hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bir domates, 6 zeytin, cay, 4 mini börek( kac gündür yiyorum,bir türlü bitmiyor :) )

Evi dip köse sildim, sporun yerine pek tutmaz ama
Az sonra pink greyfurt yicem
Aksamada firinda patatesli köfte var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün yediklerim
Sabah: 1 Ispanaklı mini börek
1 dilim ekmek, peynir , zeytin, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay

Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2, 3 kaşık kadar tavuk sote, keten tohumlu yoğurt

Saat 12de kahvaltı ettim, 4 gibi akşam yemeği yedim. Saatler biraz tuhaf oldu. Sonrasında 1 neskafe (tabi ki şekersiz) 1 kurabiye
Çok acikirsam süt icicem.

afiyet olsun canimm.. yazdigini gordum ama gec cvp yaza bildim kilonu ekledimmm:))

Bende 50 kilo olmak istiyorum bende bende Bugün tartılmıştım ama kilomu tam net hatırlayamadım yarın tartılıp yazarım ama yaklaşık 64 kilo civarıyım.Boyum:168.Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum

Elosssss kilom 66.9.ödemler gittide üstüne 400 gr almisim.günlerde biraz fazlami kacirdim ne ama dert etmiyorum dügün telasi basladi.o kosusturmacada 2,3kilo gider.uzun zamandir gormedigim arkadaslarim ne güzel zayiflamissin sen diyo. Hosuma gidiyo

Günaydınnnnn

Benim bu günkü kilom görülecek gibi değilll
Dün 53 tüm bu gün 54.2
Ama hiç sorun değil sıkmıyorum canımı, bu gün biraz az yersem yarın 53 olucam yine biliyorum işimi..
Zaten bu hafta hastalık yüzünden yemeğimi pek azaltamadım, ama bu günden sporlu sıkı bir rejim başlıyor
Şişkinliğim geçmedi hala reglden sonra onu da anlayamadım
Önümüzdeki cumaya 52.5 olmayı hedefliyorum, daha fazlası da olursa ne güzelll.

mylifecim bak 65 e yaklasmissin kaldi 5 kilo 50 leri gormek icin acik ole dusun...

ayy benimde ole yaffff((

elaaa ve Kızlarrr

Tartım yapıldı şükür :) ve tartıldım ben kendimi çokkkk kilo aldım sanıyordum sadece 1 buçuk ayda 1 kilo almışım buna sevindim açıkçası

Buraya en son yazdığımda 59.4 tüm şimdi 60.5... Misafirler gitsin spor serüvenim gene başlayacak inşaALLAH...

kilo bildirimi:
gecen hafta:60.5
bugun:60.4

gecen hafta cumartesi 60.1 dim ahha bu hafta 59 gorurum demistim tartidi gununden sonra dusmeye baslamisti... kacamagimda yok!!! ertesi gun 60.7 oldum birden vere vere gecen haftaya gore 100 grm vermeyi basara bildim bu hafta neyse almayayimda..

nasilsin betulcumm iyi fazla kilo almamissin.. ayni kilodayiz...

Ela günaydın önceki sayfada selam verdim size

Ben en son yazdığımda 59.4 tüm şimdi tartıldım 60.5 olmuşum

Nasılsın canım

Yeniden döndüm aranıza

bende sayfa atlayinca yeni gordum fistikim nasilsin tatlim??
ben iyiyim benimde misafirim oldu hep ve tatil bayram biryerlerdeydim.. hala 59 goremedim.. ama bu hafta gorucem benden kacamaz dersler nasil canim

nasilsin betulcumm iyi fazla kilo almamissin.. ayni kilodayiz...

Evet fazla almamışım buna bende sevindim sporu bırakalı 1 ayı geçti benim

2 ay sonra nişanım var sanırım O zamana kadar 55 olsam hayırlısıyla

Ders çalışmaya devam elam sen nasılsın prenses nasıl?

prensesim masallah cok iyi .. cok fazla discilariyo 6 tane birden pek bir huysuz cadi
yakupla nisanlaniyomusunnnnn ayyy cok sevindimmmm hayirli olsunnnnnn:)))). Allah tamamina erdirsin cok mutlu olunnn..Aminnnn
valla sebebinde cikti bak kesin vermen lazimmm kilocuklari

Oyyy kıyamam ben ona ya

Evet canım yani daha nasip olursa sınavlarımdan sonra diye konuşuyoruz sağolasın elacım Aminn hepimiz mutlu olalım inşaALLAH canımmmm

Evet kilocuklar gitsin sağlıklı bir şekilde

Sen ve ben 59 ları görmekte neden zorlanıyoruz elam ben seni 58 olmuşsundur diye düşünüyordum

Ben 1 aydır sporu diyeti bıraktımda kendimi düşünemedim

ben cok fazla kilo vermeme bagliyorum...herhalde vucut korumaya aldi.. birde tatile gittim orada bozdum arkasina bayram girdi o zamada bozdummm(( iste bir haftadir tekrar basladimm... egzersizde yapamadim( ama olsun arada olacak boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…