hedef 50 kilo olmak.. :)))

gecicidir bozma moralini... regl olunca gecer...

evettt ayni kilodayizzz ben dun 59.1 dim ama 12 de yemek yakti benineyse 50 lerdeyim artik
Eloşşş olsu arada hangimi diyete aykırı davranmıyoruz ki. Hem sen dün çok yorulduğun için yemiştin onu biliyorum.

Aynı kilodayız evet Tartılırken bir ara 58.9 'u gördüm tartıda ama tartı 59.1 de durdu

merhaba arkadaşlar
ben de diyete başladım boyum 166 cm.başlama kilom 75, şuan 72 kiloyum
çok hareketli bir işim ve hayatım var inşallah hedefim olan 58 kiloya inebilirim..

insallah bu hafta ici 58.9 da da duracak
ben bu hafta 1 kiloyu gecgin verdim ... bundan sonra durur galiba.. regl ye yaklasti
cunki

insallah bu hafta ici 58.9 da da duracak
ben bu hafta 1 kiloyu gecgin verdim ... bundan sonra durur galiba.. regl ye yaklasti
cunki
inşaALLAH canım ya

o dönemde şişkinlikte cabası yani

Bende nişanım olana kadar 55'i hedefliyorum inşaALLAH Sonra hedef 50 nasipse

Bugün Ebru Şallının karınsavar platese başlıcaktık annemle. Malesef başlayamıyorum yatılı misafir geliyor

alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

misafirler gidince baslarsin.. sana meydan okuyorum betusum madem kilolar yakin bakalim kim daha cok verecek gerci ben zor veriyom ya neyse kendimi gaza getireyim yaaa

Haftaya
Bunu yapacam haftaya

akşam yemeği falan yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…