- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.361
Eki Görüntüle 1222227 Eki Görüntüle 1222228 Eki Görüntüle 1222229 Eki Görüntüle 1222230 Eki Görüntüle 1222231 Eki Görüntüle 1222232
kizlar pek giremedim kizim oglen uykusunu yeni uyudu... ne inatci ya:))
yaptıgım hareketler söle... bula bildiğim kadarı...
ic bacak icin morlu bayanin yaptigi ve cember super oluyo.. bunlarin yaninda yarim sinav (gogus ve kol icin)squat mekik gibi egzersizler yapiyorum..
dun bir video gordum instagramda ama neten bulamadim.. anlatiyim anlata bilecegim kadar.. kaygan bir zeminde kadin sinav ceker gibi durmustu ayaklarinin ucundada iki tane plastik tabak vardi.. ayaklarni sirayla karnina cekip tekrar duzeltiyodu bunu cok hizli yapiyodu cunku tabaklar kayiyo ayni kosargibi.. cok guzel bir hareket ve cok akilica.. geldi..ayni pozisyonda bacaklarini makas hareketi gibi acip kapatan bir diger hareketi vardi.. arastircam bulursam yuklicem kizlar
merhaba tatlım bu dukan dıyetınden bahseder mısın kısacaBugün yediklerimi yazayım bari.boş durmayayım:))burda gün bitti.o yüzden yeme işimi sonlandırdım.sabah bir büyük bardak su.sonrasindada 2 adet haşlanmış yumurta(1 tanesinin sadece beyazını yedim)bir dilim light peynir.öğlen biraz acılı tavuk ve yulaf kepeği karıştırılmış light yoğurt.akşam yulaf kepegi omleti üzerine yağsız yoğurt ve uağsız kavrulmuş kıymalı bir çeşit iskender diyelim ondan yedim.bir adet kola zero ve 8 büyük bardak su içtim.şuan karnım aç ama direniyorum:)):)))dukan diyetinin protein perşembesini uyguladım bugün.yarında uygulayacağım.cuma sabahı kilo bildirimi yapacagim.sevgiler...
soniatlevfitness instagram yaz google e orda instagram profil sayfasi var bir hatunun 3 yada 4 videodacanım cok saol süper bu hareketler....
bende deneyeyım bunları...incelsın bacaklarım...
pek anlamadım ama neyse canım ya
çikilatacimm :) benim57~ 58 cm bacaciklarim simdi 54 cm ust bacak ben faydasini gordum... devam edicemcanım cok saol süper bu hareketler....
bende deneyeyım bunları...incelsın bacaklarım...
pek anlamadım ama neyse canım ya
ayyy gercekten mı tatlım yaa....benım 61 cm ust bacakçikilatacimm :) benim57~ 58 cm bacaciklarim simdi 54 cm ust bacak ben faydasini gordum... devam edicem
aslinda 2 aydir pek yapamiyorum bayram tatili normal tatile gittik felan... ama tekrar baslicam ufakyan mekiklere basladim.. ben sabah oglen aksam yapiyodum kizimin sabah uykusu ve oglen uykusunda.. simdi tek uykuya gecti aryik oglenleri va aksam kizimi uyutunca yapicam yani demem o ki set halinde yaptim.. bazen arada aklima geldikce comup yapiyorum bir kagida yaziyorum mekik su kadar makas emekleme makas falelan diye gun icinde toplayinca baya oluyoayyy gercekten mı tatlım yaa....benım 61 cm ust bacakozaman hemen baslayayım hareketlere...
