hedef 50 kilo olmak.. :)))

son durum boyle kizlar yanlis varsa soyleyinn

gunaydin herkeze
cok guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...
nasiilsiniz kizlar:)))

bu arada kahvaltim:

1 incir 2 kayisi

1 ince dilim kepek
1 ince dilim tahilli ekmek
1 haş yumurta
biraz peynir (burgu ve beyaz)
5 dilim domates
bir fican yesil cay

Son düzenleme:
bosver tadi i cikar:)) takma kiloyu gelince hallederiz :118: zate. yuzdugun icin cok kilo almazsinnnn..

:)) ayy inşallah almam gelince de veririm çok iyi olur yaa burda sınırlayamıyosun çünkü kendini bi de sürekli ye ye ısrar ediyolar abur cubur yememeye çalışıyorum sadece yinede arada atıyorum bi iki :26:

Şimdi slim in 6 yaptım geldim kızlar valla sucuk gibi terledim Aranızda yapan var mı sitede pek görmüyorum yapanı ama çok işe yarıyor tavsiye ederim

Kızlar nasılsnızzzz
nasilsin betul bizde simdi disari ata gidecez bugun salonu degistirdik esimle kizcemie uygun hale getirdik ortadaki sehpayi felan kaldirdik... bir suru sey iste acik disari cikicaz bakalim
Şimdi slim in 6 yaptım geldim kızlar valla sucuk gibi terledim Aranızda yapan var mı sitede pek görmüyorum yapanı ama çok işe yarıyor tavsiye ederim
ayy nasil ozeniyorum ama benim o kadar zamanim olmuyo... kisa kisa egzersizler yapiyorum

kizlar aksam yemegini 4:30 da yedim oglen ev isi vardi yemek yemedim bir incir sadece.. aksamda hazir manti... 2 az dolu tabak sadece yogurt doktum ( sos yag yok)biraz nane ve kirmizi toz biber o kadar..:)))

eloş bende soru çzümü yapıyorum

ne güzel canım , gezin bakalım öpüyorummm

kizlar aksam yemegini 4:30 da yedim oglen ev isi vardi yemek yemedim bir incir sadece.. aksamda hazir manti... 2 az dolu tabak sadece yogurt doktum ( sos yag yok)biraz nane ve kirmizi toz biber o kadar..:)))
ablaaam
maşallah yine dikkat ediyosun sınırını kaçırmıyosun ipler elinde
pazartesiden başlayarak karabugday diyetini yapıcam bi kaç hafta içinde tıg gibi olmam gerek bu tatili dengelemek lazım artık ne güzel yagmurlar yagıyo sonbahar geliyo içim cıvıl cıvıl
annemde artık daha iyi hatta daya yeni analı kızlı yanlız kalınca film bile izledik çay eşliğinde ellerimizde yelpazeler arada bakıışıp göz kırpışmalar
günde 1 saat falan ip atlamayı düşüyorum

ip atlamak (dakikada 125 kere) 531 kalori yaktırırmış 1 saatte, 50 kiloda olan biri için 75 kiloda olan biri ise bunu yaparsa 797 kcal yakacagı yazıyodu ben böyle
ded,m ki bişey yapamıyosam en azından yarım saat atlarım uyumadan

Son düzenleme:

Annen için geçmiş olsun kanka, yazamadım bi türlü..

Benim için de atlasana
Dün Leslie ile yürümeye başladım 3 mil yürüyecektim ama nefesim kesildi çok sıcaktı 2 mil yürüdüm sadece.. Bu gün yapamadım vaktim ve halim olmadı yarın yine yapıcam.. 1000 tane de ip atlarsam yeter bana :)
Bir pantolonum var ona sığmam gerek

Bende Canan Karatay diyeti yapmaya karar verdim.Aslında eskiden ekmeksiz kahvaltımı olur diyodum mantıksız geliyordu ama geçende omleti ekmeksiz yedim ve ekmeksiz kahvaltı edildiğini gördüm.Mantıklı konuşuyor gerçekten aranızda deniyen var mı?

67.7im kilomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…