hedef 50 kilo olmak.. :)))

ne oldu cingene... neden deprosyona girecen niye agladin bugun bakiyim:KK43:(( pc acinca bakiyim nereye ne yazdin... dilviş kiz..
abla müsait bi zamanda kısa bi özet geçiyim sana mesaj atarsan gönül işi:KK1: benden beklenmez ama buda oldu hadi bakalım:KK1:
Bana da kızardı zayıflama konusunda... Of senin şu diyetin bitse de kurtulsak filan diyordu. Hatta bir kez sen diyeti bitirene kadar seninle dışarı çıkmayacağım filan demişti :KK1:

Evet dilvin canım benim ya beni de alıştır şu iştah kesilmesi olayına. Üzülünce benim de iştahım kesilsin istemsiz olarak zayıflayalım beraber. Nasıl oluyor anlat bana da :KK9:
anlatıyım tatlım:KK1:
şimdi yeemek istediginde amannn kim kalkıcak de üşengeclik yap sonra gerekli gereksiz seyleri kafana tak zaten iştahmı kalır :KK1::KK1:

Güya bu gece sahur yapmayacaktim ama olmadı ne yazık ki. Iftardan ayirdigim meyveler gözüme cok güzel gozuktuler. Sonra bir bakmışim sahur sofrasinda bulmuşum kendimi. Neyse artik baska sefere...

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Sahurdan sonra feci halde öksürük tutuyor beni. Ramazan orucu basladigindan beri böyle. Normalde ondan önceki haftadan beri oksurugum var. Ama cok sık degil, gun icinde bir-iki kere oluyor genelde. Ama sahurda yemek yedikten yaklasik 15 dakika sonra oyle bir basliyor ki, nefes alacak halim kalmiyor artik oksururken. Yaklaşık 1 saat boyunca ara ara kuvvetli olarak devam ediyor. Artik oruclu oldugum icin bir sey de icemiyorum. Ne yapabilirim sizce kendimi rahatlatmak adına?

Gece gece yemegi cok mu abartiyorum acaba, ondan dolayi mi oluyor ki? Bir de bugun normale nazaran meyvemi de arttirdim. Bugun 2 porsiyon meyve, 1 tavada yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalik ve cok azicik parca da pide yedim. Bir de iki bardak cay ictim.

Allah oruclarimizi kabul etsin.

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinize,

oruçlar nasıl gidiyor hepiniz iyisiniz sanırım, Allah kabul etsin ve kolaylıklar versin diyorum tekrardan.

bana gelince;

dün öğleden sonra;

3 mavi yeşil elmalı bisküvi+çay

dün akşam;

yarım pide+salata+light kola

bu sabah;

yarım simit+üçgen peynir+çay

kilom aynı hala

allah bi şekilde kolaylığını veriyo canım valla ben evde eksileri gördükçe çok mutlu oluyorum darısı sizin başınıza:KK16:
aminnnnn canim
jillian işe yarıyomu cıdden
onu esra hatuna sorucan:KK9: o yapti valla ben yapmadim... ama yapmayi cok istiyorum netten hayran bit sekilde jillian yapanlara bakiyorum sadece:KK9:
abla müsait bi zamanda kısa bi özet geçiyim sana mesaj atarsan gönül işi:KK1: benden beklenmez ama buda oldu hadi bakalım:KK1:

anlatıyım tatlım:KK1:
şimdi yeemek istediginde amannn kim kalkıcak de üşengeclik yap sonra gerekli gereksiz seyleri kafana tak zaten iştahmı kalır :KK1::KK1:

atayim dilvin... temem

nasilsiniz kizlar:KK3: ben dun sabah yani bugun 6:30 yattim. benim kiz bir haftadir cok fena.. uyumuyo.. uyutamiyoruz.. ( sanirim dis)valla benim dengem sasti artik...sabahta 10 kalktim sersem gibiyim... tam 61 kiloyum sabah tartildim 800 gitmis ama hala 900 duruyo;(((( ne almisim beee... :KK1: haziranda bir yol katadememisim;(((

kızlar günaydın hepinize,

oruçlar nasıl gidiyor hepiniz iyisiniz sanırım, Allah kabul etsin ve kolaylıklar versin diyorum tekrardan.

bana gelince;

dün öğleden sonra;

