hedef 50 kilo olmak.. :)))

evet gitmek istiyorum ama duzen degistirmek zor oluyo bizim icin galiba gidecegiz

ayyy insallah esracimm bu arda hala ayaktayiz:KK9: bir saat yattik kalktik evde fink atiyoz:KK9:

ehh iste anca gullaci etitmissindir.. :KK9: baklavalar kaldim mi totiste:KK1: acik gaza getiriyim seni yoksa yarinda lupletirsin:))) :KK1:

Ayy deme öyle yaaa bugün bide tartı günü yaaa:-)

öyle olcak sanrmm iftrda önce daha iyi olur bnce. bu arada işin hayrlı bereketli kazançlarn olsun inşallah

sabah tartılmak mantıksız zaten sahur yapmış olucaz yemek yedik sonuçta :KK31:

Ben ciddi ciddi tırlatcam az kaldı nickimin hakkını vercem yani :KK47:

53.800:KK53:

ya okadar az yiyorum ki eşim bile şaşırıyo sen bunla nasıl oruç tutuyosun diye..

misal:
dün iftarda 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen yedim 2 parça pideyle
okadar..
sonra 1 tabak karpuz yedim

sahurda:
5-6 parça(ceviz büyüklüğünde) kol böreği yedim 2 bardak komposto içtim..

birde plates yapıyorum

Sinirlerim bozuldu ya:KK43:

canım sahur yaptıysan fazla çıkarsın akşama doğru tartıl :KK31:

Elosumm kilom 67.0 bu hafta 66.500 e dusmustum ama dedigim gibi ramazanda kabiz oluyorum iki gundur 67 yim varmi kabizlik icin bisey.kayisi falanda yiyorum ama sorun cozulmedi.acaba 3 4 tane lama mi alsam eczaneden.bi sorun olurmu acaba doktor onermeden alirsam.cok rahataiz ediyo beni :KK43:

Kilo bildirimi yapıyorum kızlar: 50,5. Tam 500 gram gitmiş inanamıyorum :KK52: Haftalardır doğru düzgün veremiyordum, hatta neredeyse 2 aydır 50,5i görmemiştim. Öyle mutlu oldum, öyle motive oldum ki anlatamam :21:

Bekle beni Paris, maksimum 49 kiloyla gireceğim sınırlarından :KK23:

sabah tartılmak mantıksız zaten sahur yapmış olucaz yemek yedik sonuçta :KK31:

canım sahur yaptıysan fazla çıkarsın akşama doğru tartıl :KK31:
Tamam canım artık öyle tartılim
ayy tesekkur ederim:KK16: bende 60 kiloyla gitmek istemezdim:KK9: ama bunada sukur...

turisko :KK9: tirlatma balim:KK66:) sen doktora gittin mi hic baktirdinmi troyitine insulin direnci felan olmasin... metobolizmani yavaslatan...???? bir diyettisyene felanmi gitsen??
canım tiroid, vs daha 3 hafta önce baktırdım
hatta ufak bi nodülüm vardı ultrason çektirdim normal çıktı
Yani tshlerim normal çıkıyo
insülin direnci denen şey falan onlara baktırmadım onlar için ne testi yapıyolar hiç bilgim yok

Ama benim yediklerime göre normal bi insanın kilo vermesi lazım yürüyüş falan yapmıyorum ama oruç sebebiyle sadece 15-20 dk plates yapıyorum
bozma moralini :KK16: doktora git belki kilo vermeni engelleyecek bi problemin vardır :26:
kızlar sabah 53 kilo çıktım :KK19:
dün akşam iftara davetliydik
-1 kepçe keşkek çorbası
-patlıcan musakka
-limonata(hazır limonatayı suyla karıştırdım)
sonra geldi mi önümüze tatlılar.....hayde......saldırdım hemen tabi :KK53:
sonra sahurda da 2 tane krep yiyince sonuç bu :KK14:

Tshlerime baktırmıştım cnm hepsi normaldi..
Ama 4-5 haftadır üst üste aynı kilolarda sabit kalmam akıılara zarar çözebilmiş değilim:KK50:

iyiyim biraz uykusuzum ama idere ediyorum onun disinda gayet iyiyim... ani bir kararla yarin aksam ustu tatile cika bilirim:KK16: esimle onu konusuyoruz... teyzem yazligina cagirdi bizi israrla:))) bakalim yarin olsun bir...nasip... degisiklik banada iyi gelecek...

senin adına çok sevindim elacım,inşallah hepinize iyi gelir, özelliklede kızçene iyi gelsin şöyle içindeki bütün huzursuzluğu bırakıp dönüşü kuzu gibi olsun...

