hedef 50 kilo olmak.. :)))

kişiye özel nasıl mesaj atıcam... editöre..dogum tarihim değişmiş (bu arada baya çıtır olmuşum)
tabo yapamıyommm pufffffff

kızlar günaydın, yeni kk hayırlı olsun:)

ben bu sabah küçük ev yapımı kepekli poğaçalardan 3 tane yedim, bu hafta salona başlayacağım.

bir de enerji içeceklerinin zararı olur mu kızlar spor önü veya gün içinde falan, haftada 1-2 kez içsem? bazen çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi enerji içecekleri baya bi toparlıyor bazen beni

tatile gittim geldim güyaa bol bol yüzdüm gelmiş mi 3 kilo! çok üzgünüm çok moralim bozuk kilom 53.7 ela ablacım,kusura bakmayın uzun zamandır giremedim kilo bildirimi yapamadım :/

Aynen site çok güzel olmuşta bende alışamadım :)

bende alisamadim toblo cok tuhaf oldu...
enerji icecegi cok karbonhitrat ve seker iceriyo sen bilirsin burcucum ama spor oncesi ve sonrasi iyi olacagini sanmiyorum... kalp cok hizli calisiyo o esnada bir arastir... zaten gecici bir enerji veriyo..

tatile gittim geldim güyaa bol bol yüzdüm gelmiş mi 3 kilo! çok üzgünüm çok moralim bozuk kilom 53.7 ela ablacım,kusura bakmayın uzun zamandır giremedim kilo bildirimi yapamadım :/
hosgeldinn... 3 kilo fazla evt ama tatilde ole oluyo sicak felan odemdir o bende 2 yi gecgin almistim sanirim

bende alisamadim toblo cok tuhaf oldu...

enerji icecegi cok karbonhitrat ve seker iceriyo sen bilirsin burcucum ama spor oncesi ve sonrasi iyi olacagini sanmiyorum... kalp cok hizli calisiyo o esnada bir arastir... zaten gecici bir enerji veriyo..
ela haklısın aslında, biraz çarpıntı falan yapıyor gibi sanki, inanır mısın ben temizlik yapacağım günler içiyorum da kan ter içinde kalıyorum ya:) ama spor önü korktum şimdi biraz ya, neyse boşvereyim ben en iyisi

bu arada öğleyin 2 köfte şeklinde sucuk, 1 kibrit kutusu (veya biraz daha fazla olabilir) çeşitli peynirler. 5-6 zeytin, 1 yk yumurta salatası, 1 büyük domates, 1,5 dilim tam buğday ekmeği.

öğleden sonra 1 salkım üzüm (pek az olduğunu söyleyemeyeceğim:/ )
1 küçük ev yapımı kepekli poğaça.

bu ara iştahım çok fena açık , baya sıkıntı yaşıyorum açıkçası..
akşama ızgara yiteceğim, ekmek yemem büyük ihtimalle, salata+ızgara olur. umarım kendimi tutabilirim

Selam kızlar. Bu hafta tatile gidiyorum önümüzdeki 2 cuma bildirim yapmayacağım. İnşallah çok kilo almam

Dün seçimde gorevliydim hep ekmek arası yedim bugün kabızlık sorunum var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…