- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.201
turist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puuNeyapiyonn kizzzz turisst
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puuNeyapiyonn kizzzz turisst
Elaaa :) çok eğlendim şükür ALLAH'aunay
oy oyyy ne guzel... arakadasinla bulusacaksin biraz salata agirlikli yemeye calis bulabilirsennn... iyi dersler ve iyi eglenceler fistikimmm
yoooo cok kacirmamissinnn)) eglendigine cok sevindimmmm....Elaaa çok eğlendim şükür ALLAH'a
Sabah haşlanmış yumurta , peynir ve lavaş (2 adet lavaş ama inceydi)
Arkadaşımla buluştuktan sonra ;
Bugün limonata içtim.
Izgara köfte ve soda içtim. Izgara köftenin pidesinden az yedim.
Üzerine çay 1 litre su içtim. Yürüyüşte yaptım bu arada
Sanırım bugün kaçırdım biraz
canım bir kafeye oturduk limonatalırımızı içtik dertleştik dertleştik :) Sonra çarşıya çıktık gedik bir yere gidip yemek yedik , ordan başka bir kafeye geçip çayımızı içtik akşam oldu böylece oradan başka yere geçip 2 top dondurma yedikyoooo cok kacirmamissinnn)) eglendigine cok sevindimmmm....
insana cok iyi geliyo bazen bole dostlarla bulusmak.. benimde bir iki dostum var uZun zamandir girmedigim ve ozledigim cocuk olunca birde farkli sehirler(
neler yaptinizzz bakalimm...
aferin sanaaaakizimi yeni yatirdim cok yordu beni bugun az once biraz biseyler atistirdim.. grisini peynir kasar salam zeytin gibi... ufak bir kahvalti gibi.. sabaha kiloma yansimaz umarim..
ama napiyim cok yoruldum.. Allahtan artik tatli seyler atistirmiyorum aferin bana
ayyy aferin bana evet ama gece 12 neyse....... evde o kadar çok cips gofret varki betüşşş inan bu bile başarı dimii:)))aferin sanaaaa
Aminnn... valla öle...canım bir kafeye oturduk limonatalırımızı içtik dertleştik dertleştik Sonra çarşıya çıktık gedik bir yere gidip yemek yedik , ordan başka bir kafeye geçip çayımızı içtik akşam oldu böylece oradan başka yere geçip 2 top dondurma yedik
Sonra ben derse o evine
Evet canım bizde anca senede 1 görüşüyoruz , dostlar başka ya ALLAH yokluklarını vermesin...(amin...)
evet bende tatlı yememene aferin dedimmmmayyy aferin bana evet ama gece 12 neyse....... evde o kadar çok cips gofret varki betüşşş inan bu bile başarı dimii))
malesefffffayyyy baştaki tablolu msj kısmı düzenleniyodu bugün yokkkkk nasıl tablo yapıcam ben yaaaaa bilen varmııııııı
malesefffff
İyi yapmşsın canım... Denemelr bir yüksek bir düşükrapor yolladım ama bakalımm... tablo yapma kalkmış ta düzeltmeyi neden kaldırdılar en azında kagıda yazıp foto koyacaktımm.... ayyy kime sorsammm
bu arada sınavına az kaldı... nasılsın denemelerde felann
İyi yapmşsın canım... Denemelr bir yüksek bir düşük
ALLAH büyük bakalım hayırlsı... Eloş ben yatıyorum ALLAH'a emanet ol cnm
Hahhahahahaturist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puu
HahhahaaCatlakk yaturist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puu
Hahhahahaha
HahhahaaCatlakk ya
Hahhahahahaturist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puu
HahhahaaCatlakk yaturist deme bana turist deme onlar çok zayıf ve incecikler çok gıcıklar çok sinir bozucu ve üzücüler ee onlar kaka puu