Ben ciddi ciddi tırlatcam az kaldı nickimin hakkını vercem yani :KK47:

53.800:KK53:

ya okadar az yiyorum ki eşim bile şaşırıyo sen bunla nasıl oruç tutuyosun diye..

misal:
dün iftarda 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen yedim 2 parça pideyle
okadar..
sonra 1 tabak karpuz yedim

sahurda:
5-6 parça(ceviz büyüklüğünde) kol böreği yedim 2 bardak komposto içtim..

birde plates yapıyorum

Sinirlerim bozuldu ya:KK43:

vücut alışık olduğu eşik kilosunda biraz uzunca kalırmış,yani direnç gösteriyor olabilir.birde herkesin bünyesi farklı canım ne insanlar var, sahurda yarım ekmek yiyip kilo veriyorlar bozulmamak elde değilki:KK43:((

Kilo bildirimi yapıyorum kızlar: 50,5. Tam 500 gram gitmiş inanamıyorum :KK52: Haftalardır doğru düzgün veremiyordum, hatta neredeyse 2 aydır 50,5i görmemiştim. Öyle mutlu oldum, öyle motive oldum ki anlatamam :21:

Bekle beni Paris, maksimum 49 kiloyla gireceğim sınırlarından :KK23:

bende akşam tartılacağım canım ama regl olduğum için kesin fazlayımdır,çünkü şiş hissediyorum.senin adına çokkk sevindim hemde çok:KK16:
darıısı başıma demek istiyorum 3 yıldır 50 lileri hiç görmedim ya, bende istiyorum, bende:KK43:

senin adına çok sevindim elacım,inşallah hepinize iyi gelir, özelliklede kızçene iyi gelsin şöyle içindeki bütün huzursuzluğu bırakıp dönüşü kuzu gibi olsun...

vücut alışık olduğu eşik kilosunda biraz uzunca kalırmış,yani direnç gösteriyor olabilir.birde herkesin bünyesi farklı canım ne insanlar var, sahurda yarım ekmek yiyip kilo veriyorlar bozulmamak elde değilki:KK43:((

Aynen canım ya inatla direniyo oruç olmasa ayran detoxu yapıcam
regl zamanıma artık..
yine ısrarla az yicem bakim hala direncek mi :26:

Metabolizmamla kavga ediyorum vay arkadaş !:KK1: vurucam ağzına tuvalet terliğiyle bakim direnebilcek mi hiç.

bende akşam tartılacağım canım ama regl olduğum için kesin fazlayımdır,çünkü şiş hissediyorum.senin adına çokkk sevindim hemde çok:KK16:
darıısı başıma demek istiyorum 3 yıldır 50 lileri hiç görmedim ya, bende istiyorum, bende:KK43:

Tatlım bu arada tam iki haftadır atak yok ona da çok seviniyorum :KK9: tam iki haftadır pastaneden veya marketten hiçbir ama hiçbir abur cubur almadım. Arada kaçamaklarım oldu, geçen cuma arkadaşın doğum gününde bir dilim pasta yemiştim, bu salı da ramazan davetinde helva, ramazan pidesi ve şöbiyet yedim ama hiç atak şeklinde olmadı. Çok mutluyum ya, arada kaçamaklarım olsun umrumda değil. Yeter ki atak olmasın :KK56:

Sen o konuda ne yaptın tatlım?

52,2 kg. :/
Halbuki daha 2 gün önce Çarşamba tartildigimda 51,3 kg gelmiştim. Ah, ah, ah... Dün yemeyecektim o Güllacı. Ama en sevdigimdir Kakuleli Güllaç. Hayır diyemedim maalesef. Hepsi onjn yüzünden diye düşünüyorum. ://

Kızlar yediklerim:

İftar: 3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 buçuk lahmacun
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra: 2 top (100 gram) maraş dondurması

Şimdi de sütlü kahve.

