hedef 50 kilo olmak.. :)))

bende ıyı alıstım aksamları yemege ama zor tutuyorum kendımı kesın kılo vermem lazım

ooo ıyı yontemler bulmussun canım...bende cayın yanında yemege cok alıstım ama kılo vermek ıcın kendımı tutucam...ama bı yandanda seytan dıyor dunyaya bıdaha mı gelıcen ye dıye ozaman fılm kopuyo bende yaaa :KK43:((
azmıne hayran kaldım canım bravo ben olsam kesın yerdım :)

ayyy evet göbek basen derken yemesem ıyı olacak :)
valla bi daha mı gelecem dünyaya gençken giyinip kuşanamadıkta sonra... diye düşünüyom bende:KK48: kopmasın filim.. azcık motive et kendini:KK19:

Merhaba.
Ne zamandır yazamıyorum maalesef.. Cuma günü bildirim de yapmadım kilo aynı zaten 53.7 toparlıyamadım bi türlü :mad:
Bakalım bu cuma ne olucak

bacak egzersizleri sıkışastırcan şekerimm.. o yumoş bacakları.... günde 25 dakika sırf bacak egzersizi yappp nasıl sıkılaşıyo:))))))))))))

Selamm :)
Peki bildiğin etkili bir egzersiz var mı? Ayni sorun bende de var daa

valla bi daha mı gelecem dünyaya gençken giyinip kuşanamadıkta sonra... diye düşünüyom bende:KK48: kopmasın filim.. azcık motive et kendini:KK19:

aynen motıveye cok ıhtıyacım var...kendımı gaza getırmeye calısıcam..yoksa kılo veremeyecegım yaaa.

bacak egzersizleri sıkışastırcan şekerimm.. o yumoş bacakları.... günde 25 dakika sırf bacak egzersizi yappp nasıl sıkılaşıyo:))))))))))))

önerebılecegın vıdeo yada hareket varmı canım...

Merhaba.
Ne zamandır yazamıyorum maalesef.. Cuma günü bildirim de yapmadım kilo aynı zaten 53.7 toparlıyamadım bi türlü :mad:
Bakalım bu cuma ne olucak

Selamm :)
Peki bildiğin etkili bir egzersiz var mı? Ayni sorun bende de var daa

ayyy bu bacak derdı hepımızde var sanırım..bırbırımıze destek olalımda sıkılastıralım bacakları :KK48:

Hiç de sevmem sporuu =((

:KK48: sporsuzda olmuyo ama tatlım ya:KK48:

öğle yemeğim peynirli salataydı kızlar, birazdan yine yeşil çay içicem, sabah da 1 kupa kadar içmiştim.

bu arada bün akşam,

2 kepçe kuru fasülye+2 dilim tam buğday ekmeği+5-6 kaşık cacık yedim,

otururken de bir küçük salkım yeşil üzüm yedim

akşamları hep çok kaçırıyorum yaa:KK43: çok aç gidiyorum eve:KK43:

belki de sporla birlikte aynen bu yediklerimi yesem 3 4 kilo vermiştim : (

bennde dun bır kase corba ve yogurt yedım...baska bısey yemedım..dun spor yaptım 4 fast mıl laslıe kardıo yanı...ama aksam saat onda mınık bır parca üzüm yedim..sabah tartıda gram verecegımı 200 gram fazla cıktım...veremıcem kılo heralde..

günaydın kızlar,
kahvaltıda 1 kk peynir, 2 zeytin,
1 yeşil biber
1 ızgara köfte
1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 küçük salkım siyah üzüm yedim. şimdi yeşil çayımı hazırladım, birazdan onu içerim

ayyy ne guzel dıyet yapabılıyosunuz..ben gece tutamıyorum kendımı..sırf üzüm yedım gece cok az 200 gram tartıda bu sabah fazla cıktı...

