hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydinnn

bizde seni optukk
appammmm bak ben geldimmmm sonunda nolur zincir vurup bagla beni buraya
bi misafir gelir bi yemege gideriz yok neymiş kızım sen iyice zayıflamışsın ye biraz bak ben yedircem yoksa oysa kilo aldımm onların yüzünden bi ağızımın tadıyla diyet yaptırmıyolar
ve senin kızmalarını bile ck özledimmmm
abla senin adın ela mı yoksa kızının adı mı :)
bu soruyu bana gecen sormustun galiba bende appamın haberi olmadan demek istememiştim

Merhaba bende bugün başlıyorum boyum 171 kilom bu sabah tam olarak 56.5 geldi :) Bende sizinle zayıflamak istiyorum uygunsa

yok ben telefonda ela ablayla esra ablayla falan da vatsap da konuşuyo musun diye sormuştum :)

aynı sayılırız sen daha uzunsun :)
evet boy uzun olunca avantaj gibi geliyor ama maalesef iri görünüyorsun 50 kiloya düşmek istiyorum zaten 55ten sonra gram gram bazen hiç inemiyorum. Sabırlı olmamız gerek ben su an sok diyet uyguluyorum 2-3 günlük sağlıksız diyorlar ama midemin küçülmesi lazım yoksa çok yiyorum. Kısacası vücudumu terbiye etmek için biraz sonra normal bir rejime başlayacağım. bugün kahvaltı yerine sütlü kahve içtim öğle yemeğinde de form kraker light ayran akşam çorba salata dedim her gün kilomu paylaşıcam zaten sizlerle :)

aynen öyle arkadaşlarımın yanında falan bende iri duruyorum hem boy uzun hem de kilo tam olunca dev gibi sanki öyle hissediyorum bi de kilolu olsam nolur allah bilir o yüzden ben de 50 ye düşmek istiyorum :) şok diyet sağlıksızdır evet ama bi paylaşır mısın menüyü uyarsa ben de yapayım çünkü sürekli yeme isteği var bende de

canım aslında ben bu konuda baya deneyimim oldu hep okudum kendime uygun olanları seçtim kilo verebildiklerimi. Zamanında 50 kiloyuda gördüm ve cok uzun sürelerde geri aldım bir kaç yıl gibi o da yemeyi abarttığım dönemler. Söyle yapıyordum sabahları light sü buğday gevreği, öğlen anlattığım gibi light ayran ve ya yopurt yanında diyet krakerleri akşam çorba ve salata. Ekmek çok yiyen biri değilim hiç kullanmadm o yüzden. hergün bunlar olmuyor tabi sıkılıyorsun sabahları dönem meyvelerine göre meyve yoğurtta yedim, akşam haşlanmış sebzeler ve ya ton balıklı ve tavuklu salatalar. Gençliğime güvenip hiç bir sıkıntı yaşamadım ama herkes kendi bünyesine göre yapmalı tabi. bi de geceleri kendime engel olmak için çok acıktığımda beyaz leblebi yiyorum cok faydası oluyor. yasım 21 :)

aa rezil oldum : D bende lise ve öğrenci durumunu görünce 17 falan sandım :)
Gevrekler baya işe yarıyor aslında ama tok tutmuyor yumurta en iyisi gibi :)
doğru herkesin bünyesi farklı ama ben daha bulamadım benimkini çözemedim daha

aa rezil oldum : D bende lise ve öğrenci durumunu görünce 17 falan sandım :)
Gevrekler baya işe yarıyor aslında ama tok tutmuyor yumurta en iyisi gibi :)
ya o durumları biraz acele doldurdum benim hatam :) ben cok yumurtada sevmem o yüzden yani tamamen kendi zevkime göre tercih ettim hiç bir koşulda tok olmuyorsun zaten ama 1 hafta sabredebilirsen miden inanılmaz küçülüyor. normalde yediğim porsiyonun yarısı doyurmaya başlıyor. o yüzden bir süre bunu yapıp normal kalıcı bir diyete geçmeyi düşünüyorum.

Anladım mantıklı aslında aynen bi alışınca zaten yarısıyla da doyuyorsun da alışmak önemli ya tatile gitmeden önce canım hiçbir şey çekmiyordu ama gelince bulduğum her şeyi yer oldum : D

Anladım mantıklı aslında aynen bi alışınca zaten yarısıyla da doyuyorsun da alışmak önemli ya tatile gitmeden önce canım hiçbir şey çekmiyordu ama gelince bulduğum her şeyi yer oldum : D
tatil dönüşü 4 kiloyu yanımda getirmişim bende attığım bütün stresler geri geldi

tatil dönüşü 4 kiloyu yanımda getirmişim bende attığım bütün stresler geri geldi
: D tatilde güya 55le dönecektim ben de ama inş bu hafta bende sabahları special k yiyorum tatlı çok sevdiğimden çikolatalı aldım onla geçiştiriyorum kendimi tatlı yemeyeyim diye

: D tatilde güya 55le dönecektim ben de ama inş bu hafta bende sabahları special k yiyorum tatlı çok sevdiğimden çikolatalı aldım onla geçiştiriyorum kendimi tatlı yemeyeyim diye
En mantıklısı burdan hergün yediklerimizi kilolarımızı paylaşırsak bence bu kez olabilir. Su an tam kilon kaç acaba? Bende cok düşkünüm tatlıya ama dayanmaya calısıcam artık. sabah kahvaltısında baklava yiyen bir insan oldum çıktım eski halimden daha sağlıklı yine de su halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…