Dondurmayı gönül rahatlığıyla yedim ama kızlar, çoğu diyetisyen ramazanda tatlı yeyin ama masum tatlılardan yeyin diyor, ben de arada dondurma ve diyet sütlaç yiyeyim diyorum, onu yediğim gün meyve yemem ne dersiniz?

selam genç ve çıtır hatunlar
bildirim veremedim
kusura bakmayın
55.2
ödem topladım galiba salı günü 54.8 dimm ela abla biliyoo:KK50:

Kızlar yediklerim:

1 kepçe mercimek çorbası
1 buçuk lahmacun
1 kase yoğurt

Şimdi de sütlü kahve.

Dondurmayı gönül rahatlığıyla yedim ama kızlar, çoğu diyetisyen ramazanda tatlı yeyin ama masum tatlılardan yeyin diyor, ben de arada dondurma ve diyet sütlaç yiyeyim diyorum, onu yediğim gün meyve yemem ne dersiniz?

Diyet sütlaç dediğin şeyi nasıl yapıyorsun? Içine şeker koymuyor musun? Ya tatlandırıcı? Eğer tatlandırıcı koyuyorsan bu çok sağlıksız bir şey, hatta 30'a yakın zararı var.

Dondurma halis Maraş usulü olduğu zaman şeker içeriği az oluyor, az miktarda yemekte pek zarar olmaz ama bence tatlı ihtiyacını gidermek adına en güzel yol 1-2 parça sütsüz bitter çikolata yemek. Bu tür çikolatalar magnezyum açısından da zengindirler ve hem de depresyonu azaltırlar.

Diyet sütlaç dediğin şeyi nasıl yapıyorsun? Içine şeker koymuyor musun? Ya tatlandırıcı? Eğer tatlandırıcı koyuyorsan bu çok sağlıksız bir şey, hatta 30'a yakın zararı var.

Dondurma halis Maraş usulü olduğu zaman şeker içeriği az oluyor, az miktarda yemekte pek zarar olmaz ama bence tatlı ihtiyacını gidermek adına en güzel yol 1-2 parça sütsüz bitter çikolata yemek. Bu tür çikolatalar magnezyum açısından da zengindirler ve hem de depresyonu azaltırlar.

Kimmikcim tatlandırıcı kullanmıyorum sadece bir silme çay kaşığı şeker var. Bir silme tatlı kaşığı da pirinç ve bir bardak süt. Diyet adı şekeri ve pirinci az olduğu için. Kase başına böyle yani. Bitter çikolata da deneyebilirim, onu da seçeneklerime ekliyorum meyvenin karşılayamayacağı kadar tatlı ihtiyacım olursa diyet sütlaç, kaliteli dondurma veya bitter çikolata yiyebilirim...

Kimmikcim tatlandırıcı kullanmıyorum sadece bir silme çay kaşığı şeker var. Bir silme tatlı kaşığı da pirinç ve bir bardak süt. Diyet adı şekeri ve pirinci az olduğu için. Kase başına böyle yani. Bitter çikolata da deneyebilirim, onu da seçeneklerime ekliyorum meyvenin karşılayamayacağı kadar tatlı ihtiyacım olursa diyet sütlaç, kaliteli dondurma veya bitter çikolata yiyebilirim...

Anladım, tatlandirici olayinin gercekten çok kotu oldugunu hatirlatmak istedim. Karatay'da kesinlikle yasak ama mesela Dukan diyetini uygulayanlar hep görüyorum tatlandirici kullaniyorlar.

Aslinda evet dediğin gibi en güzel tatlilar meyveler, ama bazen yine de bize yetmiyor, tatli ihtiyacimiz bir turli bastirilamiyor. :/

günaydın kızlar,

dün akşam iftar öncesi tartıldım ve 55.8 çıktım.geçen haftaya göre + 1,5 kilo.reglliyim sanırım ondandır çünkü 1 haftada 1.5 alamam dimi.zaten kendimi şişde hissediyordum ama yinede tartılıp moralimi bozdum işte.ay umarım regldendir yoksa haftada 1 kilo ramaznda 4 kilo aman allahaım naparım ben ya:KK43:((uffff....

