- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.121
liste bi garip olmus duzeltip eklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen site çok güzel olmuşta bende alışamadım :)
enerji icecegi cok karbonhitrat ve seker iceriyo sen bilirsin burcucum ama spor oncesi ve sonrasi iyi olacagini sanmiyorum... kalp cok hizli calisiyo o esnada bir arastir... zaten gecici bir enerji veriyo..kızlar günaydın, yeni kk hayırlı olsun:)
ben bu sabah küçük ev yapımı kepekli poğaçalardan 3 tane yedim, bu hafta salona başlayacağım.
bir de enerji içeceklerinin zararı olur mu kızlar spor önü veya gün içinde falan, haftada 1-2 kez içsem? bazen çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi enerji içecekleri baya bi toparlıyor bazen beni
hosgeldinn... 3 kilo fazla evt ama tatilde ole oluyo sicak felan odemdir o bende 2 yi gecgin almistim sanirimtatile gittim geldim güyaa bol bol yüzdüm gelmiş mi 3 kilo! çok üzgünüm çok moralim bozuk kilom 53.7 ela ablacım,kusura bakmayın uzun zamandır giremedim kilo bildirimi yapamadım :/
toblodada 53 sün çok almamıssıntatile gittim geldim güyaa bol bol yüzdüm gelmiş mi 3 kilo! çok üzgünüm çok moralim bozuk kilom 53.7 ela ablacım,kusura bakmayın uzun zamandır giremedim kilo bildirimi yapamadım :/
ela haklısın aslında, biraz çarpıntı falan yapıyor gibi sanki, inanır mısın ben temizlik yapacağım günler içiyorum da kan ter içinde kalıyorum ya:) ama spor önü korktum şimdi biraz ya, neyse boşvereyim ben en iyisibende alisamadim toblo cok tuhaf oldu...
enerji icecegi cok karbonhitrat ve seker iceriyo sen bilirsin burcucum ama spor oncesi ve sonrasi iyi olacagini sanmiyorum... kalp cok hizli calisiyo o esnada bir arastir... zaten gecici bir enerji veriyo..
açılmıyor bağlantı canımbilheal.bilkent.edu.tr/.../enerji/enerji.htm
burcucum yapa bildimi bilmiyorum
neyse netten bakarsin.... enerji icecekleri ve spor yaz cikararaçılmıyor bağlantı canım
Selam kızlar. Bu hafta tatile gidiyorum önümüzdeki 2 cuma bildirim yapmayacağım. İnşallah çok kilo almam
Dün seçimde gorevliydim hep ekmek arası yedim bugün kabızlık sorunum var ((