hedef 50 kilo olmak.. :)))

kaç gündür yediklerimi yazamıyorum çünkü iftardaydım hep

bugünkü menüm :

sahur : domates salatalık
peynir 1 kk
zeytin 5 tane
yumurta sucuklu yağlı değildi ama
salam ve 2 tane sosis yedim
4-5 dilim ekmek ( ekmeği çok yiyorum ya yemcem bugün itibari ile 1 dilim neyime yetmiyo )

iftar : 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuk yemeği
salata
1 kepçe domates çorbası
1 dilim pide
2 bardak ayran

Merhaba kızlar Bugün bir kaçamak yaptım maalesef. Annem pasta yapmıştı dayanamadım bir büyük dilim yedim ne yazık ki... Yarın yine karbonhidratı kısmam gerekecek...

İftarda: 3 hurma, patlıcan kebabı (ekmeksiz sadece sebze ve biraz et yedim), 1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra: 1 büyük dilim pasta :26:

iftarda: 1kase ezogelin çorbası
bol salata ve yogurtlu semizotu mezesi
2küçük dilim karpuz
çayın yanına iki tane form limonlu bisküvi ve kraker yedm braz
jillian ve yarm saat leslıe yaptıımm

kızlar 2 gündür giremiyorum cuma günü tartıldığımda 51.8 gelmiştim 1 kiloya elveda ama görünüşte bir değişiklik yok ne yazık ki ağustosta tatile gidiyorum bol bol yüzücem bi de oranın denizi soğuk ne dersiniz etkili olur mu sıkılaşmada ? :26:

Tatlımmmm nasılsın göremedim seni ben de çok sık giremiyorum. Nasıl oldu moralin
iyi düzeldi dün gece tatlım
kız bayrama kadar belden 6 cm incelebilir miyim ki yani hemen hemen 20 günde
cokkk süper bi etek diktim eski bedenime göre tabi oda şimdi 6 cm açıklık var kapanmıyo onu giymezsem catlarım ben
sen neler yapıyosun nasılsın
nasıl gidiyo oruc

Ben de iyiyim tatlım oruca alıştım sanırım artık o kadar zorlamıyor. Dışarı bile çıkıyorum hatta.

bayrama kadar belden 6 cm... Keşke bunu söylemek zorunda olmasam dilvincim ama 6 cm 3-4 haftada olmaz ki :26: 100 kilo olsan belki olur, ama bu kiloda...

Bu arada baş dönmelerine dikkat et canım iftara doğru biraz uyu imkanın varsa

ya kiloyu versem incelirim de
kız bugun yeni bi kiloyu gördüm 54.7 cuma günü 55.2ydim
valla kansızlık var bende bayramdan sonra konyaya döner dönmez kan tahlili yaptırcam yada adetken bi yaptırı veririm
uyuma imkanım haftada sadece 2 kere oluyo ondada bollca uyuyorum

Çok geçmiş olsun canım ALLAH yardım etsin, bence de az yemenden bünyen zayıf düşüyor olabilir.:26:
bi kan tahlili yaptırsam iyi olur anne ve baba tarafındada şeker hastalıgı ve tansiyon var ben o kadar saglıklı yiyip tatlılardan nefret etmeme ragmen genetik oldugu için olabilirmiş dua et yaaa nefret ettigim kişilerle aynı hastalıgı tasımak istemiyorum
sagol canım Allah razı olsun sınav acıklandı dediler senin durumun nasıl iyidir inşallah

ALLAH korusun tatlım dikkat et kendine

Sınav derken KPSS yi diyorsun sanırım

Benim sınavım Eylülde canım nasip ederse ALLAH'ım

Allah korusun inşallah hastalık çıkmaz canım ihmal etme onu mutlaka tahlillerini yaptır. 54ü görmeneyse çoooooooook sevindim böyle böyle bitecek inşallah.

Ela ablam daha gelmedi sanırım ya... Onsuz topik yine tatsız :26:

Benim bugün yediklerim kızlar:

İftar:

3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm

Kızlar giremiyorum kaç gündür, nasılsınız?

nasıl gidiyor ramazanla birlikte?

benim haftasonu sınqv sebebiyle biraz allak bullak oldu, ama dengeledim bir şekilde, şu an iyiyim, artıda değilim yani, ama hafta sonu bi 20 km falan tempolu yürüdüm yani.. üstüne cam kapı silme ev süpürme silme balkon yıkama cabası

bir kaç gündür akşam yemeği neredyse yemiyorum sayılır. alıştı da bünye sanırım, aramıyorum pek.

meyveyle falan geçiştiriyorum, ya da en fazla 1 kepçe çorba içiyorum ekmeksiz. ama mecburi durumlarda bazen çok kaçırdığım için ancak dengeliyor galiba çünkü afaki bir kilo kaybı yok henüz:/

dün sabah çeyrek karışık tost yedim.

öğlen 3-4 kaşık tavuklu bulgur pilavı+3 kaşık light yoğurt.

öğleden sonra ve akşam toplamda;

3 kayısı+bir avuç kiraz+ yarım biber dolması falan yemiş olmam lazım unuttuğum bir şey yoksa

yarım saat-1 saat kadar da yürüdüm.

bu sabah yarım peynirli poğaça yedim,

öğlen 1 biber dolması+3-4 kaşık light yoğurt yemeyi planlıyorum.

öğleden sonra biraz meyve yerim: kiraz+kayısı+üzüm abartılı olamayacak şekilde karışık

akşam annemlerdeyim o yüzden kestiremiyorum:26: ama mide pek almıyor, çok yiyebileceğimi sanmam.

yürüyüşe bu akşam çıkamam muhtemelen:18:

ya kızlar bir de acayip şişkinliğim var, wc ye pek çıkamıyorum ama daha ziyade gaz şişkinliği gibi böyle bilemedim:/ kayısı falan da yiyorum ama... ne önerirsiniz?

idrar yolu enfeksiyonu böyle yapar mı acaba? hafta sonu temizlik yapayım derken biraz üşütmüşüm herhalde, dün ilaç kullandım da..

neyse şişkinlik falan ondan olur mu ki?

olur canım,adaçayı içebilirsin,yeşil çay içebilirsin wc için de türk kahvesi tecrübelerr

ben baya kaçırdım kızlar ipin ucunu...ama hala 51.4lerde geziyorum,ağustostaki tatilimi de iple çekiyorum bol bol yüzeceğim bakalım incelme olacak mı

aynen ya ela abla topiğin neşesi
tesekkürler tatlım ihmale gelmez saglık haklısın
bugün o sıcakta 5 km yürüdüm topukluyla ayaklarım pert otobüsü ne kadar azalttılar yaaaa
menün gayet gzel bu arada maşallahh
benim menüm
1 litre su buz gibi
500 ml didi limonlu soguk
4 hurma

daha yeni sinirden 1 dondurma kabında çilekli dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…