hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar:) ben toblo yapamicam galiba(( tobloyu bosverdimde duzeltmede kalkmis ( en azindan liste yapip foto koyacaktim... insan tobloda kendini gorunce daha motive oluyo.... o yuzden topige gelmek istemeye bilirseniz anlarimmm simdiden ozurr((
eger fikriniz varsa oneriye acigimmm

Sayın elaprensess,
tablo ve mesaj düzenleme sorununu rapor etmişsiniz.
Vereceğim linke sorunu yazarsanız yöneticilerimiz not alıp gerekli düzenlemeleri yapacaklardır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ksikler-talepler.745817/page-15#post-36515881

Kilo bildirimimi yapmak istiyorum. 52,8 kg. Biraz toparladım, biraz tekrar aldım. Sonuç olarak bu. Insaallah haftaya daha iyi bir sonuc gorurum.

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar
kahvaltım:
1 incir 2 kayısı
yarım yufkadan yagsız beyaz pey. gözleme
1 haşlanmış yumurta
biraz tulum peyniri
yarım kucuk boy domates
2 dilim ince salam
1 kupa limonlu yeşil cay

Kizlar merhaba. 59.8 ciktim sabah tartida. Cildiracagim. Bin kaloriyi gectigim gun hic olmadi, bunun uzerine bi de pilates yaptim. Anlamadim bu isi vermem gerekirken almisim. Dun hasta oldum acaba onun siskinligi olabilir mi

Kizlar merhaba. 59.8 ciktim sabah tartida. Cildiracagim. Bin kaloriyi gectigim gun hic olmadi, bunun uzerine bi de pilates yaptim. Anlamadim bu isi vermem gerekirken almisim. Dun hasta oldum acaba onun siskinligi olabilir mi
Merhaba pilatesle ilgili yazdığını görünce yazayım dedim , pilates kilo verdirmiyor yağ dokularını kasa döndürüp bedeni sıkılaştırıyor. O yüzden kiloyu pilatese bağlamayın. Bende pilatese başlayacağım nasipse. Daha sıkı olmak istiyorum inşaALLAH

Aaa bu arada bugün sivas a döndük teyzemler bize gelecekmiş o yüzden erken geldik kızlar .)
kilom 56,3 tü şimdi tartıldım 56,4 üm inş 55 i görürüm cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…