- Konu Sahibi elaprensess
- #5.201
kızlaar bnde bugun jillian a başladım umarm faydası oluurr. bugn arkadş kilomu alldn sen dedi moralm çok bozulduuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız level 1de incelme yaşadın mı
ilk günümüz nasıl geçicek bakalım
bendede olmazsa inşallah. Öyle bi bünye varki mübarek duşumu felan alıyorum pat kaza oluyo sonra hayata küsüyorum
kızlaar bnde bugun jillian a başladım umarm faydası oluurr. bugn arkadş kilomu alldn sen dedi moralm çok bozulduuu
valla ben ikigundur oruclu gibiyim ufaktan alistirdim kendimi... ama tabi ayni sey degil bakalimmm:))
coookk iyi yapmissinnn valla moral bozmak yok
abla müsait bi zamanda kısa bi özet geçiyim sana mesaj atarsan gönül işi benden beklenmez ama buda oldu hadi bakalımne oldu cingene... neden deprosyona girecen niye agladin bugun bakiyim(( pc acinca bakiyim nereye ne yazdin... dilviş kiz..
anlatıyım tatlımBana da kızardı zayıflama konusunda... Of senin şu diyetin bitse de kurtulsak filan diyordu. Hatta bir kez sen diyeti bitirene kadar seninle dışarı çıkmayacağım filan demişti
Evet dilvin canım benim ya beni de alıştır şu iştah kesilmesi olayına. Üzülünce benim de iştahım kesilsin istemsiz olarak zayıflayalım beraber. Nasıl oluyor anlat bana da
aminnnnn canimallah bi şekilde kolaylığını veriyo canım valla ben evde eksileri gördükçe çok mutlu oluyorum darısı sizin başınıza
onu esra hatuna sorucan o yapti valla ben yapmadim... ama yapmayi cok istiyorum netten hayran bit sekilde jillian yapanlara bakiyorum sadecejillian işe yarıyomu cıdden
abla müsait bi zamanda kısa bi özet geçiyim sana mesaj atarsan gönül işi benden beklenmez ama buda oldu hadi bakalım
anlatıyım tatlım
şimdi yeemek istediginde amannn kim kalkıcak de üşengeclik yap sonra gerekli gereksiz seyleri kafana tak zaten iştahmı kalır
kızlar günaydın hepinize,
oruçlar nasıl gidiyor hepiniz iyisiniz sanırım, Allah kabul etsin ve kolaylıklar versin diyorum tekrardan.
bana gelince;
dün öğleden sonra;
3 mavi yeşil elmalı bisküvi+çay
dün akşam;
yarım pide+salata+light kola
bu sabah;
yarım simit+üçgen peynir+çay
kilom aynı hala
nasilsiniz kizlar ben dun sabah yani bugun 6:30 yattim. benim kiz bir haftadir cok fena.. uyumuyo.. uyutamiyoruz.. ( sanirim dis)valla benim dengem sasti artik...sabahta 10 kalktim sersem gibiyim... tam 61 kiloyum sabah tartildim 800 gitmis ama hala 900 duruyo;(((( ne almisim beee... haziranda bir yol katadememisim;(((
nasilsiniz kizlar ben dun sabah yani bugun 6:30 yattim. benim kiz bir haftadir cok fena.. uyumuyo.. uyutamiyoruz.. ( sanirim dis)valla benim dengem sasti artik...sabahta 10 kalktim sersem gibiyim... tam 61 kiloyum sabah tartildim 800 gitmis ama hala 900 duruyo;(((( ne almisim beee... haziranda bir yol katadememisim;(((
benim 17 aylik 2 alta 2 uste disi vardi yeni azilari cikariyo burcucum ama dogdugundan beri zaten uyku problemi var birde dis olunca tavan yapiyo..elacım ne kadarlık senin kız, diş çıkarma dönemleri zor oluyo ya, bir de wc eğitimi çok zorladı beni, uykusuzluk mahvediyo insanı, neyse canları sağolsun da
ben öğleyin tarhana çorbası içtim, 2 kaşık kadar haşlanmış nohut koydum içine, 1 dilim de ekmek. 1-2 küçük de turşu sahi..
arada kayısı veya elma yiyebilirim.
allah yardımcın olsun canım,şişkinliktendir diye düşünüyorum ve oda regl bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyormuş. bu arda bende dün oldum. şimdi önümde 3 aylık hamile gibi göbüşüm çıktı. dün geceden beri fena ağrım var ve giderek şişiyorum. tartılsam kesin +2 vardır yani. ((gece yine sahurumu yaptım ama,yanıma az bir leblebi aldım çok uyku falan bastırdıkça 1-2 çaktırmadan ağzıma atıyorum. fazlada salmıyımki tekrar başalyınca zorluk yaşamayım...
valla ben ikigundur oruclu gibiyim ufaktan alistirdim kendimi... ama tabi ayni sey degil bakalimmm:))
Tatlım ben level1de incelmedim çünkü o ara çok sık yeme atağım oldu... Ama diğer yapanlarda okuduğum kadarıyla 10.gün (yani ilk level) bitince incelenler olmuştu. Bence diyete dikkat edersen sonuç alırsın tatlım
dün jillian yaptıım bugun bacaklarm kalçam ağryooo. etkili oldu demekki bakalmm bi haftada nekdr farketceek
jillian etkilidir ama hamsan eğer daha çok ağrır heryerin ilk levelde ayan beyan bi incelme bekleme ama bi kaç cm farkedecetir 30 gün yaparsan ama baya farkını görürsün heryerim ağrıyo diye sakın bırakma üstüne yap acı acıyı dindirir