşaALLAH...Saolun canlarım :) Pazar gününden itibaren başlıyorum işte. Size birkaç fotograf atayım :))
Senin minik cadı napıyorcok iyi yapmissinnnn super olmussss.....