Tatlım bu arada tam iki haftadır atak yok ona da çok seviniyorum :KK9: tam iki haftadır pastaneden veya marketten hiçbir ama hiçbir abur cubur almadım. Arada kaçamaklarım oldu, geçen cuma arkadaşın doğum gününde bir dilim pasta yemiştim, bu salı da ramazan davetinde helva, ramazan pidesi ve şöbiyet yedim ama hiç atak şeklinde olmadı. Çok mutluyum ya, arada kaçamaklarım olsun umrumda değil. Yeter ki atak olmasın :KK56:

Sen o konuda ne yaptın tatlım?

canım benimde ataklarım olmadı şükür, o kadar canım istemesine rağmen yiyeceklerimde kasıyorum kendimi.birtek meyvede kontrolümü biraz sağlayamıyorum oda şöyle genelde iftar masasında karpuz oluyor,yemekten hemen sonra 1-2 üçgen yiiyorum,sonra 2 saat sonrada normal meyvemi yiyorum,onda da söyle diyelimki 3 erik bir porsiyon ya bende 4-5 olabiliyor.bir bunu oturtabilsem çok şükür ters bir şey yok.1 haftadır canım pastane pidesi istemesine rağmen almadım, veya akşam yada sahurda bizimnkiler pide yerken ben ya bir lokmacık yiyorum. halbuki geçen yıl hem sahur hem iftarda daha çok yerdim,hiç hayır diyemezdim.
şimdi regliyim ondanmıdır bilmem esracım ama dün akşam 55.8 çıktım sinir oldum. halbuki aynen gittim,ayıp olmasın die yine sahura kalktım, inormal yedim sanki oruçlu gibi, gün içinde toplasan iftara kadar işte uyku bastırdıkça 1-2 leblebi attım ağzıma,onuda toplasan 1-2 yemek kaşığını geçmez.inşallah kilo almamışımdır esram oda 3-4 gün sonra anca belli olur, şişliğimi atmam lazım...anlayacağın üzgünüm.

Kızlar yediklerim:

1 kepçe mercimek çorbası
1 buçuk lahmacun
1 kase yoğurt

Şimdi de sütlü kahve.

canım sen sahur yapmıyorsun dimi zor olmuyormu?dondurma konusunda haklısın onu yediğinde meyve yemzsin olur.ohh bu arada lahmacunlar verirsin kiloloarı götürürsün lahmacunları::)))) geçen haftaki iftar davetini telafi etmene çok sevindim,nasıl yapmıştın süt grubunu arttırdın dimi canım.

canım benimde ataklarım olmadı şükür, o kadar canım istemesine rağmen yiyeceklerimde kasıyorum kendimi.birtek meyvede kontrolümü biraz sağlayamıyorum oda şöyle genelde iftar masasında karpuz oluyor,yemekten hemen sonra 1-2 üçgen yiiyorum,sonra 2 saat sonrada normal meyvemi yiyorum,onda da söyle diyelimki 3 erik bir porsiyon ya bende 4-5 olabiliyor.bir bunu oturtabilsem çok şükür ters bir şey yok.1 haftadır canım pastane pidesi istemesine rağmen almadım, veya akşam yada sahurda bizimnkiler pide yerken ben ya bir lokmacık yiyorum. halbuki geçen yıl hem sahur hem iftarda daha çok yerdim,hiç hayır diyemezdim.
şimdi regliyim ondanmıdır bilmem esracım ama dün akşam 55.8 çıktım sinir oldum. halbuki aynen gittim,ayıp olmasın die yine sahura kalktım, inormal yedim sanki oruçlu gibi, gün içinde toplasan iftara kadar işte uyku bastırdıkça 1-2 leblebi attım ağzıma,onuda toplasan 1-2 yemek kaşığını geçmez.inşallah kilo almamışımdır esram oda 3-4 gün sonra anca belli olur, şişliğimi atmam lazım...anlayacağın üzgünüm.

Tatlım hem regl en az 1 kilo bazılarında daha fazla farkettiriyor kesinlikle... Bir ikincisi akşam tartılma sakın çünkü bak o kadar su içiyoruz yemek yiyoruz, içtiğimiz suları susuz olduğumuz için hemen atamıyoruz, düşün 1 litre su içsen tartıda +1 kilo. Yemeklerin de karnında o da +1 kilo... Ramazanda akşam tartılmak en az 1,5 kilo filan farkeder. Benim sabah ve akşam tartılmam arasında 2 kilo var ramazanda.

Regl bitince bir gün iftardan 2-3 saat önce tartıl tatlım, asıl kilon o zaman belli olur. Almadığına hatta verdiğine bahse girerim :KK34:

X