-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.181
Evet biraz fazla, ben daha az tahıl yiyorum onun formülüne göre. Yani et süt dediği kadar alıyorum, ama iki gündür meyve ve tahılı daha eksik alıyorum mesela. Et ve sütten kısmayarak, kısabildiğim kadar tahıl ve meyveden kısacağım. Ama 2 grup meyveyi de ihmal etmeyeceğim çünkü iftar sonrası tatlı ihtiyacımı çok güzel bastırıyorlar. Zaten oruç açarken yediğim 3 küçük hurma da bir meyve grubu yapıyor
Ben tek hurmadan başka iftarda meyve yememeye çalışıyorum. Sahurlu tuttugum oruclarda meyveyi sahura ayiriyorum. Ama bundan sonra sahursuz tuttugum günler icin ise hic meyve yememeyi düşünüyorum. Karbonhidrat oraninda sebzeler de cok onemli bir paya sahip. Ama meyvenin icindeki karbonhidrat oranindan ziyade sekeri beni daha cok korkutuyor. O yuzden ozellikle aksamlari cok aşırıya kacilmamali bence. Gerci oyle ya da boyle bir ay gecici bir sure ama bunu en iyi sekilde degerlendirmek bizim yararimiza olacak.
ortalama 7 saat gibi bişey cok az arası acıkmadan tekrar yiyosun
davul gibiiive şişiyosun
davul gibiii
insanın dertleride binince oluyosun double menüüüüü
esram içim içimi yiyo vicdan yapıyorum birazda galibaOkudum birazcık başka bir topikte, çok üzüldüm canım... Atlatması zor şeyler ben de yakın zamanda bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir şey yaşadım. Kendini çok üzme çok düşünmemeye çalış canım benim
esram içim içimi yiyo vicdan yapıyorum birazda galiba
olmuycak bişeye amin demekmiş cocuklukmuş gercekleri kendimize bile itiraf edememişiz ki biz...
destegin ve moralin için cok tesekkür ederim canım arkadasım
sen neler yaşadın anlatmak istersen dinlerim ister burdan ister özelden
benimde hiç iştahım kalmadı sadece uyuyup müzik dinleyesim var sabahtan beri bişey yapmıyorumDaha çok yeni bitanem inan ben kendime bile anlatamıyorum hatırlayasım gelmiyor hazmedemiyorum bazı şeyleri filan... Düşünmek bile istemiyorum o yüzden biraz atlatayım anlatırım canım muhakkakBen de kendimi işte diyete spora verdim şuan, başka şey düşünmemeye çalışıyorum
benimde hiç iştahım kalmadı sadece uyuyup müzik dinleyesim var sabahtan beri bişey yapmıyorum
kız esraa ben depresyona mı giriyorum
gel gel yanlız bırakma beni sonra rahatlayınca birlikte cıkarız elele
ooooo ne mutlu sanaaKilo vereceksek girebiliriz depresyona aslında
Şaka bir yana kendini çok aç bırakma tatlım oruç da tutuyorsun. Dikkat et kendine. Benim normalde moralim bozukken iştahım açılır, açıldı da zaten. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Görecek o zayıflayacağım moduna girdim kiloyla ne alakası varsa, eminim fark etmez bile ama olsun, önemli olan kendine güvenmek
Bu süreçte sigaradan kurtuldum ben en çok ona seviniyorum, 3-4 haftadır paket almadım zaten, arada arkadaşlarımdan bir iki alıyordum. 5 gündür ağzıma sürmedim, ramazanda zaten yok, çok mutluyum
canım ya ben o meyveyi kontrol edemiyorum.1 hurma ile orucumu açıyorum. yemeğin sonunda az meyve mesela 1-2 üçgen karpuz gibi, 2 sat sonra az meyve(2 kırmızı erik) teraviden sonra küçük bir şey(2-3 küçük armut) ve sahurda meyve(3 kırmızı erik) yani kafadan 3 porsiyon olur. herşeye çok dikkat ediyorum da şu meyve beni batırıyor ya((( önerin varmı canım
esram içim içimi yiyo vicdan yapıyorum birazda galiba
olmuycak bişeye amin demekmiş cocuklukmuş gercekleri kendimize bile itiraf edememişiz ki biz...
destegin ve moralin için cok tesekkür ederim canım arkadasım
sen neler yaşadın anlatmak istersen dinlerim ister burdan ister özelden
ben yarın başlıyorum
ooooo ne mutlu sanaa
sorun şuki ben zayıflasam o göremez ve zayıflama konusu açılınca kızardı zaten zayıfsın derdii
ne zamandır birbirimizin yüzünü uzaktan dahi görmedik garesimizde yok birbirimize sıkıntıdan yiyemem ben başım agrır devamlı agrımayada basladı uzanıcam birazdan.
ben aglamam aglayamam normalde ama bugün iyi agladım bünyede alışık olmadıgından gözlerim şiştii akşam dışarı cıkıcaz
kilo veririz ya gel girelim senle depresyona sen yemeye baslayınca ben sana kızarım ben yiyince sen bana kızarsın iskete hanum olunca cıkarız depresyondan sonra kilo alma topiğinde takılırız 2 iskelet
Allahım psikolojiyee gell esra yaaa
bi kaza kursunu olmasa bende basliyorum
Bana da kızardı zayıflama konusunda... Of senin şu diyetin bitse de kurtulsak filan diyordu. Hatta bir kez sen diyeti bitirene kadar seninle dışarı çıkmayacağım filan demişti
Evet dilvin canım benim ya beni de alıştır şu iştah kesilmesi olayına. Üzülünce benim de iştahım kesilsin istemsiz olarak zayıflayalım beraber. Nasıl oluyor anlat bana da