hedef 50 kilo olmak.. :)))

canım sen sahur yapmıyorsun dimi zor olmuyormu?dondurma konusunda haklısın onu yediğinde meyve yemzsin olur.ohh bu arada lahmacunlar verirsin kiloloarı götürürsün lahmacunları::)))) geçen haftaki iftar davetini telafi etmene çok sevindim,nasıl yapmıştın süt grubunu arttırdın dimi canım.

Lahmacun dengeli bir besin olduğu için içim rahat yedim :KK70: Hatta planım 2 tane yemekti ama karnım doyunca bir buçuk yedim. Evet canım sahur yapmıyorum. Sahur yapmakla yapmamak arasında açlık-tokluk açısından pek bir fark yok ki, sahurun verdiği tokluk zaten uykuya gidiyor... Kısacası zor olmuyor. Ama ben ona göre iftarda herkesten biraz daha fazla yiyorum dikkat edersen, tüm grupları iftarda alıyorum besin açığım olmasın diye.

Geçen haftaki iftar davetini takip eden 2 gün karbonhidratı çok azalttım ve yoğurdu iki kaseye çıkardım tatlım. Ertesi günü közlenmiş patlıcan, fırında et köfte, 2 kase yoğurt, biraz meyve yemiştim. Bir sonraki gün de balık salata, yine 2 kase yoğurt ve biraz meyve yedim. (karbonhidratı o günlerde sadece meyveden aldım yani, un, nişasta, ekmek, şeker, çorba, pilav) girmedi ağzıma.

Meyve konusuna biraz canın sıkılmış gördüm, valla insanın canı iftara kadar buz gibi serin ve tatlı meyvelerden çekiyor... Bence diğer karbonhidratları azaltıp (ekmek, un, şeker, pilav, makarna vs) 2 porsiyon, bazen canın çok istiyorsa 3 porsiyon meyve yiyebilirsin canım :))

dün kilomu söyleyemedim bugün söylim 66.5 kilom

artık kilo veremiyorum :KK14:

Tatlım kaç haftadır böyle ki? Belki vücudun bu kiloda takılmıştır... Devam edersen bir noktadan sonra muhakkak kırılacak sakın bırakma canım...

Benim bugün yediklerim ise:

İftarda:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 lahmacun
3 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran

İftardan 2 saat sonra:

2 top (100gr) dondurma
1 sütlü kahve

Dondurma masum diye her gün yemek zorunda mıyım peki :KK1: Yok yok söz artık en az 3-4 gün dondurma yok meyve var.

aksam: aksam az yedim..bir kepce mercimek corbasi 1 etli biber dolmasi bir kozlenmis kirmizi biber ,sovus bir dilim sogan ve bir dilim domates yedim.. 2 kup seker buyuklugunde cikolata... iki isirik kol boregi.. :KK9: :))))

Kızlar merhaba , malesef kilo bildrimi yapamıyorum tartım bozuldu ve garantiye gidecek sanırım :KK52:

Nasılsınız bakalım kızlar ?

evet gitmek istiyorum ama duzen degistirmek zor oluyo bizim icin galiba gidecegiz

ayyy insallah esracimm bu arda hala ayaktayiz:KK9: bir saat yattik kalktik evde fink atiyoz:KK9:

ehh iste anca gullaci etitmissindir.. :KK9: baklavalar kaldim mi totiste:KK1: acik gaza getiriyim seni yoksa yarinda lupletirsin:))) :KK1:

Eloşşş gittin mi :) :KK9::KK9::KK9::KK9:

Beni de alınn aranıza nişanımdan sonra rahatlıktan sanırım bi anda kilo aldım 58 kiloyum boyum 1.63 50 olsam yeter yüzüm kilolu bide göbeğim çıktı :KK14::KK14::KK14:

gecen haftadan daha az ama tabloya ole kaydettim.
bu arada kizlar ben ankaradayim sabah etkenden yola cikicaz.. arada girip bakiyorum ama cvp yazamadim kilo bildirimini girmedigim var mi??

off ağlıcam ama ya :KK14:
Tatlım kaç haftadır böyle ki? Belki vücudun bu kiloda takılmıştır... Devam edersen bir noktadan sonra muhakkak kırılacak sakın bırakma canım...

Benim bugün yediklerim ise:

İftarda:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 lahmacun
3 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran

İftardan 2 saat sonra:

2 top (100gr) dondurma
1 sütlü kahve

Dondurma masum diye her gün yemek zorunda mıyım peki :KK1: Yok yok söz artık en az 3-4 gün dondurma yok meyve var.

1-2 aydır böyle hep :KK14: cardio ağırlıklı çalışıcam ek olkarak belki kilo veririm :KK14:

X