hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ben bugünkü egzersizlerimi de yaptım.
egzersizlerden önce 52.2 kilo
egzersiz sonrası 51.8 kilo
ama tabi ben orucum ve açım doğal olarak o yüzdne böyle çıktı. Normal ne aç ne tok halim 53 dür. ama belki dünden eksik kaloriyle girmişimdir bugüne.

Egzersizlerim şunlar arkadaşlar; (yapmak isterseniz sayısını sürenizi kendinize göre ayarlayın burada yazanlar belki ağır belki çok hafif gelebilir)

-Başlarken 10 dk reggation dansı derler ya youtube yazınca çıkıyor öyle dans ettim baya ısındırıyor.
$24-07 1.png
$24-07 2.png

-tabi bititrirken de sonrasında canım acımasın die yine dans ede ede yavaştan yavaştan bıtirdim.

Kurt gibi açım susuzum şu an ama olsun taviz veremem.

Ben bugünkü egzersizlerimi de yaptım.
egzersizlerden önce 52.2 kilo
egzersiz sonrası 51.8 kilo
ama tabi ben orucum ve açım doğal olarak o yüzdne böyle çıktı. Normal ne aç ne tok halim 53 dür. ama belki dünden eksik kaloriyle girmişimdir bugüne.

Egzersizlerim şunlar arkadaşlar; (yapmak isterseniz sayısını sürenizi kendinize göre ayarlayın burada yazanlar belki ağır belki çok hafif gelebilir)

-Başlarken 10 dk reggation dansı derler ya youtube yazınca çıkıyor öyle dans ettim baya ısındırıyor.
Eki Görüntüle 1200614
Eki Görüntüle 1200615

-tabi bititrirken de sonrasında canım acımasın die yine dans ede ede yavaştan yavaştan bıtirdim.

Kurt gibi açım susuzum şu an ama olsun taviz veremem.

Uu zor hareketler :KK70: kelebeği yapana kadar bacağım ağrıdı yaa

ablacım sen kaç kilo vermiştinn ne kadar sürede :KK15:

esime sorarsan 40 kilo verdim:KK1: o bebegide sayiyo:KK9: bana sorarsan 25 ila 30 kilo verdim ben evlendigimde 57. 63 kilo arasi giderken hamilelikte 40 a yakin kilo aldim.. doguma gittigimde 101 dim ciktigimda bir hafta sonra 90 kilo(ödem felan bebek derken 11 kilo) alti ay emzirdim 5 kilo da ogle gitti..85 oldum.. bebegim emmeyi birakinca gecen sene agustos sonuydu diyete basladim 85 ile.. yani 11 ayda 25 kilo verdim.. spor veya yuruyusle destekleseydim daha cok verirdim.. 70 kilodan sonra ufak capli egzersizler yaptim.. (oncesinde hareket etmem zordu yoruluyodum)kizim dan pek zaman kalmiyor.. mekik bacak gibi hareketler yapiyorum.. aslinda yuruyus bandim var ama hic firsatim olmadi.. bu kadar vermisken.. evlenmeden onceki halime dusmek istiyorum..50 yada 53 arasi bisey... (aslinda simdi hamilelik oncesi kilomdayim..)bu kadar alişmisken kilo kontrolu yapmisken... biraz daha vetmek istiyorum cunku almaya cok musait bir yapim var.. belki 48 bile olabilirim... kendime kilo araligi birakmak istiyorum... ikinci bir bebek olmadan... artik o kadar kilo alamam psikolojim kaldirmaz:KK9: sadece bir senelik bir kiloydu ama benim icin cok zordu alismadigim icin ve birden aldigim icin cok gerildi heryerim ..diger kilolu insanlardan daha hareketlerim kisitliydi sanirim derim ani aldigi icinkilolari zorlandim...amannn neyse geldi gecti... ama kafaya koydum... vericem:118:
65 ten sonra burayi actim artik zor gidiyo kilolar... sanirim cok kilo verdigim icin...

Son düzenleme:
bu akşam,
1 kasenin yarısı mercimek çorbası,
1 tabağın yarısı sulu köfte,
4 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi ve yoğurtlu biber közlemesi,
üzerine 2 bardak çay ve malesef etimek tatlı iki dilim :KK43:(

esime sorarsan 40 kilo verdim:KK1: o bebegide sayiyo:KK9: bana sorarsan 25 ila 30 kilo verdim ben evlendigimde 57. 63 kilo arasi giderken hamilelikte 40 a yakin kilo aldim.. doguma gittigimde 101 dim ciktigimda bir hafta sonra 90 kilo(ödem felan bebek derken 11 kilo) alti ay emzirdim 5 kilo da ogle gitti..85 oldum.. bebegim emmeyi birakinca gecen sene agustos sonuydu diyete basladim 85 ile.. yani 11 ayda 25 kilo verdim.. spor veya yuruyusle destekleseydim daha cok verirdim.. 70 kilodan sonra ufak capli egzersizler yaptim.. (oncesinde hareket etmem zordu yoruluyodum)kizim dan pek zaman kalmiyor.. mekik bacak gibi hareketler yapiyorum.. aslinda yuruyus bandim var ama hic firsatim olmadi.. bu kadar vermisken.. evlenmeden onceki halime dusmek istiyorum..50 yada 53 arasi bisey... (aslinda simdi hamilelik oncesi kilomdayim..)bu kadar alişmisken kilo kontrolu yapmisken... biraz daha vetmek istiyorum cunku almaya cok musait bir yapim var.. belki 48 bile olabilirim... kendime kilo araligi birakmak istiyorum... ikinci bir bebek olmadan... artik o kadar kilo alamam psikolojim kaldirmaz:KK9: sadece bir senelik bir kiloydu ama benim icin cok zordu alismadigim icin ve birden aldigim icin cok gerildi heryerim ..diger kilolu insanlardan daha hareketlerim kisitliydi sanirim derim ani aldigi icinkilolari zorlandim...amannn neyse geldi gecti... ama kafaya koydum... vericem:118:
65 ten sonra burayi actim artik zor gidiyo kilolar... sanirim cok kilo verdigim icin...

