hedef 50 kilo olmak.. :)))

tamam tatlım meral etmee ama vaz gectim dersen fena yaparım ona göree:KK52:

ister sadece yogurt ye ister ruseym, keten tohumu, kepek, tahıl ekleyerek hem yag yakar hem tok tutar canım
kızlar hareket derken neler yapıyorsunuz bilgi için teşekkür ederim canım insan böle olunca motive oluyor saolun kızlar ya

kızlar hareket derken neler yapıyorsunuz bilgi için teşekkür ederim canım insan böle olunca motive oluyor saolun kızlar ya
rica ederiz tatlım sormak istedigin varsa cekinme ve youtube'dan örnek: mornng routine - fitness routine yaz ve videoları izle bak nasılll motive oluyosunn
ben henüz spor yapmıyorum haftada 2-3 gün eve yürüyyerek geliyorum ve güneşte zaten halim kalmıyo bakalım bundan sonra 8 gün neler yapıcaz

rica ederiz tatlım sormak istedigin varsa cekinme ve youtube'dan örnek: mornng routine - fitness routine yaz ve videoları izle bak nasılll motive oluyosunn
ben henüz spor yapmıyorum haftada 2-3 gün eve yürüyyerek geliyorum ve güneşte zaten halim kalmıyo bakalım bundan sonra 8 gün neler yapıcaz

yağ yakmak için başka ne önerirsin canım

bende zayıflamak istiyorummm istemekle bitmiyor bunuda biliyorum :KK43: 87 kiloydum 5 kilo verdim 65 olmak istiyorum bende boy 1.75 bende katılmak istiyorum aranıza yeni üyew oldum kızlar:KK14:

bende zayıflamak istiyorummm istemekle bitmiyor bunuda biliyorum :KK43: 87 kiloydum 5 kilo verdim 65 olmak istiyorum bende boy 1.75 bende katılmak istiyorum aranıza yeni üyew oldum kızlar:KK14:

hayırlısı olsun canım tabiki yapacağız buradaki kızlar çok iyi hem konuşkan hemde sorduğuna yanıt alıyorsun bende bildiklerimi paylaşırım canım sende paylaş birbirimize destek ile halledelim artık şu kiloları

yeşilcayı fazla mı demledinkii ?
bergamotlusu limonlusu gayet hoş ama ben demlemeye üşeniyorumo ayrı:KK9:
güzelmiş menün:KK1:
ben abarttım bugünn
4 bardak suyla orucu actım
1 bardak gül suyu
2 sarma
2 kasık cacık

1 küçük avuc dondurma
yanında 3 kornişon tursu
ben karıştırmaya bayılıyorum böyle seyleri :KK1:

biraz annemgilin zoruyla meyve ve 2 rulo kat

sımdı 2 dilim kaşar yedim ve limonlu su içtim

ilk baslada cok güzel gidiyodum ben yaaa

dondurma ve kornişon muu :KK70: bence çok abartı değil kornişondan sonrası olmasa daha iyiymiş :) gül suyu nu içiyor musun ilk defa duydum çok ilginç :KK53:
ben poşet çay olarak aldım 2 3 dk içinde durdu sadece acaba markasından falan mı anlamadım doğadan yeşil çay sade yazıyor kutunun üzerinde limonluları daha güzelse ondan alayım :KK49:

dondurma ve kornişon muu :KK70: bence çok abartı değil kornişondan sonrası olmasa daha iyiymiş :) gül suyu nu içiyor musun ilk defa duydum çok ilginç :KK53:
ben poşet çay olarak aldım 2 3 dk içinde durdu sadece acaba markasından falan mı anlamadım doğadan yeşil çay sade yazıyor kutunun üzerinde limonluları daha güzelse ondan alayım :KK49:
evet canım aromalı hoş tatları oluyoo
gül serbeti diye satılıyo burda 100 ml 12 kalori gibi düşük kalorili bi içecek

X