- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.701
köfte menüsü var canım tam yazarım aksam inşallah
daha yeni 53.5 kiloyu gördümmm manuel odamdaki tartıda ise 50 bucugu gösteriyoduu
peki senin menün nedir
Dilvin ben de sürekli gaza gelmek için değişik değişik diyet-egzersiz videoları izliyorum
Ablacım kesin telafi edersin bugünki menün çok güzelmiş daha cumaya 3 günümüz vaaar
Canlarım benim bugün yediklerim:
2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt
Meyve yok
senin menunde super olmus esracimmmDilvin ben de sürekli gaza gelmek için değişik değişik diyet-egzersiz videoları izliyorum
Ablacım kesin telafi edersin bugünki menün çok güzelmiş daha cumaya 3 günümüz vaaar
Canlarım benim bugün yediklerim:
2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt
Meyve yok
kızlar nasılsınızz ? ela , dilvin , esra ve diğer topic arkadaşlarımmm
aaa betulcum gelmisssnerdesin kiz sen cingan nasil gidiyo ?? dersler ...yakup... hayat???halettinmi konularini kilo ne alemde??? soru bombardimanina tutim seni
Esra mnn cok guzl bnde bgn sabah 1 tost 1bardak komposto ogln bir kahve aksam 1kaae yuUzk corbasi 2servis kasigi patlican yemegi zeytinyagli semzotu salatasi 2bardk ayran 5ltre su 2mni cikolatakahveyarin
kızlar nasılsınızz ? ela , dilvin , esra ve diğer topic arkadaşlarımmm
senin menunde super olmus esracimmmmasallah sana yolculuk ne zaman kesin gidicekmisin paris e....
ben cumaya toparlarim ama cumaya yine yolcuyum... toparlayip yine aliyorum
tatilim iyi gecti gerci hayallerimde ki tatil degildi amaCanım kilo ne durumda bilmiyorum aldım sanırım ama tansiyon sorunum olduğu için sahurda az yeyince tansiyonum düşüyor , ramazandan sonra spora devam inşaALLAH...(amin...)
Ben dersleri yetiştirmeye çalışıyorum canım
Yakup ayyyy o çok iyi şükür ALLAH'a
sen nasılsın tatil nasıl geçti
Teşekkür ederim tatlım, pazar günü biraz kaçırdığım için tartı gününe kadar dikkat etmeye çalışıyorum :)) Senin de menün gayet güzel olmuş :)
Ben iyiyim tatlımm sen nasılsın :))
Teşekkür ederim ablacım kaçamak toparlama menüsü bunlarEvet yolculuk kesinleşti (bir aksilik çıkmazsa inşallah) Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum. 1 ay sizsiz kalacağım ama tabiki dönüşte yine her gün buradayım. Beni unutursanız ya da listeden silerseniz küserim
Orda kesin veririm gezmekten, her gün yürümekten. Jillianı da ihmal etmeyeceğim için (haftada 3 gün yapmaya devam etmeyi düşünüyorum) yemeği de arada bir abartsam bile şuanki halime göre çok hareketli olacağım. O yüzden biraz kilo vermiş olacağım eminimAma tabi ki hedefime ulaşsam bile buraya devam edeceğim. Koruması vermekten çok daha zor çünkü. Koruma evresinde de burdayım :))
tatilim iyi gecti gerci hayallerimde ki tatil degildi ama(kizim kucuk olunca ev ortami olsun istedik..)teyzemin yazligina gitik.. guzeldi ama yinede ... bende 2 ye yakin almisim onu toparliyorum... bu hafta ((
masallah yakupla sanaAllah bozmasin
neyse ramazandan sonra tam gaz devam ederiz canim yaaa..benimde duzen bozuldu( su siralar sen derslerini ihmal etme yeter
ayy esram insallah aksilik cikmazseni silmek ve untmak mi o iste mumkun degil sana rezerve yazacam
bakalim donuste kac olacaksin yada koruyacakmisin burayi dusunerek kendini tut.... :)))
Teşekkür ederim tatlım, pazar günü biraz kaçırdığım için tartı gününe kadar dikkat etmeye çalışıyorum :)) Senin de menün gayet güzel olmuş :)
