hedef 50 kilo olmak.. :)))

unay

oy oyyy ne guzel... arakadasinla bulusacaksin biraz salata agirlikli yemeye calis bulabilirsennn... iyi dersler ve iyi eglenceler fistikimmm
Elaaa :) çok eğlendim şükür ALLAH'a

Sabah haşlanmış yumurta , peynir ve lavaş (2 adet lavaş ama inceydi)
Arkadaşımla buluştuktan sonra ;
Bugün limonata içtim.
Izgara köfte ve soda içtim. Izgara köftenin pidesinden az yedim.
Üzerine çay 1 litre su içtim. Yürüyüşte yaptım bu arada

Sanırım bugün kaçırdım biraz

yoooo cok kacirmamissinnn)) eglendigine cok sevindimmmm....
insana cok iyi geliyo bazen bole dostlarla bulusmak.. benimde bir iki dostum var uZun zamandir girmedigim ve ozledigim cocuk olunca birde farkli sehirler(
neler yaptinizzz bakalimm...

kizimi yeni yatirdim cok yordu beni bugun az once biraz biseyler atistirdim.. grisini peynir kasar salam zeytin gibi... ufak bir kahvalti gibi.. sabaha kiloma yansimaz umarim..
ama napiyim cok yoruldum.. Allahtan artik tatli seyler atistirmiyorum aferin bana

yoooo cok kacirmamissinnn)) eglendigine cok sevindimmmm....
insana cok iyi geliyo bazen bole dostlarla bulusmak.. benimde bir iki dostum var uZun zamandir girmedigim ve ozledigim cocuk olunca birde farkli sehirler(
neler yaptinizzz bakalimm...
canım bir kafeye oturduk limonatalırımızı içtik dertleştik dertleştik :) Sonra çarşıya çıktık gedik bir yere gidip yemek yedik , ordan başka bir kafeye geçip çayımızı içtik akşam oldu böylece oradan başka yere geçip 2 top dondurma yedik

Sonra ben derse o evine

Evet canım bizde anca senede 1 görüşüyoruz , dostlar başka ya ALLAH yokluklarını vermesin...(amin...)

Aminnn... valla öle...

İyi yapmşsın canım... Denemelr bir yüksek bir düşük

ALLAH büyük bakalım hayırlsı... Eloş ben yatıyorum ALLAH'a emanet ol cnm

gunaydin kizlar

bugun ki kilom: 59.6
gecen hafta:60.4

aslinda dun 59.1 dim.. uc gundurde 59.2 yim.. bugun artmis gece yemek yedim diye galiba neyse artikk 50 lerdeyimm

günaydın kızlar,

moraller bozuk, 57 yim. sebebini de söyleyeyim. bayram öncesi ertesi gün hapı kullanmam gerekti, hala kendime gelemedim, davul gibi şişim bildiğiniz 4 aylık hamile gibiyim şu an inanılmaz bir şişlik ağırlık halsizlik vs. tövbe bir daha kullanmam ya. bir regl olsam da rahatlasam artık, davul gibiyim ya bildiğiniz gibi değil, berbat bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…