hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlarr kilom 56,2 dün 56,6 ydı bugün 400 gr anlamadım :/
Bu hafta daha çok vermem lazımdı aslında ama annem hep temizlik işiyle uğraşınca doğru dürüst yemek yapamadı bana da kek poğaca falan yap da ara sıra atıştırısınız işden yemek yapamıyorum deyince benim ipin ucu gitti abur cubur falan yedim kek falan yaptım o yüzden bol kalorili bi hafta oldu dün de special k aldım bari bu hafta 55 e düşeyim tatile gitmeden önce ne güzel canım hiçbir şey çekmiyorsu çok iyi gidiyodum ama gidip gelince sürekli atıştırasım var inş söner bu iştah ben de düzgünce diyetimi yapabilirim zaten topikde de kimse doğru dürüst kilo verememiş bari önümüzdeki hafta hadi kızlar yaa verelim şu kiloları

kis kacamak yapmadim ben valla:))) ben alistim artik reglide 600 700 almaya .bide az yiyorum metobolizmam artik yavasladi.... 25 kilo verdikten sonra gitmiyo artik biliyorum zor olacak ama vericem...
Kız bende verdim hatta ramazanda bile diyet yaptım yeminle 57 yi gördüm yine diyeti bozdum metobolizmayla alakalı değil diyete uy kilo gidiyo biz kalorisi yüksek besinleri cok tüketiyoruz protein agırlıklı beslensek zayıflıycaz ama nerdeeee

atladıgım gacı varmı:))) yada yanlış girdigimmm... cikilatta kız kilonu sölemedinn:))
bu arada herkez azda olsa... ki bazılarınız süper vermişş... verenleri tebrik ediyorummm

menulerini paylaşırsan çok sevinirim yaaa süperr vermişsinnnnnnnnnnn

Elacım boyum 158 değil 168 bunalıma girerim gördükçe :)

Kızlar herşeyi boşverinde yürümek zayıflamanın tek yolu bunu bilir söylerim
Tatilde okadar çok yedim ki anlatamam tatlılar mantılar gözlemeler kiremitte köfteler balıklar hiç de tartılcak yer bulamadım kesin ben bi kaç kilo almışımdır dedim
Ama hiç bıkmadan her gün sabah akşam yürüdüm orman deniz havasında yürümek zaten başka güzel yediklerim olmasa demekki 50 bile olurmuşum eve gelip tartılınca şaşırdım

Mesela denize gitmek için yarım saat yürümek gerekiyordu bizimkiler taksi tutup inseler bile ben yürüdüm çok nadir taksi tuttum

Akşamda bi hava alim ya ben diye çıkıyordum bi 45 dakikada öyle yürüyordum
Istanbula döndüm bakım napcam nerde burda öyle yürüyecek yer hiç yok napcam bilmiyorum kilomu korusam yeter

Yine spor salonuna yazılabilirim bakalım gidişata göre bişiler yapıcım
Mutlu hafta sonları...

ayyy duzeltinnn hemen laptobumu nrakam kisminda tuslarii yok :))) elos hanim sağolsun..baserken hep karistiriyomm :))) duzeltiyim hemen hep dikkat etmeye calisirim ama....

gunaydin kizlarrrr
bugun 59.7 olmusumm yupiiii siskinlik azalmaya basladi...
yalniz biraz fazla kahvalti yaptim
1 simit 1 ,5 pohaca biraz peynir 2 dilim domates ve yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…