- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.161
o zaman sorun yok :)evet aksiyo biri olunca ama babam min yaninda azda olsa yapiyom mekik felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman sorun yok :)evet aksiyo biri olunca ama babam min yaninda azda olsa yapiyom mekik felan
evet yeni animasyonlar gelmisso zaman sorun yok
:)
Evet bunlar daha güzell :)evet yeni animasyonlar gelmiss
telden gorunmuyodu super olmusEvet bunlar daha güzell :)
Merhaba kızlar. Cumadan cumaya yaptığım kilo bildirimini bu hafta cumartesi yapacağım. Günde 1 saat selülitsavar pilates programını yapıyorum. Spora baslamadan yarım saat bi saat önce zencefilli süt içiyorum. Diyetisyenim vermişti. Metsbolizmayı hızlandırıyormuş hepimize bol kiloooo vermelerr
Canım bir bardak sütün içine 1 cay kasıgı zencefil ve 1 cay kasıgı tarcın atıyorum. Tadı güzel. Alısına kadar zencefilin yakıcı tadı geliyor sadece agzına. Spordan once içiyorumzencefili süt nasıl hazırlıyorsunnn canımm
1 cay kasigi dedigine göre toz zencefil.. tesekkur ederimm pembisbalikCanım bir bardak sütün içine 1 cay kasıgı zencefil ve 1 cay kasıgı tarcın atıyorum. Tadı güzel. Alısına kadar zencefilin yakıcı tadı geliyor sadece agzına. Spordan once içiyorum
sagol kanka zaten bende vaktim olup hareket yapamıyorum ki ((((Annen için geçmiş olsun kanka, yazamadım bi türlü..
Benim için de atlasana
Dün Leslie ile yürümeye başladım 3 mil yürüyecektim ama nefesim kesildi çok sıcaktı 2 mil yürüdüm sadece.. Bu gün yapamadım vaktim ve halim olmadı yarın yine yapıcam.. 1000 tane de ip atlarsam yeter bana :)
Bir pantolonum var ona sığmam gerek
nasilsin cenekaa kimse girmiyo artik
kacamak kokulari aliyorumniye girmiyo ki kimsee
supersinnn cenekaatatil nasil gidiyoooÇok ayıp çookk bak ben burda bile giriyorum ablişş ihih
Eve gidip diyete devam etmek istiyorum iyi hoş da işte hep dışarda yemek ve dondurma olunca moralim bozuluyo ya zar zor verdim geri alıcam galibasupersinnn cenekaatatil nasil gidiyooo
Evet, kesinlikle doğru.kacamak kokulari aliyorum