- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.341
oooooo maşallahhhhhİyi gidiyor akşam nasipse aşkımla iftar yapacağım 2 haftaya yaklaştı görüşemedik yoğunluktan telefonda sık sık konuşuyoruz ama yetmiyor
Çokk özledim de heyecanlıyım
oooooo maşallahhhhh
gözün aydın bu arada
iyi düzeldi dün gece tatlımTatlımmmm nasılsın göremedim seni ben de çok sık giremiyorum. Nasıl oldu moralin
oooooo maşallahhhhh
gözün aydın bu arada
devam ediyo tatlım özellikle iftara yakın oluyo az yiyip zayııflamaya calışmamdan mı kii:26:Teşekkür ederim DilvincimAmin aminnnnnnnnnnnn
Senin başdönmelerin nasıl oldu?
devam ediyo tatlım özellikle iftara yakın oluyo az yiyip zayııflamaya calışmamdan mı kii:26:
iyi düzeldi dün gece tatlım
kız bayrama kadar belden 6 cm incelebilir miyim ki yani hemen hemen 20 günde
cokkk süper bi etek diktim eski bedenime göre tabi oda şimdi 6 cm açıklık var kapanmıyo onu giymezsem catlarım ben
sen neler yapıyosun nasılsın
nasıl gidiyo oruc
ya kiloyu versem incelirim deBen de iyiyim tatlım oruca alıştım sanırım artık o kadar zorlamıyor. Dışarı bile çıkıyorum hatta.
bayrama kadar belden 6 cm... Keşke bunu söylemek zorunda olmasam dilvincim ama 6 cm 3-4 haftada olmaz ki :26: 100 kilo olsan belki olur, ama bu kiloda...
Bu arada baş dönmelerine dikkat et canım iftara doğru biraz uyu imkanın varsa
bi kan tahlili yaptırsam iyi olur anne ve baba tarafındada şeker hastalıgı ve tansiyon var ben o kadar saglıklı yiyip tatlılardan nefret etmeme ragmen genetik oldugu için olabilirmiş dua et yaaa nefret ettigim kişilerle aynı hastalıgı tasımak istemiyorumÇok geçmiş olsun canım ALLAH yardım etsin, bence de az yemenden bünyen zayıf düşüyor olabilir.:26:
bi kan tahlili yaptırsam iyi olur anne ve baba tarafındada şeker hastalıgı ve tansiyon var ben o kadar saglıklı yiyip tatlılardan nefret etmeme ragmen genetik oldugu için olabilirmiş dua et yaaa nefret ettigim kişilerle aynı hastalıgı tasımak istemiyorum
sagol canım Allah razı olsun sınav acıklandı dediler senin durumun nasıl iyidir inşallah
ya kiloyu versem incelirim de
kız bugun yeni bi kiloyu gördüm 54.7 cuma günü 55.2ydim
valla kansızlık var bende bayramdan sonra konyaya döner dönmez kan tahlili yaptırcam yada adetken bi yaptırı veririm
uyuma imkanım haftada sadece 2 kere oluyo ondada bollca uyuyorum
bi kan tahlili yaptırsam iyi olur anne ve baba tarafındada şeker hastalıgı ve tansiyon var ben o kadar saglıklı yiyip tatlılardan nefret etmeme ragmen genetik oldugu için olabilirmiş dua et yaaa nefret ettigim kişilerle aynı hastalıgı tasımak istemiyorum
sagol canım Allah razı olsun sınav acıklandı dediler senin durumun nasıl iyidir inşallah
ya kızlar bir de acayip şişkinliğim var, wc ye pek çıkamıyorum ama daha ziyade gaz şişkinliği gibi böyle bilemedim:/ kayısı falan da yiyorum ama...ne önerirsiniz?
idrar yolu enfeksiyonu böyle yapar mı acaba? hafta sonu temizlik yapayım derken biraz üşütmüşüm herhalde, dün ilaç kullandım da..
neyse şişkinlik falan ondan olur mu ki?
aynen ya ela abla topiğin neşesiAllah korusun inşallah hastalık çıkmaz canım ihmal etme onu mutlaka tahlillerini yaptır. 54ü görmeneyse çoooooooook sevindimböyle böyle bitecek inşallah.
Ela ablam daha gelmedi sanırım ya... Onsuz topik yine tatsız :26:
Benim bugün yediklerim kızlar:
İftar:
3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm