- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.321
canım sen sahur yapmıyorsun dimi zor olmuyormu?dondurma konusunda haklısın onu yediğinde meyve yemzsin olur.ohh bu arada lahmacunlar verirsin kiloloarı götürürsün lahmacunları::)))) geçen haftaki iftar davetini telafi etmene çok sevindim,nasıl yapmıştın süt grubunu arttırdın dimi canım.
dün kilomu söyleyemedim bugün söylim 66.5 kilom
artık kilo veremiyorum
dün kilomu söyleyemedim bugün söylim 66.5 kilom
artık kilo veremiyorum
benim başım fazla dönüyo bu seneeeeeee
cok sıcak var yaaa Allah hayr etsin sonumuzu
evet gitmek istiyorum ama duzen degistirmek zor oluyo bizim icin galiba gidecegiz
ayyy insallah esracimm bu arda hala ayaktayizbir saat yattik kalktik evde fink atiyoz
ehh iste anca gullaci etitmissindir..baklavalar kaldim mi totiste acik gaza getiriyim seni yoksa yarinda lupletirsin:)))
yoldayim betulcummm)))
Kızlar merhaba , malesef kilo bildrimi yapamıyorum tartım bozuldu ve garantiye gidecek sanırım
Nasılsınız bakalım kızlar ?
elektronıkmıydı senın tartı. bendede vardıda bıtane fazla tartyodu normal aldm o yuzden. iki gündr karn ağrsyla uyanyrum neden anlamdm
Evet dijital. Aaaa neden acaba? :26: ALLAH şifa versn :26:
ya o dıjıtallere bı turlu güvenemyrum ben. amiin anlamdmkı bndee iki gün önce baklava yedgmde başladıı hala geçmedı sabh agrıları
Doktora görünsen :26:
gecen haftadan daha az ama tabloya ole kaydettim.
bu arada kizlar ben ankaradayim sabah etkenden yola cikicaz.. arada girip bakiyorum ama cvp yazamadim kilo bildirimini girmedigim var mi??
Tatlım kaç haftadır böyle ki? Belki vücudun bu kiloda takılmıştır... Devam edersen bir noktadan sonra muhakkak kırılacak sakın bırakma canım...
Benim bugün yediklerim ise:
İftarda:
3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 lahmacun
3 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran
İftardan 2 saat sonra:
2 top (100gr) dondurma
1 sütlü kahve
Dondurma masum diye her gün yemek zorunda mıyım pekiYok yok söz artık en az 3-4 gün dondurma yok meyve var.
sen nasılsın nasıl gidiyoAminnnn canım inşaALLAH...(amin...)
ya benm genelde geç saatte falan yıyınce oluyo aslnda doktra görnsem ıyı olur çünkü akşam en ufak bsey bile yesem karnm agryo sureklı ama burda yok.gastoroenterelojı uzmanına gornmem gerekyor sanrm
sen nasılsın nasıl gidiyo