hedef 50 kilo olmak.. :)))

Eve gidip diyete devam etmek istiyorum iyi hoş da işte hep dışarda yemek ve dondurma olunca moralim bozuluyo ya zar zor verdim geri alıcam galiba
yok hemen toparliyosun.. bir hafta icinde sen bana guven tecrubeme:)) yalniz kacamak yapmadan sıki diyetle.. o yuzden moral bozma keyfini cikar

nasilsin kimmik kiz kimse burda ayiplamiyo kacamaklari gel niye gelmiyon..ben sadece acik patakliyomo kadar :)))
sen hirsli ve bilinclisin verirsin.. eminim vermeye baslamissindir bile

nasilsin kimmik kiz kimse burda ayiplamiyo kacamaklari gel niye gelmiyon..ben sadece acik patakliyomo kadar ))
sen hirsli ve bilinclisin verirsin.. eminim vermeye baslamissindir bile
Evett durmak yok yola devam neyapiyon sen ne durmdasn
ben bu hafta gayet iyi gidiyorummm amann nazar deymesinn)) artik 50lerdeyim insallah cuma

gunaydi kizlarrr
yeni uyandimm kahvalti hazirliyorumm.. cumaya son gun... bugun daha dikkatli olucam birazda egzersiz yapicam..hadi gune baslayalimmmm...
Günaydın canım , afiyet olsun
Ben de erkenciyim bugün gecenin 2 sine kadar ders çalıştım. sabahta erken kalktım. Kahvaltımı yaptım. Aferinnn banaaa

Öğlen İzmitten gelen dostumla buluşacağım nasipse , heyecan yaptım , sanırım 6 ay göremeyince bayağı bir özledimmm

Akşamda dersanem var ders bitince eve gelirim inşaALLAH... Hazır yiyeceğim bugün dışarıdan mecbur yani...
Kilo almadan bu haftayı atlatırsam gerisi gelir inşaALLAH...

unay
oy oyyy ne guzel... arakadasinla bulusacaksin biraz salata agirlikli yemeye calis bulabilirsennn... iyi dersler ve iyi eglenceler fistikimmm

kahvaltim:
2 tane gunkurusu kayisi
1 simit
1 kucuk boy domates
biraz peynir(tulum beyaz)
2 dilim salam
1 fincan limonlu yesil cay

simdi kahve icicem:))))

elasnsess .!.:
bugunki kilon mu
bu arda toblo evet bozuldu cumaya biseyler dusuncem
Evet tatlm sen ne yaptn naslsn
İnsallah darisi bana olsnn canmm

aksam ki menum:
kepekli yogurtlu makarna salatasi( icinde zeytin ve kornison tursu) bir tabak ta karpuz yedimm bugunude bitirdim
simdi sekerli sicak cikolata iciyorum.. sanirim bitremeden dokucem.. cok sekerli geldi kahvem bitmisti... eniyisi kahve almaya gideyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…