3 mavi yeşil elmalı bisküvi+çay

dün akşam;

yarım pide+salata+light kola

bu sabah;

yarım simit+üçgen peynir+çay

kilom aynı hala

gunaydinnn burcucumm:KK3:

günaydın hepinize :KK3: 52.4 olan kilom 52.6 oldu :KK53: dün iftara misafirliğe gidinceee önüme şerbetli tatlılar koyuluncaa....:KK55:

nasilsiniz kizlar:KK3: ben dun sabah yani bugun 6:30 yattim. benim kiz bir haftadir cok fena.. uyumuyo.. uyutamiyoruz.. ( sanirim dis)valla benim dengem sasti artik...sabahta 10 kalktim sersem gibiyim... tam 61 kiloyum sabah tartildim 800 gitmis ama hala 900 duruyo;(((( ne almisim beee... :KK1: haziranda bir yol katadememisim;(((

elacım ne kadarlık senin kız, diş çıkarma dönemleri zor oluyo ya, bir de wc eğitimi çok zorladı beni, uykusuzluk mahvediyo insanı, neyse canları sağolsun da:KK16:

ben öğleyin tarhana çorbası içtim, 2 kaşık kadar haşlanmış nohut koydum içine, 1 dilim de ekmek. 1-2 küçük de turşu sahi..

arada kayısı veya elma yiyebilirim.

allah yardımcın olsun canım,şişkinliktendir diye düşünüyorum ve oda regl bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyormuş. bu arda bende dün oldum. şimdi önümde 3 aylık hamile gibi göbüşüm çıktı. dün geceden beri fena ağrım var ve giderek şişiyorum. tartılsam kesin +2 vardır yani. :KK43:((gece yine sahurumu yaptım ama,yanıma az bir leblebi aldım çok uyku falan bastırdıkça 1-2 çaktırmadan ağzıma atıyorum. fazlada salmıyımki tekrar başalyınca zorluk yaşamayım...

elacım ne kadarlık senin kız, diş çıkarma dönemleri zor oluyo ya, bir de wc eğitimi çok zorladı beni, uykusuzluk mahvediyo insanı, neyse canları sağolsun da:KK16:

ben öğleyin tarhana çorbası içtim, 2 kaşık kadar haşlanmış nohut koydum içine, 1 dilim de ekmek. 1-2 küçük de turşu sahi..

arada kayısı veya elma yiyebilirim.
benim 17 aylik 2 alta 2 uste disi vardi yeni azilari cikariyo burcucum ama dogdugundan beri zaten uyku problemi var birde dis olunca tavan yapiyo..
allah yardımcın olsun canım,şişkinliktendir diye düşünüyorum ve oda regl bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyormuş. bu arda bende dün oldum. şimdi önümde 3 aylık hamile gibi göbüşüm çıktı. dün geceden beri fena ağrım var ve giderek şişiyorum. tartılsam kesin +2 vardır yani. :KK43:((gece yine sahurumu yaptım ama,yanıma az bir leblebi aldım çok uyku falan bastırdıkça 1-2 çaktırmadan ağzıma atıyorum. fazlada salmıyımki tekrar başalyınca zorluk yaşamayım...

amin canim.. benim regl de artardida ilk defa 1700 arti :KK9: valla anlamadim.. neyse artik olan oldu..:KK66:)) moralimi bozmicam... temmuzda en azindan 59 olurdum diyodum ama neyse napalim:)))

valla ben ikigundur oruclu gibiyim ufaktan alistirdim kendimi... ama tabi ayni sey degil bakalimmm:))

bende alıştırmıştım ama suyu bırakmamıştım 30 dk kaldı iftara kötü geçmedi ama son 2 saat felan susuzluk baya bastırdı :KK31: açlık yaşamadım ya iftar olsun suya abanıcam :KK76::KK76::KK76:

Tatlım ben level1de incelmedim çünkü o ara çok sık yeme atağım oldu... Ama diğer yapanlarda okuduğum kadarıyla 10.gün (yani ilk level) bitince incelenler olmuştu. Bence diyete dikkat edersen sonuç alırsın tatlım :KK19:

yememe dikkat ediyorum bakalım :KK23:

dün jillian yaptıım bugun bacaklarm kalçam ağryooo. etkili oldu demekki bakalmm bi haftada nekdr farketceek

jillian etkilidir ama hamsan eğer daha çok ağrır heryerin ilk levelde ayan beyan bi incelme bekleme ama bi kaç cm farkedecetir 30 gün yaparsan ama baya farkını görürsün heryerim ağrıyo diye sakın bırakma üstüne yap acı acıyı dindirir :KK1:

jillian etkilidir ama hamsan eğer daha çok ağrır heryerin ilk levelde ayan beyan bi incelme bekleme ama bi kaç cm farkedecetir 30 gün yaparsan ama baya farkını görürsün heryerim ağrıyo diye sakın bırakma üstüne yap acı acıyı dindirir :KK1:

yok yok brakmam spor konusunda azimliymdir. bakalmm ramazan sonuna kadr neler olcaakk çok heycanla beklyruumm:KK52: kiloda farkedyomu peki braz araştrdmda sadece inceltiyo faln yazıyo hoş incelsemde olurdaa:)

X