hedef 50 kilo olmak.. :)))

uuu baya varmış :)) ben bu kelebek hareketini tam anlayamadım videosu var mıdır acaba youtubeda

youtube de vardır mutlaka ama bulmam uzun zaman alır, önceden hep izleyip izleyip not aldığım için artık pek izlemiyorum baya hareketim egzersiz tablomda var ben müziğimi açıp kafama göre yapyorum :)

ama şöyle bi resim çizdim, kelebek hareketi diye adını ben uydurdum kollar bacaklar açık durunca onu andırıyor aklıma geliyor şekil :)

böyle bi sağ tarafı bir sol tarafı apıyosun arka arkaya , isterseniz önce sağ tarafdan 20 yapın sonra sol 20 . ben her ikisinide yapıyorum. bel çevresi ve bacak için iyi bir hareket yine de bir denersiniz iki üç günkendinize göre ayarlarsınız sayısını şeklini.

birazdan spora başlıcam bitirince bugun yaptıklarımı en azından çöp adamla çizerim anlaşılacak şekilde ileride kapıcam bu anlatma paylaşma işini :))

Eklentiler

• $yana diz kaldýrmalý kelebek.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

vayy güzel olmuşş çizimler anladıım bende yatarak yapılacak sanmıştım ilk başta deneyim bakalım

alkali suyu 3 lt mi içmek gerekiyor?

20 Kilo başına 1 lt alkali suyu içilmesi gerekiyor. Ben 53 kiloyum o yüzden 3 lt ye tamamlıyorum.

benimde bir kotum ve bir dar paca pantolonum var onlari deniyorum ara ara alkalini eczanedenmi tablet kendin mi karbonat attip yapiyorsun

Yok hayır kendim 1 lt suya yarımçay kaşığı hatta dün attım 1 çay kaşığı atim bakim dedim öyle içtim. 1.5 lt lik cam şişem atıyorum içine akşamda iftardan sonra alıyorum yanıma içe içe bitiriyorum, tekrar 1.5 lt yapıp devm ediyorum sahura kadar. Ve evet içebiliyorsunuz çünkü wc ye çok çıkartıyor.

Himm benimde 3 lt içmem gerek o zaman 57 kilo

limonla balda ekliyo musunuz siz

Himm benimde 3 lt içmem gerek o zaman 57 kilo

limonla balda ekliyo musunuz siz

evet 3 lt içmelisin, zaten günlük su miktarınıda almış oluyorsun.

Geçen tüm şişeye eklemiştim limon sirke kabuk tarçın bunlardan ama bayıyor o yüzden sadece limon sıktım şişenin içine. İftar sonrası olduğu için baydı beni normal günde içerim hepsini katıp banamısın demem :) damak tadım uçuşta artık otlu çayları karışımları içe içe yadırgamıyorum midem bulanmıyor :)

Son düzenleme:

bende önceden duyumuştum karbonat çok koymuşum heralde içememiştim denerim bakalım nasıl hoşuma giderse büyük ihtimal bende sadece limonla içerim gibi ramazanda şimdi belki iyi olmaz çok şey katmak :)

bende denemistim kendim... tadini sevmedim ben sade su tercihim ne limon ne baska birsey sevmiyorum suda....

Son düzenleme:
evet karbonatlı suyun tadı tok deişik bir tadı var hatta eski musluk sularını andırıyo gibime geliyor ama napacammmm meecbuurrrrr :)))

ay zayıflayacam diye ne çektimmm be :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…