- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.621
benim için süper oluryanı sen benmle takıl ıstedıgın yerde bırak tatlımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim için süper oluryanı sen benmle takıl ıstedıgın yerde bırak tatlımm
tutmuyorum canım ilaç alıyorum o yüzden bayılacağız desene
kızlar hareket derken neler yapıyorsunuz bilgi için teşekkür ederim canım insan böle olunca motive oluyor saolun kızlar yatamam tatlım meral etmee ama vaz gectim dersen fena yaparım ona göree
ister sadece yogurt ye ister ruseym, keten tohumu, kepek, tahıl ekleyerek hem yag yakar hem tok tutar canım
rica ederiz tatlım sormak istedigin varsa cekinme ve youtube'dan örnek: mornng routine - fitness routine yaz ve videoları izle bak nasılll motive oluyosunnkızlar hareket derken neler yapıyorsunuz bilgi için teşekkür ederim canım insan böle olunca motive oluyor saolun kızlar ya
bye tatlım iyi gecelerben yatıyorumm hayırlı sabahlarr bıraz uzanacmm namazdan sonra uyurumm bybybby
ne ılacı skerın felan varsa canm dıyetısyene gıt
rica ederiz tatlım sormak istedigin varsa cekinme ve youtube'dan örnek: mornng routine - fitness routine yaz ve videoları izle bak nasılll motive oluyosunn
ben henüz spor yapmıyorum haftada 2-3 gün eve yürüyyerek geliyorum ve güneşte zaten halim kalmıyo bakalım bundan sonra 8 gün neler yapıcaz
mekikk kesinlikleyağ yakmak için başka ne önerirsin canım
mekikk kesinlikle
ve ac karnına yürümek yag yakar
limonlu sirkeli su iç
bu seni dahada hırslı yapar güzelim o zaman30 kilo fazlam var bakalım ne kadar zamanda gidecek eşim çok zayıf ve bir şey demiyor ama benim ile gezmek istemiyor gibi kilolarım yüzünden kilo vermek zorundayım
bu seni dahada hırslı yapar güzelim o zaman
bende zayıflamak istiyorummm istemekle bitmiyor bunuda biliyorum 87 kiloydum 5 kilo verdim 65 olmak istiyorum bende boy 1.75 bende katılmak istiyorum aranıza yeni üyew oldum kızlar
bayrama kadar hedef koy kendine örnek yarım kilo 1 kilo küçük hedefler koyaynen canım bu sefer gerçekten inanıyorum ve yapacağım hiç bu kadar kilo verme hırsı yoktu içimde ama bu sefer olacak biliyorum :) sizinde bilinçli desteğiniz ile buna güveniyorum
yeşilcayı fazla mı demledinkii ?
bergamotlusu limonlusu gayet hoş ama ben demlemeye üşeniyorumo ayrı
güzelmiş menün
ben abarttım bugünn
4 bardak suyla orucu actım
1 bardak gül suyu
2 sarma
2 kasık cacık
1 küçük avuc dondurma
yanında 3 kornişon tursu
ben karıştırmaya bayılıyorum böyle seyleri
biraz annemgilin zoruyla meyve ve 2 rulo kat
sımdı 2 dilim kaşar yedim ve limonlu su içtim
ilk baslada cok güzel gidiyodum ben yaaa
evet canım aromalı hoş tatları oluyoodondurma ve kornişon muu bence çok abartı değil kornişondan sonrası olmasa daha iyiymiş :) gül suyu nu içiyor musun ilk defa duydum çok ilginç
ben poşet çay olarak aldım 2 3 dk içinde durdu sadece acaba markasından falan mı anlamadım doğadan yeşil çay sade yazıyor kutunun üzerinde limonluları daha güzelse ondan alayım
allah allahhh!!! senin yerine ben tirlaticam simdi