- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.261
kilo almamissin yanii:))Aaa bu arada bugün sivas a döndük teyzemler bize gelecekmiş o yüzden erken geldik kızlar .)
kilom 56,3 tü şimdi tartıldım 56,4 üm inş 55 i görürüm cuma günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo almamissin yanii:))Aaa bu arada bugün sivas a döndük teyzemler bize gelecekmiş o yüzden erken geldik kızlar .)
kilom 56,3 tü şimdi tartıldım 56,4 üm inş 55 i görürüm cuma günü
hiiimm o zaman evt almissin... ama olsun moral bozma gider o kiloooramazan ayında 50-51 arasındaydım
hosgeldinnnn aramiza..:)))Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende 60 kiloda takıldım kaldım en fazla 57kiloya düştüm pnuda hemen geri aldım 160 cm boyundayım bende 50 kg olmak istiyorum artık
hosgeldin komsu benim surekli durur canim... ben cok uzun zamandan beri diyetteyim... cok ta kilo verdim... arada durmasi cok normal sadece ıstikrarini korumalisin yilmalmadan devam et bir muddet sonra tekrar vermeye basliyorsunselam kızlar yan günlükten misafirliğe geldim
ben de 55.5 le başlamıştım sanırım tam küsüratı hatırlamıyorum şu an 53.2 de takılıp kaldım
kilosunda takılma olan var mı nasıl aştınız
Evett .d almam gerekiyodu aslında dondurma çikolata falan sevindim yaakilo almamissin yanii:))
İyi pazarlarrr :))iyi pazarlar kizlarr)
nasilsiniz bakalimmm
iyi pazarlar kizlarr)
nasilsiniz bakalimmm
bende iyiyim fistikim.. hosgeldin sivasa gelmisin cokta kilo almamissin sicaktan terlemekten yuzmekten.. cok sevindim bende etli yaprak sarmasi yaptim aksama... yemicem ama )) insss... yemek yaptim hava cok sicak evdeyiz... ole iste.. sen napiyorsunn bakrmİyi pazarlarrr :))
iyim ablacık sen nasılsın
eklemistim seni ama ilk sayfada sorun var duzeltme kismina giremiyorum yapacaklar ins.. o zaman yazicam son bildirimleride giremedim zatenMerhaba hayırlı pazarlar canım....benıde eklermısın kılo vermek ıcın aranızdayım artık
evet ben orda yediğim gibi burda yeseydim 1 2 kilo hemen almıştım sevindim bende gitmeden 55le dönme planlarım vardı ama suya düştü malesef inş bu hafta halledicem . Mmm canım çekti şimdi sarma .dD Sende kendine sebze haşla veya salata yap güzelce şöyle süsle falan tadını çıkara çıkara ye birazcık da sarma yersin çok yeme amaa Bugün ben de odamı falan topladım kitapları düzenledim gereksiz olanları attım arkadaşıma deniz kabuğu boyadım odamı süpürdüm sildim kitaplığı düzenleyip önüne süs eşyaları koyup güzelce dekore ettim, çektiğim fotoğrafları falan düzenledimbende iyiyim fistikim.. hosgeldin sivasa gelmisin cokta kilo almamissin sicaktan terlemekten yuzmekten.. cok sevindim bende etli yaprak sarmasi yaptim aksama... yemicem ama )) insss... yemek yaptim hava cok sicak evdeyiz... ole iste.. sen napiyorsunn bakrm
oooo baya ugrasmissin bugunn..:)))evet ben orda yediğim gibi burda yeseydim 1 2 kilo hemen almıştım sevindim bende gitmeden 55le dönme planlarım vardı ama suya düştü malesef inş bu hafta halledicem . Mmm canım çekti şimdi sarma .dD Sende kendine sebze haşla veya salata yap güzelce şöyle süsle falan tadını çıkara çıkara ye birazcık da sarma yersin çok yeme amaa Bugün ben de odamı falan topladım kitapları düzenledim gereksiz olanları attım arkadaşıma deniz kabuğu boyadım odamı süpürdüm sildim kitaplığı düzenleyip önüne süs eşyaları koyup güzelce dekore ettim, çektiğim fotoğrafları falan düzenledim
sabahda saat 10 gibi yarım bardak çay domates ve 1 dilim yumurtayla kızartılmış ekmek yedim 3,5 gibi 3 tane de kuru kayısı yiycem işte öyle :):)
Vayy ben olsam kesin yerdim maşallah sana :) bende akşam 6 7 kaşık patatesli bulgur pilavı bir kase cacık yedim =))oooo baya ugrasmissin bugunn..:)))
bende aksam sarma yemedim bi tane bile ne iradeliyim dimi kendime guzel bir patates hasladim salata yaptim ustune ( yag koymadan)bir bardakta ayran..
afiyet olsunVayy ben olsam kesin yerdim maşallah sana :) bende akşam 6 7 kaşık patatesli bulgur pilavı bir kase cacık yedim =))
eklemistim seni ama ilk sayfada sorun var duzeltme kismina giremiyorum yapacaklar ins.. o zaman yazicam son bildirimleride giremedim zaten
Hoşnuldumsabah 100 gr
hosgeldinnnn aramiza..:)))