- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.241
eve gidince toplucam yaa inşallahBende dun yeddmm
yok:)) dondurmada yokakşam yemeği falan yok mu ?
nasilsiniz kizlar:) ben toblo yapamicam galiba(( tobloyu bosverdimde duzeltmede kalkmis ( en azindan liste yapip foto koyacaktim... insan tobloda kendini gorunce daha motive oluyo.... o yuzden topige gelmek istemeye bilirseniz anlarimmm simdiden ozurr ((
eger fikriniz varsa oneriye acigimmm
cok zor degil aslinda... ama yapamayada bilirsin
:dd ben yapamam ki bunu
Sayın elaprensess,
tablo ve mesaj düzenleme sorununu rapor etmişsiniz.
Vereceğim linke sorunu yazarsanız yöneticilerimiz not alıp gerekli düzenlemeleri yapacaklardır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ksikler-talepler.745817/page-15#post-36515881
Ayyy bende gaza geldimmm
misafirler gidince baslarsin.. sana meydan okuyorum betusum madem kilolar yakin bakalim kim daha cok verecek gerci ben zor veriyom ya neyse kendimi gaza getireyim yaaa
cok zor degil aslinda... ama yapamayada bilirsin
.
liste yapamadim diye.. acik moral bozuldu ama duzeldi tam derken.. duzelt butonuna basınca başka sayfaya giriyoooKanki noldu moralin mi bozulmuş sanki öyle hissettim de azcık
ramazan ayında 50-51 arasındaydımtoblodada 53 sün çok almamıssın
Merhaba pilatesle ilgili yazdığını görünce yazayım dedim , pilates kilo verdirmiyor yağ dokularını kasa döndürüp bedeni sıkılaştırıyor. O yüzden kiloyu pilatese bağlamayın. Bende pilatese başlayacağım nasipse. Daha sıkı olmak istiyorum inşaALLAHKizlar merhaba. 59.8 ciktim sabah tartida. Cildiracagim. Bin kaloriyi gectigim gun hic olmadi, bunun uzerine bi de pilates yaptim. Anlamadim bu isi vermem gerekirken almisim. Dun hasta oldum acaba onun siskinligi olabilir mi
msj attim bakalimmm :)))