- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.081
kilo bildirimi:
gecen hafta:60.5
bugun:60.4
gecen hafta cumartesi 60.1 dim ahha bu hafta 59 gorurum demistimtartidi gununden sonra dusmeye baslamisti... kacamagimda yok!!! ertesi gun 60.7 oldum birden vere vere gecen haftaya gore 100 grm vermeyi basara bildim bu hafta neyse almayayimda..
annecigin iylessinde... yaparsin herseyi dert etmebende en az yarım kilo vericem eger annem iyileşirse sporada baslarımmm
temem senide yarin ekleriz:112:Bnde yarn tartlacm unttn bgnn
kilo bildirimi:
gecen hafta:60.5
bugun:60.4
gecen hafta cumartesi 60.1 dim ahha bu hafta 59 gorurum demistimtartidi gununden sonra dusmeye baslamisti... kacamagimda yok!!! ertesi gun 60.7 oldum birden vere vere gecen haftaya gore 100 grm vermeyi basara bildim bu hafta neyse almayayimda..
suan önemli olan annemin ilaç saatleri camaşırlar evin toplulugu ve babam gelene kadar yemek yapmak kilo yanında afedersin halt etmişannecigin iylessinde... yaparsin herseyi dert etme
temem senide yarin ekleriz:112:
ohhh maşallah bende duraklama dönemine girdim pazartesiye kadar dikkat edicem hala aynı kilodaysam bi fikrim var hemen duraklama dönemini atlatırızBnde durmlar iyi sanirm duraklamana donemine girdm ama diyete devam tabikisporumuda yapiyom cok iyiym cok
suan önemli olan annemin ilaç saatleri camaşırlar evin toplulugu ve babam gelene kadar yemek yapmak kilo yanında afedersin halt etmiş
ama haftaya iznim bittiğinde benimde pertimi çıkarcaklar bi sürü iş var
ohhh maşallah bende duraklama dönemine girdim pazartesiye kadar dikkat edicem hala aynı kilodaysam bi fikrim var hemen duraklama dönemini atlatırız
boyum kısa tatlım ya 1,55
ooo baya iyi vermıssın canım sen 25 kılo....8 kılodan korkuyorum ya bakalım
suan önemli olan annemin ilaç saatleri camaşırlar evin toplulugu ve babam gelene kadar yemek yapmak kilo yanında afedersin halt etmiş
ama haftaya iznim bittiğinde benimde pertimi çıkarcaklar bi sürü iş var
ohhh maşallah bende duraklama dönemine girdim pazartesiye kadar dikkat edicem hala aynı kilodaysam bi fikrim var hemen duraklama dönemini atlatırız
selam kızlarr burda wifi varmış çok sevindim :) diyet pek iyi gitmiyo yaa cok acıkıyorum
merhaba canım teşekkürlerGeçmiş olsun arkadaşım, en önemli şey sağlık bu hayatta. Allah şifa versin
karabugday diyeti seyda coskununNe fikrii soyle soyleehangi fikrii
wi-fi varsa whatsappa girsene yavrum evladımmmselam kızlarr burda wifi varmış çok sevindim :) diyet pek iyi gitmiyo yaa cok acıkıyorum
Az kilolarda kilo vermek daha zor oluyor gerçekten, 100 gr bile iyidir. Moral bozmamak lazım.
Benim kilo bildirimim 54.8
Benimki de 300 gram.
Ne yapiyon diyet nasl gidiyor kizz
wi-fi varsa whatsappa girsene yavrum evladımmm
yüzmek ve gezmek çok iyi de yemeklerhep dışarda yediğimiz için baya kalorili şeyler oluyor abliş yaa
evet sorun degil moral bozmadannnn aynen devammmmm:118:
karabugday diyeti seyda coskunun
Elaa benim kiloyu 53.7 yazar mısın?? Tekrar tartıldım bu çıktı