- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.361
hadi bakalım hayırlısıyla ver sınavınıALLAH korusun tatlım dikkat et kendine
Sınav derken KPSS yi diyorsun sanırım
Benim sınavım Eylülde canım nasip ederse ALLAH'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısıyla ver sınavınıALLAH korusun tatlım dikkat et kendine
Sınav derken KPSS yi diyorsun sanırım
Benim sınavım Eylülde canım nasip ederse ALLAH'ım
hadi bakalım hayırlısıyla ver sınavını
olur canım,adaçayı içebilirsin,yeşil çay içebilirsin wc için de türk kahvesi tecrübelerr
ben baya kaçırdım kızlar ipin ucunu...ama hala 51.4lerde geziyorum,ağustostaki tatilimi de iple çekiyorum bol bol yüzeceğim bakalım incelme olacak mı
napiyonuz fistiklar ben pek giremiyorum nete internet yok cepten actigim zaman anca... birde kalabaliktik iki gundur..ben iki gundur diyetime sadik sayilirim ama buraya geldigim ilk gun cok abartim....(( uzun zamandir ilk defa pilav yedim bir kucuk paket cikolata.. bakalim eve gidince ne ile karsiladicam... siz neler yaptiniz kizlar...
tşk canım, öyle yaptım dün walla yeşil çaya abandım artık, ama biraz iyi geldi, wc sorunu da çözüldü gibi bakalım, aslında çok kahve tüketmek istemiyorum selülit korkumdan ama duramıyorum da en az 1 kahvem var yani her gün.
ay ben de haftaya tatildeyim inşallah ucunu kaçırmadan bol bol hareket edip sıkılaşarak değerlendirebilirim, yüzmek çok iyi geliyo cidden ya
ela hoşgeldin cnm, elinden geldiğince hareket etmeye çalış artık, inşallah artıda çıkmazsın.
aynen canım bakalım ikimizde sonuçları paylaşırız kremalı kahveler selülit yapıyo diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa :26:tşk canım, öyle yaptım dün walla yeşil çaya abandım artık, ama biraz iyi geldi, wc sorunu da çözüldü gibi bakalım, aslında çok kahve tüketmek istemiyorum selülit korkumdan ama duramıyorum da en az 1 kahvem var yani her gün.
ay ben de haftaya tatildeyim inşallah ucunu kaçırmadan bol bol hareket edip sıkılaşarak değerlendirebilirim, yüzmek çok iyi geliyo cidden ya
evet tatlim hareket etmeye calisiyorum sabah yuzdum mesela aksam ustude gidicem... kiz firsat vermiyor daha cok yuzucemde sende tatile gidecekmissin
ikimiz degilde sadece ben giriyorum:))) kizim ilk gun girdi sonra korktu artik sokamiyoruz...aynen canım bakalım ikimizde sonuçları paylaşırız kremalı kahveler selülit yapıyo diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa :26:
ela abla suyun içinde bol bol zıplayıp hoplayın ikiniz hem onun gönlü hoş olur hem sen kalori harcarsın
valla bende paris yolcularini kiskaniyorumOh denizde olanlar, denize gidecek olanlar... Valla kıskanıyorum bizim yerimize de cup cup yüzün bari
Kızlar dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım. İftarı da beraber yaptık sahuru da, ve sabahladık film partisi filan. Ama çok abarttım... İftar yemeği normaldi, mercimek çorba, et köfte, patates püresi, salata vs vs... Ama sonra browni, kurabiye, poaça, börek vardı... Cips kuruyemiş filan da almışlar ipin ucu baya kaçtı maalesef dün
valla bende paris yolcularini kiskaniyorum
esra ne yaptin kiss:))) filim gecesi felan.. neyse olan olmus bende elimden geldigince yapmaya calisiyorum mesela aksam manti vardi(hazir) sadece yogurtladim pul biber nane ektim.. dunden beri evde tulumba ve baklava var agzima bile surmedim.. ama dun ve bugun magnum pink yedim..
Ela ablacım... Evet kaçtı... Ama çok üzülmedim arada böyle kaçsın ki atak olmasın. Ama kaçırmanın da bir sınırı olur o ayrı Bugün biraz telafi etmeye çalıştım.
İftarda:
1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt
Şimdi: Sütlü kahve.
Sizce biraz telafi edebilmiş miyim :26:
Bu arada size fotograf getiririm inşallah paristen, oraya fit gitmem birazcık kendi irademse bile daha çok bu topik sayesinde. Şuan hayatımda ilk defa kendi vücudumdan memnunum sayenizde
evet tatlim hareket etmeye calisiyorum sabah yuzdum mesela aksam ustude gidicem... kiz firsat vermiyor daha cok yuzucemde sende tatile gidecekmissin
aynen canım bakalım ikimizde sonuçları paylaşırız kremalı kahveler selülit yapıyo diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa :26:
ela abla suyun içinde bol bol zıplayıp hoplayın ikiniz hem onun gönlü hoş olur hem sen kalori harcarsın
Oh denizde olanlar, denize gidecek olanlar... Valla kıskanıyorum bizim yerimize de cup cup yüzün bari
Kızlar dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım. İftarı da beraber yaptık sahuru da, ve sabahladık film partisi filan. Ama çok abarttım... İftar yemeği normaldi, mercimek çorba, et köfte, patates püresi, salata vs vs... Ama sonra browni, kurabiye, poaça, börek vardı... Cips kuruyemiş filan da almışlar ipin ucu baya kaçtı maalesef dün
mrba kızlaar. ıftarda
4 kaşık kabak yemeği
bir kase yogurt
semızotu mezesı
salata
iki kayısı
bir dilim kavun yediimm
çayın yanına belkı yersem form bısküvi yıyebılrm 2tanecık
Ela ablacım... Evet kaçtı... Ama çok üzülmedim arada böyle kaçsın ki atak olmasın. Ama kaçırmanın da bir sınırı olur o ayrı Bugün biraz telafi etmeye çalıştım.
İftarda:
1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra:
1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt
Şimdi: Sütlü kahve.
Sizce biraz telafi edebilmiş miyim :26:
Bu arada size fotograf getiririm inşallah paristen, oraya fit gitmem birazcık kendi irademse bile daha çok bu topik sayesinde. Şuan hayatımda ilk defa kendi vücudumdan memnunum sayenizde
merhaba hatunlar nasılsınız bakiiim