öğle yemeğim peynirli salataydı kızlar, birazdan yine yeşil çay içicem, sabah da 1 kupa kadar içmiştim.

bu arada bün akşam,

2 kepçe kuru fasülye+2 dilim tam buğday ekmeği+5-6 kaşık cacık yedim,

otururken de bir küçük salkım yeşil üzüm yedim

akşamları hep çok kaçırıyorum yaa:KK43: çok aç gidiyorum eve:KK43:

zaten aksam atıstırmaları bozuyo bızım kılo ayarımızıda..nasıl kurtulacaksak bu alıskanlıktan:mad:

122.png
1.jpg
images55UO32T8.jpg
images8LXNFT1U.jpg
imagesEQ506MV2.jpg
images.jpg

kizlar pek giremedim kizim oglen uykusunu yeni uyudu... ne inatci ya:))
yaptıgım hareketler söle... bula bildiğim kadarı...

ic bacak icin morlu bayanin yaptigi ve cember super oluyo.. bunlarin yaninda yarim sinav (gogus ve kol icin)squat mekik gibi egzersizler yapiyorum..

dun bir video gordum instagramda ama neten bulamadim.. anlatiyim anlata bilecegim kadar.. kaygan bir zeminde kadin sinav ceker gibi durmustu ayaklarinin ucundada iki tane plastik tabak vardi.. ayaklarni sirayla karnina cekip tekrar duzeltiyodu bunu cok hizli yapiyodu cunku tabaklar kayiyo ayni kosargibi.. cok guzel bir hareket ve cok akilica.. geldi..ayni pozisyonda bacaklarini makas hareketi gibi acip kapatan bir diger hareketi vardi.. arastircam bulursam yuklicem kizlar

dun bir video gordum instagramda ama neten bulamadim.. anlatiyim anlata bilecegim kadar.. kaygan bir zeminde kadin sinav ceker gibi durmustu ayaklarinin ucundada iki tane plastik tabak vardi.. ayaklarni sirayla karnina cekip tekrar duzeltiyodu bunu cok hizli yapiyodu cunku tabaklar kayiyo ayni kosargibi.. cok guzel bir hareket ve cok akilica.. geldi..ayni pozisyonda bacaklarini makas hareketi gibi acip kapatan bir diger hareketi vardi.. arastircam bulursam yuklicem kizlar

soniatlevfitness instagram
neten burdan bakarsaniz tabakli video :)))

Merhaba..geç olmadıysa bende aranıza katılabilirmiyim?kilo vermek istiyorum.beraber yaparsak daha başarılı olacağıma inanıyorum.ben 39 yaşında 164 boyunda ve 57 kiloyum.3 ay içinde 3 kilo aldım.türkiye tatili,sigarayı ve sporu bırakmış olmak kilo alışımda etkili oldu.1,5 sene önce dukan diyeti ile 15 kilo vermiştim.toplamda 5 kilo geri aldım.aldığımdan fazladını verip 52 kilo plmak istiyorum.benide aranıza kabul edermisiniz?

Merhaba..geç olmadıysa bende aranıza katılabilirmiyim?kilo vermek istiyorum.beraber yaparsak daha başarılı olacağıma inanıyorum.ben 39 yaşında 164 boyunda ve 57 kiloyum.3 ay içinde 3 kilo aldım.türkiye tatili,sigarayı ve sporu bırakmış olmak kilo alışımda etkili oldu.1,5 sene önce dukan diyeti ile 15 kilo vermiştim.toplamda 5 kilo geri aldım.aldığımdan fazladını verip 52 kilo plmak istiyorum.benide aranıza kabul edermisiniz?
hosgeldinnn..:KK76: gec degil canim... baya kilo vermissin.. umarim yine verirsinn... cumalari kilo bildirimi yapiyoruz.. bende listeye ekliyorummm...

hosgeldinnn..:KK76: gec degil canim... baya kilo vermissin.. umarim yine verirsinn... cumalari kilo bildirimi yapiyoruz.. bende listeye ekliyorummm...
Çok sevindim..yalnız ben biraz acemiyim sitede.kilo bildirimimi nasıl yapacağım?konuyamı yazacağım yoksa özel mesajmı atacağım?gerçi mesaj hakkım varmı onuda bilmiyorum.teşekkürler bilgiler için.hepimize başarılar diliyorum

Çok sevindim..yalnız ben biraz acemiyim sitede.kilo bildirimimi nasıl yapacağım?konuyamı yazacağım yoksa özel mesajmı atacağım?gerçi mesaj hakkım varmı onuda bilmiyorum.teşekkürler bilgiler için.hepimize başarılar diliyorum
yok ozel mesaja gerek yok bura yazdigin gibi yaz yeter cumalari sabah ac karnina tartilip yaziyorumben buraya.. istersen hergun ogunlerini yada sporlarini yada paylasmak istedigin seyleride yaza bilirsin

X