Ben iyiyim tatlımm sen nasılsın :))
Teşekkür ederim ablacım kaçamak toparlama menüsü bunlarEvet yolculuk kesinleşti (bir aksilik çıkmazsa inşallah) Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum. 1 ay sizsiz kalacağım ama tabiki dönüşte yine her gün buradayım. Beni unutursanız ya da listeden silerseniz küserim
Orda kesin veririm gezmekten, her gün yürümekten. Jillianı da ihmal etmeyeceğim için (haftada 3 gün yapmaya devam etmeyi düşünüyorum) yemeği de arada bir abartsam bile şuanki halime göre çok hareketli olacağım. O yüzden biraz kilo vermiş olacağım eminimAma tabi ki hedefime ulaşsam bile buraya devam edeceğim. Koruması vermekten çok daha zor çünkü. Koruma evresinde de burdayım :))
tatilim iyi gecti gerci hayallerimde ki tatil degildi ama(kizim kucuk olunca ev ortami olsun istedik..)teyzemin yazligina gitik.. guzeldi ama yinede ... bende 2 ye yakin almisim onu toparliyorum... bu hafta ((
masallah yakupla sanaAllah bozmasin
neyse ramazandan sonra tam gaz devam ederiz canim yaaa..benimde duzen bozuldu( su siralar sen derslerini ihmal etme yeter
ayy esram insallah aksilik cikmazseni silmek ve untmak mi o iste mumkun degil sana rezerve yazacam
bakalim donuste kac olacaksin yada koruyacakmisin burayi dusunerek kendini tut.... :)))
=dilviin;36258498
güzelim youtuba gir video izle inan cok motive ediyo my morning routine - my fitness routine-mey diet routine gibi diet sporla alakalı seyler izle
hiçte sorun olmaz ip ben 2500 ip sektigimi biliyorum parmak uclarına basarsan bişey olmaz
Canm az yeesnde acikiyon cok yesrnde aksama ne yiyecn ben bugn sebze yiyecem
dünki menümEsra mnn cok guzl bnde bgn sabah 1 tost 1bardak komposto ogln bir kahve aksam 1kaae yuUzk corbasi 2servis kasigi patlican yemegi zeytinyagli semzotu salatasi 2bardk ayran 5ltre su 2mni cikolatakahveyarin
biz iyiyizde sen nerelerdesin kızzzzkızlar nasılsınızz ? ela , dilvin , esra ve diğer topic arkadaşlarımmm
sagol ablam senin de mübarek olsunngunaydin fistiklarnasilsiniz bakalimm kadir geceniz mubarek olsunnn.. misafirlerim gitti.. bugun mekik gunu ilan ettim kendime bakalim aksama kadar kac cekerim...
bitter yedim zatenBir şey olmaz :)) Bayramlık şeker ve çikolatalar 25-50 kalori arası kızlar. Yani bayramda günde 3 tane yiyebiliriz mesela bence
dünki menüm
5 minicik köfte
3 parmak kadar ekmek
3 kasık piyaz salata
1 bucuk litre daha sofrada suyu diktim kafaya
2 bardak konsantre portakal suyu
11 gibi 4 tane portakallı bitter cikolata yedim 4 tablet yani
2 dilim kaşar peynir
1 yemek kaşıgı ton balıgı ve bol bol su tabşki
biz iyiyizde sen nerelerdesin kızzzz
sagol ablam senin de mübarek olsunn
kız ne kusuru merak ettik delii kızUğrayamadım ne zamandır canımmm :) kusura bakma
kız ne kusuru merak ettik delii kız
anladım canımcım nasılsın nasıl gidiyo diyet kaç kilosun var mı -'lerbenimde aklım sizdeydi ama yoğunluktan kk yı açsamda hemen kapatmak zorunda kaldım yazamadım yani...
dünki menüm
5 minicik köfte
3 parmak kadar ekmek
3 kasık piyaz salata
1 bucuk litre daha sofrada suyu diktim kafaya
2 bardak konsantre portakal suyu
11 gibi 4 tane portakallı bitter cikolata yedim 4 tablet yani
2 dilim kaşar peynir
1 yemek kaşıgı ton balıgı ve bol bol su tabşki
biz iyiyizde sen nerelerdesin kızzzz
sagol ablam senin de mübarek olsunn