hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar bugün slim in 6 yapmamıştım içime dert oldu ve gecenin bu saati onu yaptım Yarında havuza gidip iyice yüzücem.Sporu yapabiliyorum şu sıra ama diyeti sadece bugün uygulayabildim :)) Diyet yapamadığınız zamanlar mutlaka spor yapın kızlar battı balık yan gider hesabı değilde zaranın neresinden dönsem kardır diye düşünelim artık...

Günaydınnn :)
Her gün yazamıyorum ama yazılanları takip ediyorum :)

Kilo olarak moralim süper bu sabah 52.9 çıktı :)
Ama yine hastalandım

bu arda kahvaltim:
2 kepek ekmegi
biraz peynir( tulum ve beyaz)
yarim domates
3 dilim salatalik
1 avuc maydonoz
2 zeytin
1 kupa limonlu yesil cay

kahvaltidan sonra bir fincan sutlu kahve oglen bir kase yogurtla bir seftali yiycem... aksama sezar salata yapicam tavugu buzluktan cikardim

iyiyim betulcum sen nasilsin??? site degisti guzel olmus ama alisamadim
İyiyim cnm şükür ALLAH'a :)
Evet site değişmiş , benim şifremi kabul etmedi çok sinirlendim falan nerdeyse yeni üyelik alacaktım , şifremi bile 2 gündür sıfırlandıramadım. E- mailime gelen link açılmıyordu vs. ama bugün hallettim şükür ALLAH'a...

sen nasılsın?

İyiyim cnm şükür ALLAH'a :)
Evet site değişmiş , benim şifremi kabul etmedi çok sinirlendim falan nerdeyse yeni üyelik alacaktım , şifremi bile 2 gündür sıfırlandıramadım. E- mailime gelen link açılmıyordu vs. ama bugün hallettim şükür ALLAH'a...

sen nasılsın?

bende iyiyim canim napiyim ugrasiyorum cadimla ... iyce bastan gozden cikti ha pek yaramaz... ben artik anladim normal bir cocuk degil cok hareketli... durmuyo bir yerde babiskom geldi bende kalacak 20 gun :):)

bende iyiyim canim napiyim ugrasiyorum cadimla ... iyce bastan gozden cikti ha pek yaramaz... ben artik anladim normal bir cocuk degil cok hareketli... durmuyo bir yerde babiskom geldi bende kalacak 20 gun :):)

bende iyiyim:) canim napiyim ugrasiyorum cadimla ... iyce bastan gozden cikti ha pek yaramaz... ben artik anladim normal bir cocuk degil cok hareketli... durmuyo bir yerde bu arada babiskom geldi bende kalacak 20 gun :):)

bende iyiyim:) canim napiyim ugrasiyorum cadimla ... iyce bastan gozden cikti ha pek yaramaz... ben artik anladim normal bir cocuk degil cok hareketli... durmuyo bir yerde bu arada babiskom geldi bende kalacak 20 gun :):)
Aynen çok takılıyor Ayyyy tam sevmelik zamanlarında senin cadııı :) baban varken sporun aksar gene , bende spor yapamıyorum yaz geldi geleli

67.3 hahahha sonnda msj atabpdmyaa neolmus boyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…