O kadar verdiyseniz inanın daha çoğunuda verirsiniz.
iki üç çocuklu manken gibi arkadaşlarım var çok imreniyorum. Hırslı ve inatçı oldukları için maşallah taş gibiler.
Bizim neyimiz eksikmiş, herkesin bi iskeleti var ve aynı sonuçta.

O kadar verdiyseniz inanın daha çoğunuda verirsiniz.
iki üç çocuklu manken gibi arkadaşlarım var çok imreniyorum. Hırslı ve inatçı oldukları için maşallah taş gibiler.
Bizim neyimiz eksikmiş, herkesin bi iskeleti var ve aynı sonuçta.

ayyyyy ben inanıyorummmm vericegimeeeee:KK52:
hele su bayram bitsin cok hızlı baslıyorummmm:130:
zaten hiç bırakmadımda:KK1: sadece egzersizleri artırcamm:KK55::KK52:

Canlarım giremedim 2 gündür... Babam bizi apar topar tatile götürdü e burda da açık büfe kendimi çok kasmadım açıkçası... Ama hala oruca ve tek öğüne devam ediyorum

benimde bir kotum ve bir dar paca pantolonum var onlari deniyorum ara ara :KK9: alkalini eczanedenmi tablet kendin mi karbonat attip yapiyorsun

hosgeldin burcucum tatilin nasildi neler yaptin??

hoşbuldum elam iyiyim walla tatilin kötüsü olmuyo malum:KK1:bol bol yüzdüm ama bol bol yedim de:KK9:neyse ki tatilde aldıklaarım gitti sayılır, regl bi bitsin de hele ak koyum kara koyun çıkacak meydana

nasilsiniz kizlar regl dun olmustum bugun baya yogun olmaya basladim sabah tartildim.. biraz daha gitmis.. hayret :KK9: regl de aldikca alirdim telafi etmek uzereyimmm...bakalim yarin tarti gunu insallah almam:KK16:

ayy maşallah canım, hele bi de regl bitse baya baya vereceksin galiba. ne güzel

azmin elinden hiç birşey kaçmıyor dimi:KK34:ben de 52 ile hamile kalıp 80 ile doğuma girmiştim, 6 ay sonra 57 kiloydum ama çok emek verdim, spor yediklerime dikkat ettim vs bir de bebek 2 yaşına kadar emdi, tam manasıyla diyet de yapamıyordum böyle.. ama emzirmek de çok acayip kalori harcatıyo ben bunu bililr bunu söylerim, hayatımın hiç bir döneminde emzirde döneminde zayıfladığım kadar hızlı zayıflamadım.

bu akşam,
1 kasenin yarısı mercimek çorbası,
1 tabağın yarısı sulu köfte,
4 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi ve yoğurtlu biber közlemesi,
üzerine 2 bardak çay ve malesef etimek tatlı iki dilim :KK43:(

evet ya keşke tatlı yarım ya da 1 dilimde kalsaymış, neyse artık sporla telafi edersin:KK34:

Canlarım giremedim 2 gündür... Babam bizi apar topar tatile götürdü e burda da açık büfe kendimi çok kasmadım açıkçası... Ama hala oruca ve tek öğüne devam ediyorum

maşallah azmine ve iradene esracım iyi tatiller:KK34:

gunaydin cinganlar:KK3::KK1:
kilo bildirimim
gecen hafta 61.7
bu hafta:60.7
tam bir kilo toparladim aslinda dun 60.5 tim... reglyim belki de ondan aldim bugun... ama ilk defa bu kadar az aldim regl ..de iki ucgun onceden almaya baslardim..
bugun oglen esimin memleketine gidicez ogleden sonra carsamba donucez.. yine kilo alicam yaaa donunce yine verrr.. su 50 yi bir gorsem.. umarim bu sefer almam:KK43:((

bu arada dün öğlen tarhana çorbası+1 dilim ekmek yedim.
akşam ızgara hellimli cevizli salata yedim (yağsız sossuz)

akşam 5 km kadar tempolu yürüdüm yine (1 saat) kilo stabil:KK5:

bildirimimi yapayım tam:55

tahmin ettiğim gibi, haftaya hedef 53.5 inşallah olur yaaa. gerçi araya tatil giriyor ve ben eşimin ailesini ziyarete gidiyorum ama, malum çok yediriyorlar insana tatlı matlı:KK1:

gunaydin cinganlar:KK3::KK1:
kilo bildirimim
gecen hafta 61.7
bu hafta:60.7
tam bir kilo toparladim aslinda dun 60.5 tim... reglyim belki de ondan aldim bugun... ama ilk defa bu kadar az aldim regl ..de iki ucgun onceden almaya baslardim..
bugun oglen esimin memleketine gidicez ogleden sonra carsamba donucez.. yine kilo alicam yaaa donunce yine verrr.. su 50 yi bir gorsem.. umarim bu sefer almam:KK43:((

aynı canım durumlar:KK1: ama ben artıdayım, sebebi benim tatil kaçamaklarım ama:KK50: hurmalar tırmalar hesabı kaç gündür kendimi paralıyorum walla

X