- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.061
Sorun değilll eninde sonunda istediğimiz gibi olucaz inşaAllah :))
evet sorun degil moral bozmadannnn aynen devammmmm:118:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değilll eninde sonunda istediğimiz gibi olucaz inşaAllah :))
ben cok fazla kilo vermeme bagliyorum...herhalde vucut korumaya aldi.. birde tatile gittim orada bozdum arkasina bayram girdi o zamada bozdummm(( iste bir haftadir tekrar basladimm... egzersizde yapamadim( ama olsun arada olacak boyle..
mylifecim bak 65 e yaklasmissin kaldi 5 kilo 50 leri gormek icin acik ole dusun...
ayy benimde ole yaffff((
Evet canim az kaldi.ama acikcasi tam 60 olmayi istemiyorum artik.daha önce demistim ya kemigim iri.60 da iskelet gibi olurum diye düsünuyorum.62,63 falan olsam yeter boy 1,68 sence daha iyi olmazmi?bilemedim simdi nasil olur:26:
evetttttt hadi bakalimm:118:Desene canım ikimizde tekrar başlıyoruz
Olsun yol arkadaşıyoz biz hedefimize ne kaldı kısmetse 10 kilocuk
Evet canim az kaldi.ama acikcasi tam 60 olmayi istemiyorum artik.daha önce demistim ya kemigim iri.60 da iskelet gibi olurum diye düsünuyorum.62,63 falan olsam yeter boy 1,68 sence daha iyi olmazmi?bilemedim simdi nasil olur:26:
mylifecim boyunu unuttum ben o zaman cok az kalmisss50lerde nasil olurum ki bekarken 56 58gidip geliyodum herkes cok zayifsin diyodu ayyyyyyy napsam ki kulagada hos geliyo 56
Az önce tartildim 59.1 dün tartildigimda 58.7 idi. Gecen hafta 59.3 tü.
Ama vermis sayilmam. Baslmadan öncede hep 58.7- 60.9 arasi gidip geliyordum. Anca 58 te koruyabilirsem bir kac gün, tamam verdim bu sefer diyecem.
Simdi tartildim 63.9 ciktim.50'yi gormek biraz zaman alicak ama direnicem
ablammmm merhabaaaevetttttt hadi bakalimm:118:
ablammmm merhabaaa
kusura bakma pazardan beri annem hastaydı pazartesi fenalaşınca falan giremedim fazla yemek yiyemiyorum evin bütün işi bana kaldı işten dersten izin aldım bi yandan kardeşimin lise tercihleri var suan bitmiş haldeyim kac gündür uyumuyodum annemin başındaydım bugun uyudum bi 6 saat
diyeti hiç takmadım zaten iştahım hiç yoktu o kadar ev işi yaptım vermemem ,mkansızdı ama yok hala aynıyım annem bugün biraz daha iyi deyse giremezdim yine
o degilde 2 gün ne yemek yapsam nasıl yapsam diye düşündüm son anda bulamasaydım seni arıycaktım yardım et diye sonra camasır makinesini calıştıramadım annem ordan gecip bana söylemeseydi yine sana basvurucaktım ilk sen geldin aklıma
resmim manisadan kalma ablamayyy dilvincim gecmis olsunnn(( ayyy ben bilemedimmm.. whatsta resmini gordum misafirin vardir diye dusundum(( ama bendede hata nerdesin dilvin yaz dimi ayyy cok gecmis olsun annecigine ;(((
soraydin dilvinimmm... nettim acik surekli evde oldugum zaman...
şimdi 54.7yim tatlımNe haber kac kiloya dustn bn spora basladm bgun ama canim cikti
resmim manisadan kalma ablam
yok ablam niye senin suçun olsun estagfurullah duymayım bi daha
hallettim ama yinede bazı yerlerde takılıyorum merak etme hep aklımdasın sorarım takılırsam bilemezsem
sen nasılsın nasıldı diyet yarısması beni gectigin kesin
bende hiç yemedim ama ben oynamadım tartıdaolsun bir kacgundur sesin cikmiyodu.. sormam lazimdi....
tamam sor mutlaka...
nerde gecicem hic bozmadim kacamak 0 hatta cok az yedim bu hafta ama sadece 100 gr gitti... bu hafta insallah moral bozmuyorum bu haftaya yatirim yaptim diye dusunuyorum
Kızlarrr merhaba, 1. haftamı 500 gram ile kapatıyorum. 59 oldum
bende hiç yemedim ama ben oynamadım tartıda
kaydettim canim... haftaya 58 olursun insallahh
bende en az yarım kilo vericem eger annem iyileşirse sporada baslarımmmaman almamissin ya onemli buda... 100 grmcik farkla ondeyim desene ama bu hafta 59 gorecem dilvin bak gor....:112: veremesemmm tabloda kendime suprizlerim olacak
şimdi 54.7yim tatlım
senin nasıl durumlar