hedef 50 kilo olmak.. :)))

napiyonuz fistiklar :KK3: ben pek giremiyorum nete internet yok cepten actigim zaman anca... birde kalabaliktik iki gundur..ben iki gundur diyetime sadik sayilirim ama buraya geldigim ilk gun cok abartim....:KK43:(( uzun zamandir ilk defa pilav yedim bir kucuk paket cikolata.. bakalim eve gidince ne ile karsiladicam... siz neler yaptiniz kizlar...

olur canım,adaçayı içebilirsin,yeşil çay içebilirsin wc için de türk kahvesi :KK34: tecrübelerr :KK53:

tşk canım, öyle yaptım dün walla yeşil çaya abandım artık, ama biraz iyi geldi, wc sorunu da çözüldü gibi bakalım, aslında çok kahve tüketmek istemiyorum selülit korkumdan ama:KK1: duramıyorum da en az 1 kahvem var yani her gün.

ben baya kaçırdım kızlar ipin ucunu...ama hala 51.4lerde geziyorum,ağustostaki tatilimi de iple çekiyorum bol bol yüzeceğim bakalım incelme olacak mı :KK24::KK23:

ay ben de haftaya tatildeyim inşallah ucunu kaçırmadan bol bol hareket edip sıkılaşarak değerlendirebilirim, yüzmek çok iyi geliyo cidden ya

napiyonuz fistiklar :KK3: ben pek giremiyorum nete internet yok cepten actigim zaman anca... birde kalabaliktik iki gundur..ben iki gundur diyetime sadik sayilirim ama buraya geldigim ilk gun cok abartim....:KK43:(( uzun zamandir ilk defa pilav yedim bir kucuk paket cikolata.. bakalim eve gidince ne ile karsiladicam... siz neler yaptiniz kizlar...

ela hoşgeldin cnm, elinden geldiğince hareket etmeye çalış artık, inşallah artıda çıkmazsın.

bu arada dün; sabah yarım poğaça,

öğlen: 2 küçük biber dolması,

öğleden sonra: 3 kayısı+5-6 üzüm

akşam: 2 kepçe buğday çorbası+ 1 parça tavuk avuç içi kadar yoktu büyüklüğü+2 köfte+küçük bir parça pide+ev yapımı vişne suyu.
akşam çok kaçtı biliyorum ama annemlerde olunca böyle oluyor maalesef:KK43:

bu sabah da ancak yarım poğaça yiyebildim.

tşk canım, öyle yaptım dün walla yeşil çaya abandım artık, ama biraz iyi geldi, wc sorunu da çözüldü gibi bakalım, aslında çok kahve tüketmek istemiyorum selülit korkumdan ama:KK1: duramıyorum da en az 1 kahvem var yani her gün.

ay ben de haftaya tatildeyim inşallah ucunu kaçırmadan bol bol hareket edip sıkılaşarak değerlendirebilirim, yüzmek çok iyi geliyo cidden ya

ela hoşgeldin cnm, elinden geldiğince hareket etmeye çalış artık, inşallah artıda çıkmazsın.

evet tatlim hareket etmeye calisiyorum sabah yuzdum mesela:KK16: aksam ustude gidicem... kiz firsat vermiyor daha cok yuzucemde :KK9: sende tatile gidecekmissin:KK16:

aynen canım bakalım ikimizde sonuçları paylaşırız :21: kremalı kahveler selülit yapıyo diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa :26:

evet tatlim hareket etmeye calisiyorum sabah yuzdum mesela:KK16: aksam ustude gidicem... kiz firsat vermiyor daha cok yuzucemde :KK9: sende tatile gidecekmissin:KK16:

ela abla suyun içinde bol bol zıplayıp hoplayın ikiniz hem onun gönlü hoş olur hem sen kalori harcarsın :KK1::KK23:

Oh denizde olanlar, denize gidecek olanlar... Valla kıskanıyorum bizim yerimize de cup cup yüzün bari :KK9:

Kızlar dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım. İftarı da beraber yaptık sahuru da, ve sabahladık film partisi filan. Ama çok abarttım... İftar yemeği normaldi, mercimek çorba, et köfte, patates püresi, salata vs vs... Ama sonra browni, kurabiye, poaça, börek vardı... Cips kuruyemiş filan da almışlar ipin ucu baya kaçtı maalesef dün :KK50:

sporumu yaptımmm :KK76:
15 dk yapabildim çünkü elim ayağım uyuşmaya başladı çünkü bu spor baya kondiksiyon istiyo öldüm desem yeri ama bunu yapıcam 3 levelden oluşuyo bakalım 1 ay denciem :KK31:

mrba kızlaar. ıftarda
4 kaşık kabak yemeği
bir kase yogurt
semızotu mezesı
salata
iki kayısı
bir dilim kavun yediimm
çayın yanına belkı yersem form bısküvi yıyebılrm 2tanecık:KK34:

aynen canım bakalım ikimizde sonuçları paylaşırız :21: kremalı kahveler selülit yapıyo diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa :26:

ela abla suyun içinde bol bol zıplayıp hoplayın ikiniz hem onun gönlü hoş olur hem sen kalori harcarsın :KK1::KK23:
ikimiz degilde sadece ben giriyorum:))) kizim ilk gun girdi sonra korktu artik sokamiyoruz...
Oh denizde olanlar, denize gidecek olanlar... Valla kıskanıyorum bizim yerimize de cup cup yüzün bari :KK9:

