- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.741
hadi ya kötü olmus benim odamdaki faarklı tartıyo annemgilin odasındaki farklı tartıyo benimde o sorunum varNe + lar var sanırım tartım bozuk bakamıyorum ki
şimdiden basla bak bben orucu acar acmaz 1 litre suyu bitiriyorum en azevet inş ramazandan sonra suya ağırlık verip yemeği azaltıcam en azından böyle yapmayı düşünüyorum :)
uuu baya varmış :)) ben bu kelebek hareketini tam anlayamadım videosu var mıdır acaba youtubeda
benimde aklımda olmuyo sadece dikkat ediyorum o kadarBn orucum bugun baklm aksqma aklimda birsey yok
youtube de vardır mutlaka ama bulmam uzun zaman alır, önceden hep izleyip izleyip not aldığım için artık pek izlemiyorum baya hareketim egzersiz tablomda var ben müziğimi açıp kafama göre yapyorum :)
ama şöyle bi resim çizdim, kelebek hareketi diye adını ben uydurdum kollar bacaklar açık durunca onu andırıyor aklıma geliyor şekil :)
Eki Görüntüle 1200256
böyle bi sağ tarafı bir sol tarafı apıyosun arka arkaya , isterseniz önce sağ tarafdan 20 yapın sonra sol 20 . ben her ikisinide yapıyorum. bel çevresi ve bacak için iyi bir hareket yine de bir denersiniz iki üç günkendinize göre ayarlarsınız sayısını şeklini.
birazdan spora başlıcam bitirince bugun yaptıklarımı en azından çöp adamla çizerim anlaşılacak şekilde ileride kapıcam bu anlatma paylaşma işini :))
benimde aklımda olmuyo sadece dikkat ediyorum o kadar
alkali suyu 3 lt mi içmek gerekiyor?
benimde bir kotum ve bir dar paca pantolonum var onlari deniyorum ara araalkalini eczanedenmi tablet kendin mi karbonat attip yapiyorsun
20 Kilo başına 1 lt alkali suyu içilmesi gerekiyor. Ben 53 kiloyum o yüzden 3 lt ye tamamlıyorum.
Yok hayır kendim 1 lt suya yarımçay kaşığı hatta dün attım 1 çay kaşığı atim bakim dedim öyle içtim. 1.5 lt lik cam şişem atıyorum içine akşamda iftardan sonra alıyorum yanıma içe içe bitiriyorum, tekrar 1.5 lt yapıp devm ediyorum sahura kadar. Ve evet içebiliyorsunuz çünkü wc ye çok çıkartıyor.
su da mm şeyy :26: 1.5 lt falan
Yine az icmissin canm
Himm benimde 3 lt içmem gerek o zaman 57 kilo
limonla balda ekliyo musunuz siz
evet 3 lt içmelisin, zaten günlük su miktarınıda almış oluyorsun.
Geçen tüm şişeye eklemiştim limon sirke kabuk tarçın bunlardan ama bayıyor o yüzden sadece limon sıktım şişenin içine. İftar sonrası olduğu için baydı beni normal günde içerim hepsini katıp banamısın demem :) damak tadım uçuşta artık otlu çayları karışımları içe içe yadırgamıyorum midem bulanmıyor :)
benimde aklımda olmuyo sadece dikkat ediyorum o kadar[/QUOT
Bnde canmmm
zorlamayınca pek içemiyorum galiba ya:96::96:
20 Kilo başına 1 lt alkali suyu içilmesi gerekiyor. Ben 53 kiloyum o yüzden 3 lt ye tamamlıyorum.
Yok hayır kendim 1 lt suya yarımçay kaşığı hatta dün attım 1 çay kaşığı atim bakim dedim öyle içtim. 1.5 lt lik cam şişem atıyorum içine akşamda iftardan sonra alıyorum yanıma içe içe bitiriyorum, tekrar 1.5 lt yapıp devm ediyorum sahura kadar. Ve evet içebiliyorsunuz çünkü wc ye çok çıkartıyor.
evet karbonatlı suyun tadı tok deişik bir tadı var hatta eski musluk sularını andırıyo gibime geliyor ama napacammmm meecbuurrrrr :)))
ay zayıflayacam diye ne çektimmm be :))
hadi ya kötü olmus benim odamdaki faarklı tartıyo annemgilin odasındaki farklı tartıyo benimde o sorunum var
Evett bugun zorla kendini
evet yaaa bende zamaninda neler ictim neler ama cok ise yariyomus devam et...