hedef 50 kilo olmak.. :)))

cümleten günaydın bu arada kızlar,
ben bu sabah 55,8 çıktım. dün sabah 55 dim tam, neyse artık niya böyle oldu bilmiyorum ama sorun değil veririm ben o kiloları

ALLAH korumuş elacım kızını... Geçmiş olsunnnn...Dua edeceğim kuzuna...

ayy brn gecen cuma 59.6 idim (hatta cumadan once 59.1 bile gordum)bu hafta basi 59.4 simdi 60.2 cikti.. ne oynak kilom var ya reglidendir insallah zaten zor gordum50 leri sabah ins tekrar 50 ye duserim aksam sadece ufak bir kahvalti yaptim...
Benimde regl dönemi ama olmadım ondan çok çıkma ihtimali var mı

cümleten günaydın bu arada kızlar,
ben bu sabah 55,8 çıktım. dün sabah 55 dim tam, neyse artık niya böyle oldu bilmiyorum ama sorun değil veririm ben o kiloları
gunaydin kizlar)
nasilsiniz
kilom gecen hafta:59.6
bu hafta: 60.1
Vay kaçamakcklar bizi vay yazzz benide yaz 59 ile başladı. 59.30 Kızlar acil toparlamamız lazım bune yaaa

Vay kaçamakcklar bizi vay yazzz benide yaz 59 ile başladı. 59.30 Kızlar acil toparlamamız lazım bune yaaa
kis kacamak yapmadim ben valla:))) ben alistim artik reglide 600 700 almaya .bide az yiyorum metobolizmam artik yavasladi.... 25 kilo verdikten sonra gitmiyo artik biliyorum zor olacak ama vericem...

Selamlar hepinize..kilo bildirimi yapmak istiyorum.54.6 çıktım bu sabah3 gün boyunca sadece proteinle beslenerek 2.4 kilo vermişim.ama ne yazıkki bu akşam abarttığım ve yarın haftasonu olduğu için gene abartacağımdan dolayı bir kısmını geri alırım.sonra gene protein yer veririm.alırım veririm alırım veririm ve sonunda kafayı yerim..kalıcı bir çözüm bulmam lazım kendime ama nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…