hedef 50 kilo olmak.. :)))

unay

oy oyyy ne guzel... arakadasinla bulusacaksin:KK19: biraz salata agirlikli yemeye calis bulabilirsennn... iyi dersler ve iyi eglenceler fistikimmm:KK15:
Elaaa :) çok eğlendim şükür ALLAH'a :KK60:

Sabah haşlanmış yumurta , peynir ve lavaş (2 adet lavaş ama inceydi)
Arkadaşımla buluştuktan sonra ;
Bugün limonata içtim.
Izgara köfte ve soda içtim. Izgara köftenin pidesinden az yedim.
Üzerine çay :eek: 1 litre su içtim. Yürüyüşte yaptım bu arada :KK28::KK28:

Sanırım bugün kaçırdım biraz :KK17::KK17::KK17:

Elaaa :KK66: çok eğlendim şükür ALLAH'a :KK60:

Sabah haşlanmış yumurta , peynir ve lavaş (2 adet lavaş ama inceydi)
Arkadaşımla buluştuktan sonra ;
Bugün limonata içtim.
Izgara köfte ve soda içtim. Izgara köftenin pidesinden az yedim.
Üzerine çay :eek: 1 litre su içtim. Yürüyüşte yaptım bu arada :KK28::KK28:

Sanırım bugün kaçırdım biraz :KK17::KK17::KK17:
yoooo cok kacirmamissinnn:KK66:)) eglendigine cok sevindimmmm....:KK54:
insana cok iyi geliyo bazen bole dostlarla bulusmak.. benimde bir iki dostum var uZun zamandir girmedigim ve ozledigim cocuk olunca birde farkli sehirler:KK43:(
neler yaptinizzz bakalimm...

kizimi yeni yatirdim cok yordu beni bugun az once biraz biseyler atistirdim.. grisini peynir kasar salam zeytin gibi... ufak bir kahvalti gibi.. sabaha kiloma yansimaz umarim.. o_O
:KK17: ama napiyim cok yoruldum.. Allahtan artik tatli seyler atistirmiyorum aferin bana:KK45:

yoooo cok kacirmamissinnn:KK66:)) eglendigine cok sevindimmmm....:KK54:
insana cok iyi geliyo bazen bole dostlarla bulusmak.. benimde bir iki dostum var uZun zamandir girmedigim ve ozledigim cocuk olunca birde farkli sehirler:KK43:(
neler yaptinizzz bakalimm...
canım bir kafeye oturduk limonatalırımızı içtik dertleştik dertleştik :) Sonra çarşıya çıktık gedik bir yere gidip yemek yedik , ordan başka bir kafeye geçip çayımızı içtik akşam oldu böylece oradan başka yere geçip 2 top dondurma yedik :KK60:

Sonra ben derse o evine :KK19:

Evet canım bizde anca senede 1 görüşüyoruz , dostlar başka ya ALLAH yokluklarını vermesin...(amin...) :KK68::KK68::KK68:

canım bir kafeye oturduk limonatalırımızı içtik dertleştik dertleştik :KK66: Sonra çarşıya çıktık gedik bir yere gidip yemek yedik , ordan başka bir kafeye geçip çayımızı içtik akşam oldu böylece oradan başka yere geçip 2 top dondurma yedik :KK60:

Sonra ben derse o evine :KK19:

Evet canım bizde anca senede 1 görüşüyoruz , dostlar başka ya ALLAH yokluklarını vermesin...(amin...) :KK68::KK68::KK68:
Aminnn... valla öle...:KK51:

rapor yolladım ama bakalımm... tablo yapma kalkmış ta düzeltmeyi neden kaldırdılar en azında kagıda yazıp foto koyacaktımm.... ayyy kime sorsammm:KK17::KK17:

bu arada sınavına az kaldı... nasılsın denemelerde felann
İyi yapmşsın canım... Denemelr bir yüksek bir düşük :KK17::KK17::KK17::KK17:

ALLAH büyük bakalım hayırlsı... Eloş ben yatıyorum ALLAH'a emanet ol cnm :KK54:

gunaydin kizlar :KK54:

bugun ki kilom: 59.6
gecen hafta:60.4

aslinda dun 59.1 dim.. uc gundurde 59.2 yim.. bugun artmis gece yemek yedim diye galiba:KK47: neyse artikk 50 lerdeyimm:KK70::KK28:

günaydın kızlar,

moraller bozuk, 57 yim. sebebini de söyleyeyim. bayram öncesi ertesi gün hapı kullanmam gerekti, hala kendime gelemedim, davul gibi şişim bildiğiniz 4 aylık hamile gibiyim şu an inanılmaz bir şişlik ağırlık halsizlik vs. tövbe bir daha kullanmam ya. bir regl olsam da rahatlasam artık, davul gibiyim ya bildiğiniz gibi değil, berbat bişey:KK43:

X