-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.401
sabahtan beri evle ugrasiyorum yemek camasir pufff okuyorum ama tam yazayim diyorum bu sefer kizin pesinde kos .. dun aksam kapinin kirisine anlini cok kotu vurdu burcucum ceviz kadar sisti mosmor oldu anli minnosumun bugunde surekli pesideyim...
ay ben her saat gectikce sisiyorum ya yarin cok cikmasa bari kilomm(
Günaydın balım nasıl olayım aynı devam. Özel günün yakınsa şişkinliğin vardır ela takmagunaydin kizlar)
nasilsiniz
kilom gecen hafta:59.6
bu hafta: 60.1
Benimde regl dönemi ama olmadım ondan çok çıkma ihtimali var mıayy brn gecen cuma 59.6 idim (hatta cumadan once 59.1 bile gordum)bu hafta basi 59.4 simdi 60.2 cikti.. ne oynak kilom var yareglidendir insallah zaten zor gordum50 leri sabah ins tekrar 50 ye duserim aksam sadece ufak bir kahvalti yaptim...
cümleten günaydın bu arada kızlar,
ben bu sabah 55,8 çıktım. dün sabah 55 dim tam, neyse artık niya böyle oldu bilmiyorum ama sorun değil veririm ben o kiloları
Vay kaçamakcklar bizi vay yazzz benide yaz 59 ile başladı. 59.30 Kızlar acil toparlamamız lazım bune yaaagunaydin kizlar)
nasilsiniz
kilom gecen hafta:59.6
bu hafta: 60.1
Allah razi olsun betulcum... nazar deyiyo bu kiza yaaa... tombis mombis yaaALLAH korumuş elacım kızını... Geçmiş olsunnnn...Dua edeceğim kuzuna...
regli oldum dun bugun yogun gunum ondandir.. sen naptin fistigimmm..Günaydın balım nasıl olayım aynı devam. Özel günün yakınsa şişkinliğin vardır ela takma
kis kacamak yapmadim ben valla:))) ben alistim artik reglide 600 700 almaya .bide az yiyorum metobolizmam artik yavasladi.... 25 kilo verdikten sonra gitmiyo artik biliyorum zor olacak ama vericem...Vay kaçamakcklar bizi vay yazzz benide yaz 59 ile başladı. 59.30 Kızlar acil toparlamamız lazım bune yaaa
regli oldum dun bugun yogun gunum ondandir.. sen naptin fistigimmm..
Allah razi olsun betulcum... nazar deyiyo bu kiza yaaa... tombis mombis yaa
yine maşşallah baya vermişsin burcucumm listeye baktımdacümleten günaydın bu arada kızlar,
ben bu sabah 55,8 çıktım. dün sabah 55 dim tam, neyse artık niya böyle oldu bilmiyorum ama sorun değil veririm ben o kiloları
Sen ne yaptın demişsin , yazacaktım ama yazmayı unutmuşumregli oldum dun bugun yogun gunum ondandir.. sen naptin fistigimmm..
Bak nasıl bildim , takma haftaya kadar hatta 58 leri görürsün gibime geliyor canım inşaALLAH
Tombaklığını yesinler kuzumunnnn maşaALLAH subhaALLAH
Ben bir ara 58.8 i bile gördüm ama bugün 59.0 çıktım geçen haftadan bu güne 100 gr gitmişayyyyy keske olsammm...neyse 59 tekrar düşimde
ederimmmmm tabiii ....Sen ne yaptın demişsin , yazacaktım ama yazmayı unutmuşum
Bende de heyecan var az kaldı hayırlısıyla sevdiğime kavuşmama dua et bana balım ya
bayramdan sonra isteme olacak nasipse öyle konuştuk heyecan heyecan heyecanederimmmmm tabiii ....ne zaman göreceksin....
bayramdan sonra isteme olacak nasipse öyle konuştuk heyecan heyecan heyecan