- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.181
Evett durmak yok yola devam neyapiyon sen ne durmdasnbugunki kilon mu
bu arda toblo evet bozuldu cumaya biseyler dusuncem
Evet tatlm sen ne yaptn naslsnbugunki kilon mu
yok hemen toparliyosun.. bir hafta icinde sen bana guven tecrubeme:)) yalniz kacamak yapmadan sıki diyetle.. o yuzden moral bozma keyfini cikarEve gidip diyete devam etmek istiyorum iyi hoş da işte hep dışarda yemek ve dondurma olunca moralim bozuluyo ya zar zor verdim geri alıcam galiba
nasilsin kimmikEvet, kesinlikle doğru.
Kac zamandir buraya bildirim yapmadim, sirf bu kacamak sebebinden oturu. Öncelikle özür diliyorum. Bildirim yapamadim cünkü kilo aldim. 53,7 leri bile gördüm. Bu pazartesiden itibaren yine sıkı olarak başladım diyete. Cuma gunu tartilip bildirecegim, insaallah toparlamis olurum.
nasilsin kimmikEvet, kesinlikle doğru.
Kac zamandir buraya bildirim yapmadim, sirf bu kacamak sebebinden oturu. Öncelikle özür diliyorum. Bildirim yapamadim cünkü kilo aldim. 53,7 leri bile gördüm. Bu pazartesiden itibaren yine sıkı olarak başladım diyete. Cuma gunu tartilip bildirecegim, insaallah toparlamis olurum.
ben bu hafta gayet iyi gidiyorummm amann nazar deymesinnEvett durmak yok yola devam neyapiyon sen ne durmdasn
Günaydın canım , afiyet olsungunaydi kizlarrr
yeni uyandimm kahvalti hazirliyorumm.. cumaya son gun... bugun daha dikkatli olucam birazda egzersiz yapicam..hadi gune baslayalimmmm...
oy oyyy ne guzel... arakadasinla bulusacaksinGünaydın canım , afiyet olsun
Ben de erkenciyim bugün gecenin 2 sine kadar ders çalıştım. sabahta erken kalktım. Kahvaltımı yaptım. Aferinnn banaaa
Öğlen İzmitten gelen dostumla buluşacağım nasipse , heyecan yaptım , sanırım 6 ay göremeyince bayağı bir özledimmm
Akşamda dersanem var ders bitince eve gelirim inşaALLAH...Hazır yiyeceğim bugün dışarıdan mecbur yani...
Kilo almadan bu haftayı atlatırsam gerisi gelir inşaALLAH...
ayy inşallah :)) iyi bari az kaldı zatenyok hemen toparliyosun.. bir hafta icinde sen bana guven tecrubeme) yalniz kacamak yapmadan sıki diyetle.. o yuzden moral bozma keyfini cikar
ne zaman donuyosunayy inşallah) iyi bari az kaldı zaten
malesef tartı bulamadım ya :/ne zaman donuyosun)) orda tartila bildin mi hic?
Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olaydık
Yeni ifadeler hiç yazılara uyumlu olmamış sanki
Evet tatlm sen ne yaptn naslsnelasnsess .!.:bugunki kilon mu
İnsallah darisi bana olsnn canmmnasilsin kimmikkiz kimse burda ayiplamiyo kacamaklari gel niye gelmiyon..ben sadece acik patakliyom o kadar ))
sen hirsli ve bilinclisin verirsin.. eminim vermeye baslamissindir bile
ben bu hafta gayet iyi gidiyorummm amann nazar deymesinn)) artik 50lerdeyim insallah cuma
malesef tartı bulamadım ya :/
pazartesi sivasta olucam gider gitmez çıkıcam tartıya inş almamış olurum
Evet tatlm sen ne yaptn naslsn
İnsallah darisi bana olsnn canmm
Galibaa neyedn bugn ben sabah yemedm 1saat spor sonra kahve sonra 2servs kasigi pilav domatesli bulgr salata ayran sonra kahve 1mini bitter sonra 1ciftlavas tantuni 1bardak ayran ve 1madn suyualsanda hallederizz)
olsu canifom. bu hafta iyiyim..bundan sonra yine 2 hafta durur galiba...
Neyapiyonn kizzzz turisstmalesef tartı bulamadım ya :/
pazartesi sivasta olucam gider gitmez çıkıcam tartıya inş almamış olurum