- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.161
o zaman sorun yok :)evet aksiyo biri olunca ama babam min yaninda azda olsa yapiyom mekik felan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sorun yok :)evet aksiyo biri olunca ama babam min yaninda azda olsa yapiyom mekik felan![]()
Evet bunlar daha güzellevetyeni animasyonlar gelmiss
![]()
Merhaba kızlar. Cumadan cumaya yaptığım kilo bildirimini bu hafta cumartesi yapacağım. Günde 1 saat selülitsavar pilates programını yapıyorum. Spora baslamadan yarım saat bi saat önce zencefilli süt içiyorum. Diyetisyenim vermişti. Metsbolizmayı hızlandırıyormuşhepimize bol kiloooo vermelerr
Canım bir bardak sütün içine 1 cay kasıgı zencefil ve 1 cay kasıgı tarcın atıyorum. Tadı güzel. Alısına kadar zencefilin yakıcı tadı geliyor sadece agzına. Spordan once içiyorumzencefili süt nasıl hazırlıyorsunnn canımm![]()
1 cay kasigi dedigine göre toz zencefil.. tesekkur ederimm pembisbalikCanım bir bardak sütün içine 1 cay kasıgı zencefil ve 1 cay kasıgı tarcın atıyorum. Tadı güzel. Alısına kadar zencefilin yakıcı tadı geliyor sadece agzına. Spordan once içiyorum![]()
sagol kanka zaten bende vaktim olup hareket yapamıyorum kiAnnen için geçmiş olsun kanka, yazamadım bi türlü..
Benim için de atlasana
Dün Leslie ile yürümeye başladım 3 mil yürüyecektim ama nefesim kesildi çok sıcaktı 2 mil yürüdüm sadece.. Bu gün yapamadım vaktim ve halim olmadı yarın yine yapıcam.. 1000 tane de ip atlarsam yeter bana :)
Bir pantolonum var ona sığmam gerek![]()
nasilsin cenekaakimse girmiyo artik
![]()
kacamak kokulari aliyorumniye girmiyo ki kimsee![]()
supersinnn cenekaaÇok ayıp çookk bak ben burda bile giriyorum ablişş ihih![]()
Eve gidip diyete devam etmek istiyorum iyi hoş da işte hep dışarda yemek ve dondurma olunca moralim bozuluyo ya zar zor verdim geri alıcam galibasupersinnn cenekaatatil nasil gidiyooo
![]()
Evet, kesinlikle doğru.kacamak kokulari aliyorum![]()