Kızlar dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım. İftarı da beraber yaptık sahuru da, ve sabahladık film partisi filan. Ama çok abarttım... İftar yemeği normaldi, mercimek çorba, et köfte, patates püresi, salata vs vs... Ama sonra browni, kurabiye, poaça, börek vardı... Cips kuruyemiş filan da almışlar ipin ucu baya kaçtı maalesef dün :KK50:
valla bende paris yolcularini kiskaniyorum:KK9:
esra ne yaptin kiss:))) filim gecesi felan.. neyse olan olmus bende elimden geldigince yapmaya calisiyorum mesela aksam manti vardi(hazir) sadece yogurtladim pul biber nane ektim.. dunden beri evde tulumba ve baklava var agzima bile surmedim.. ama dun ve bugun magnum pink yedim..

valla bende paris yolcularini kiskaniyorum:KK9:
esra ne yaptin kiss:))) filim gecesi felan.. neyse olan olmus bende elimden geldigince yapmaya calisiyorum mesela aksam manti vardi(hazir) sadece yogurtladim pul biber nane ektim.. dunden beri evde tulumba ve baklava var agzima bile surmedim.. ama dun ve bugun magnum pink yedim..

Ela ablacım... Evet kaçtı... Ama çok üzülmedim arada böyle kaçsın ki atak olmasın. Ama kaçırmanın da bir sınırı olur o ayrı :KK1: Bugün biraz telafi etmeye çalıştım.

İftarda:

1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

1 avuç antep fıstığı (tuzsuz)
Kavun, karpuz
1 kase yoğurt

Şimdi: Sütlü kahve.

Sizce biraz telafi edebilmiş miyim :26:

Bu arada size fotograf getiririm inşallah paristen, oraya fit gitmem birazcık kendi irademse bile daha çok bu topik sayesinde. Şuan hayatımda ilk defa kendi vücudumdan memnunum sayenizde :KK16:

Ela ablacım... Evet kaçtı... Ama çok üzülmedim arada böyle kaçsın ki atak olmasın. Ama kaçırmanın da bir sınırı olur o ayrı :KK1: Bugün biraz telafi etmeye çalıştım.

İftarda:

1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

Kavun, karpuz
1 kase yoğurt

Bu arada size fotograf getiririm inşallah paristen, oraya fit gitmem birazcık kendi irademse bile daha çok bu topik sayesinde. Şuan hayatımda ilk defa kendi vücudumdan memnunum sayenizde :KK16:

ayy memnun olmana cok sevindim:KK16: insana guven geliyo.... bu arada menu gayet guzelll:)) telafi etmissindir...

ay evet ya c.tesi gelse de gitsem artık:KK53:

canım krema farketmiyo, ya tabi krema ekstra kalori ama kahve direk selülit oluşumunu kolaylaştırıyormuş.

Bu ara ona taktım da ben:/ her duşta bi güzel kıl fırçayla fırçalıyorum kendimi falan..:KK9:

esra evet biraz fazla kaçmış gibi, ama bu derece bir kaçamakta bile 20 km yürümek hiçbir şey bırakmıyo ya:KK34: tabi 20 km 2 günde falan yürüdüm ben:KK1:

mrba kızlaar. ıftarda
4 kaşık kabak yemeği
bir kase yogurt
semızotu mezesı
salata
iki kayısı
bir dilim kavun yediimm
çayın yanına belkı yersem form bısküvi yıyebılrm 2tanecık:KK34:

tatvan menün çok güzel hafif ve sağlıklı olmuş, beğendim, tebrik ederim arkadaşım:KK34:

İftarda:

1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

Kavun, karpuz
1 kase yoğurt

hafif olmuş bence canım, güzel.
ne güzel ya özgüven bambaşka birşey değil mi..
aynen ben de burada olmanın faydasını çok görüyorum ya:KK34:

merhaba bu arada kızlar.

ben dün öğlen 2 biber dolması yedim.

öğleden sonra yarım poğaça+4-5 üzüm yedim.

akşam yarım porsiyondan daha az ton balıklı domatesli biberli makarna yedim.

bu sabah yarım poğaça yedim.

öğlen lazere gitmem gerekiyo yemek yiyemeyeceğim büyük ihtimal, meyve falan alırım yanıma artık, 2-3 form bisküviyle falan meyve yerim diye düşünüyorum.

akşam yine annemlerdeyiz, bu sefer hafif yemem gerek yarın cuma:26:

bu arada bu sabah tartıda çok güzel şeyler gördüm, inşallah yarın da öyle çıkar da sizlerle de paylaşırım. tatil önü moral olsun bana:KK9:

bugünde iftar menüm aynı ama bide puding yaptm kendme ondan yıcem azıcıkk:KK34: teşeşşkür ederm burcu menüyü begenmene sevndm:)

Son düzenleme:
X