hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar burda tam diyet yapamiyorum( ama oylede abartmiyorum... mesela aksam kendime salatayi ayiriyorum yag dokmeden.. aksam kadayif vardi agzima vurmadim.. ama 2 dilim borek yedim bir siskinlik hissediyorum.. sanirim kilo aldim ((( yarin bildirim yapamicam malesef... ama sizinkileri tabloya geciririm... sizler ne alemdesiniz yarin tarti gunu...

ben iyiyim kosusturmaca ile geciyo gunum ...findik sen nasilsin??

Allah kabul etsin afiyet olsun

iyiyim iş buldum pazartesi başlıyorum ev shopta muhasebede çalışıcam

oof bende çok yemiyorum aslında ama kiloda veremiyorum

İyi akşamlar fıstıklar Bugün yediklerim:

İftar: 3 dilim kepek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor), karpuz, domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram) 1 salkım üzüm.

Çok mu olmuş sizce?

aslında cok güzel ama kepeklide olsa ekmek fazla kacmıs sankim
benim iftarım
1 peynirli acılı börek avucum kadar
yarım porsiyon noodle
2 bardak limonata
3 büyük bardak soguk buzlu su

iftardan sonra 1 dondurma kasesi meyveli dondurma 4 kasık vardır rahat
şimdi 330 ml didi limonlu soguk cay
cok mu olmuş

4 km yürüdüm eve gelirken

Bu ne dilviin hepsi karbonhidrat Kalorisi az ama, 4 km yürümüşsün çok iyi yapmışsın erimiştir onlar canım benim Ama protein açığın olmasın et yemiyorsan mutlaka yoğurt ye süt iç bir şeyler yap proteinsizlikten kasların erimesin tatlım.

sahurda dardanal ton yemiştim tatlım

iyiyim iş buldum pazartesi başlıyorum ev shopta muhasebede çalışıcam

oof bende çok yemiyorum aslında ama kiloda veremiyorum

hayirli olsun tatliskom insallah cok memnun kalirsin isinden:)))
calisinca kilolarda gider o tempo da... merak etme... birazdaha dikkat et menulerine..

gunaydinnnnn guzeller ben bugun bildirim yapamicam(( neyse iftardan sonra kilo bildirimlerinizi girerim tabloya...kizlar var mi bu hafta umutlu olan:)))

Slm elos sabah tartildim 66.800 bikacgun once 66.300 dum sürekli boyle inis cikislar oluyo aksama dogru bi daha tartilayim bi sonucta sahur yaptik agir gelmis olabilirim :)

gunaydinnnnn guzeller ben bugun bildirim yapamicam(( neyse iftardan sonra kilo bildirimlerinizi girerim tabloya...kizlar var mi bu hafta umutlu olan:)))

Merhaba elacim. Uzun bir aradan sonra yinr geldim:) tabloya baktım tam 1 ay önce bildirmişim. Arada sapitmistim ramazanda biraz toparlandım :) en son 56.5 demişim ondan sonra 57lere ciktim tekrardan ( şimdi ise;
Kilo bildirimi : 56.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…