pekı kac kez yapıyosun...tek sefer mı yoksa sabah aksam mı yapıyosun canım bu hareketlerı
olsun bak yuruyomussun moral bozma toparlarsin yarin daha iyi olurSlm kızlar ya dün ki menüm ve bügünkü menüm kaçamaklarla dolune yazıkki paylaşmıyorum dün dışarı cıktım diye kaçırdım bügünde arkadaşlarım geldi onlarla yedim derken diyet yalan oldu :/ son günlerimi daha iyi degerlendircem inşallah şuan yürüyorum bi saat spor ve su içicem akşamı bari kurtaayım
soyle yapi
aslinda 2 aydir pek yapamiyorum bayram tatili normal tatile gittik felan... ama tekrar baslicam ufakyan mekiklere basladim.. ben sabah oglen aksam yapiyodum kizimin sabah uykusu ve oglen uykusunda.. simdi tek uykuya gecti aryik oglenleri va aksam kizimi uyutunca yapicam yani demem o ki set halinde yaptim.. bazen arada aklima geldikce comup yapiyorum bir kagida yaziyorum mekik su kadar makas emekleme makas falelan diye gun icinde toplayinca baya oluyo
Ben en gec akşam 7de bitiriyorum canım bişey isterse soda içiyorum şişiyimde yemiyim diyeaksam bır kase corba ve yogurt yedım..baskada bısey yememek ıcın kendımı tutucamsaat kacta yıyosunuz yemegı hanımlar
saol canım inşallah :)olsun bak yuruyomussun moral bozma toparlarsin yarin daha iyi olur
Ben en gec akşam 7de bitiriyorum canım bişey isterse soda içiyorum şişiyimde yemiyim diye
saol canım inşallah :)
ayyy ne guzel dıyet yapabılıyosunuz..ben gece tutamıyorum kendımı..sırf üzüm yedım gece cok az 200 gram tartıda bu sabah fazla cıktı...
zaten aksam atıstırmaları bozuyo bızım kılo ayarımızıda..nasıl kurtulacaksak bu alıskanlıktan
Slm kızlar ya dün ki menüm ve bügünkü menüm kaçamaklarla dolune yazıkki paylaşmıyorum dün dışarı cıktım diye kaçırdım bügünde arkadaşlarım geldi onlarla yedim derken diyet yalan oldu :/ son günlerimi daha iyi degerlendircem inşallah şuan yürüyorum bi saat spor ve su içicem akşamı bari kurtaayım
Ben de veremiyorum yaa 58 den 56,4 e düştüm 1 1,5 ayda :/bennde dun bır kase corba ve yogurt yedım...baska bısey yemedım..dun spor yaptım 4 fast mıl laslıe kardıo yanı...ama aksam saat onda mınık bır parca üzüm yedim..sabah tartıda gram verecegımı 200 gram fazla cıktım...veremıcem kılo heralde..
Ya genelde iradem sağlamdır bu konuda, ama geçen ay bir ilaç sebebiyle birden bire iştahım açıldı deli gibi ödem topladım, 2 haftada 3 kilo almıştım
aynen öyle, benim atıştırma huyum yok pek ama yemekte fazla kaçırıyorum çok aç oturunca
beni böyle durumlarda 20 km tempolu yürüyüş baya bi topluyor, ne zaman böyle kontrolsüz yediğim bir dönem olsa hooop hemen 20 km yapıyorum, artıya çıkmadan kurtarıyorum
günaydın bu arada kızlar,
akşam menemen yedim (evdekiler özel istek yaptı menemen çekmiş canları:))
yani tahminimce küçük bir tatlı kasesi dolusunca yemişimdir, yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ve 3-4 kaşık yoğurt yedim.
sonra küçük bir salkım yeşil üzüm ve 1 dilim şeftali.
hafif oldu sayılır bence.
şimdi de menemenin kalanından yiyicem yine 1 dilim tam buğdayla
ben de 56 kilodan 50 kiloya düşmek istiyorum ama akşam yemekleri en büyük problem işten zaten 6da çıkıyorum eve gitmem 7yi buluyor.. akşam yemeği yemediğim bir dönem olmadı hayatımda nasıl olacak bilmiyorum :) önerilerinizi bekliyorum :)
Ben de veremiyorum yaa 58 den 56,4 e düştüm 1 1,5 ayda :/