- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.641
yerleşmemiş o kilo gecer hemennkizlar kilo bildirimim 61.7(( bir bucuk kilo almisim (((
regl ne zaman olacaksin.... araya bir detoks dene...Canım ya ciddi canım sıkılıyo aç gezmek istiyorum iftarda bile aç kalim istiyorum o derece sinirlendim.
52 hiç göremedim açken bile
yerleşmemiş o kilo gecer hemenn
hayatının projesine öpücüklerr
iftar menüm
2 sarma
2 kasık yogurt
2 tursu
1 hırtlak
1 lokma ekmek
2 bardak konsantre portakla suyu
4 bardak su
iftardan sonra
1 avuc karısık cerez metabozlizma için iyi oluyo
5 tanede rulo kat yemiş olabilirim
bundan sonra kapandı en fazla cay içerim o kadar
regl ne zaman olacaksin.... araya bir detoks dene...
insallah canimmm:)) yemis olabilmek ne kisdeli kiz dilvin
yerleşmemiş o kilo gecer hemenn
hayatının projesine öpücüklerr
iftar menüm
2 sarma
2 kasık yogurt
2 tursu
1 hırtlak
1 lokma ekmek
2 bardak konsantre portakla suyu
4 bardak su
iftardan sonra
1 avuc karısık cerez metabozlizma için iyi oluyo
5 tanede rulo kat yemiş olabilirim
bundan sonra kapandı en fazla cay içerim o kadar
regl ne zaman olacaksin.... araya bir detoks dene...
ayy esracim bende bir yere gitsem 3 gunlugune bir bucuk iki kilo aliyorum dedigin gibi iki hafta icin iyiAblacım bir buçuk kilo azmış ya ben bir hafta cozutsam en az 3 kilo alırım
Bugün yediklerim:
3 hurma
1 tabak haylan kabağı
3 küçük et köfte
1 kase yoğurt
İftardan 1,5 saat sonra da 4 hurma, 1 salkım üzüm.
Şimdi de sütlü kahve
Of ben meyveyi çok yiyorum sanırım... 3 porsiyon oldu bugün... En az 2 porsiyon yiyorum :26:
detoks neee canmmmmmm
yedigini kabullenmemiştim cünkü sinirden devirdim o rulo katlarıııregl ne zaman olacaksin.... araya bir detoks dene...
kız bugün basımdan gecenleri bilsen hak verirsin sinirden cıktım dışarda dolastım sadece konu actım yeni yazıyo orda basıma gelenlerne haber hanı hıc spor yokmu sende
benm bugnku menum
sabah 2 dılım borek 1 kase komposto 1 lıtre su
ara 1 turk kahvesı 1 lıtre su
aksam 6 kasık yada 8mantı
salata
1bardak kola
3 bardak cay
10tane fıstık
10 tane cekırdek
3 lıtre su
1 armutt sımdı
hayırlısı olsun canım tabiki yapacağız buradaki kızlar çok iyi hem konuşkan hemde sorduğuna yanıt alıyorsun bende bildiklerimi paylaşırım canım sende paylaş birbirimize destek ile halledelim artık şu kiloları
evet canım aromalı hoş tatları oluyoo
gül serbeti diye satılıyo burda 100 ml 12 kalori gibi düşük kalorili bi içecek
iyi pazarlar kizlar
iyi olmuş afiyet şifa olsunHmm aynen düşükmüş kalorisi baya :) bende dün dayanamadım yarım bardak meyve suyu içtim karışık bir sürü misafir vardı bizde de
ayy esracim bende bir yere gitsem 3 gunlugune bir bucuk iki kilo aliyorum dedigin gibi iki hafta icin iyiama tam 60.2 idim bi hayret su 50 let nasip olmayacakmi bana haftayada bayram... bir iki hafta bunu vermekle ugras sonra yine al (
ayran detoksu ( 2 gunluk ayran diyeti) ramazandan sonra yaparsan veriyim tarifi
ayy esracim bende bir yere gitsem 3 gunlugune bir bucuk iki kilo aliyorum dedigin gibi iki hafta icin iyiama tam 60.2 idim bi hayret su 50 let nasip olmayacakmi bana haftayada bayram... bir iki hafta bunu vermekle ugras sonra yine al (
ayran detoksu ( 2 gunluk ayran diyeti) ramazandan sonra yaparsan veriyim tarifi
kız bugün basımdan gecenleri bilsen hak verirsin sinirden cıktım dışarda dolastım sadece konu actım yeni yazıyo orda basıma gelenler
sabah yemek yemişsin regl döneminde msin tatlım ve hani sporrr
İyi pazarlaarr abliş =))
Olurr canimmm bi deneyelm
ohhhhhh ne güzellll maşallahhhEvet regliyimm sporda sabah gezdim 2 saaat aksam ystmadan hareket yapdim yarim saat