- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.221
gecicidir bozma moralini... regl olunca gecer...günaydın kızlar,
moraller bozuk, 57 yim. sebebini de söyleyeyim. bayram öncesi ertesi gün hapı kullanmam gerekti, hala kendime gelemedim, davul gibi şişim bildiğiniz 4 aylık hamile gibiyim şu an inanılmaz bir şişlik ağırlık halsizlik vs. tövbe bir daha kullanmam ya. bir regl olsam da rahatlasam artık, davul gibiyim ya bildiğiniz gibi değil, berbat bişey
evettt ayni kilodayizzzEloşşş kilom 59.1
Dün 59. 6'tıydı
Hadi ikimizizede hayırlı olsunnnn
Eloşşş olsu arada hangimi diyete aykırı davranmıyoruz ki. Hem sen dün çok yorulduğun için yemiştin onu biliyorum.evettt ayni kilodayizzzben dun 59.1 dim ama 12 de yemek yakti beni neyse 50 lerdeyim artik
inşallah canım yaagecicidir bozma moralini... regl olunca gecer...
insallah bu hafta ici 58.9 da da duracakEloşşş olsu arada hangimi diyete aykırı davranmıyoruz ki. Hem sen dün çok yorulduğun için yemiştin onu biliyorum.
Aynı kilodayız evetTartılırken bir ara 58.9 'u gördüm tartıda ama tartı 59.1 de durdu
regl ne zaman bekliyosun.. ayran detoksu bende sana eslik ederim istersen ..inşallah canım yaa( baya moralim bozuldu çünkü 2 haftadır falan böyleyim.
haftaya ayran dedtoksu yapmayı düşünüyorum
inşaALLAH canım yainsallah bu hafta ici 58.9 da da duracak
ben bu hafta 1 kiloyu gecgin verdim ... bundan sonra durur galiba..regl ye yaklasti
cunki
hosgeldin..merhaba arkadaşlar
ben de diyete başladım boyum 166 cm.başlama kilom 75, şuan 72 kiloyum
çok hareketli bir işim ve hayatım var inşallah hedefim olan 58 kiloya inebilirim..
Bugün yarın olmam gerekiyo aslında.. ay walla süper olur canım, pazartesi başlayacağım ama olur mu?regl ne zaman bekliyosun.. ayran detoksu bende sana eslik ederim istersen ..
bekliyorum teşekkürler canımhosgeldin..insallah 58 gorursun ) ayran diyetini kopyalayim simdi
misafirler gidince baslarsin.. sana meydan okuyorum betusum madem kilolar yakin bakalim kim daha cok verecek gerci ben zor veriyom ya neyse kendimi gaza getireyim yaaainşaALLAH canım ya
o dönemde şişkinlikte cabası yani
Bende nişanım olana kadar 55'i hedefliyorum inşaALLAHSonra hedef 50 nasipse
Bugün Ebru Şallının karınsavar platese başlıcaktık annemle. Malesef başlayamıyorum yatılı misafir geliyor
Mmmm bilmem kii kötü galibaHahhahahaha
HahhahaaCatlakk ya
Ne yapiyon diyet nasl gidiyor
Demee yiyonmu 2gndr bnde hamur isine vurdn ama bugn aksam sadece salata yiyecmmMmmm bilmem kii salata yiyecmmaliba
Bunu yapacam haftayaalintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
dondurma çok yiyorum yaa :/Demee yiyonmu 2gndr bnde hamur isine vurdn ama bugn aksam sadece salata yiyecmm
akşam yemeği falan yok mu ?alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
Bende dun yeddmmdondurma çok yiyorum yaa :/