hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben yapmayı severim yemeyi sevmem
yesem bile alerjim var direk hastanelik oluyorum
BKNZ: bugün hastanelik olmam gibi :KK1:
yumurta alerjim var babamda varmış gençken gecmiş doktorumuza gittik gecmez dedi tedavin yok ömür boyu ilaç ve igne kullanıcan dedi

hadi yaa geçmş olsun. oda kötü bsey yaa canın istesede yiyemzsn. bnde bu ramazan tutcm kendmıı yemiceemm

dilvis tam yaziyodum laptop un sarji bitti teldeyim simdi..:KK1: eyelinerin markasi ne ?? valla ben almayi dusunuyodum bugun... aman neyse dedim.. benim var ama cok ince suremiyorum senin ki normal kalem mi eyeliner kalem mi?

dilvis tam yaziyodum laptop un sarji bitti teldeyim simdi..:KK1: eyelinerin markasi ne ?? valla ben almayi dusunuyodum bugun... aman neyse dedim.. benim var ama cok ince suremiyorum senin ki normal kalem mi eyeliner kalem mi?
valla abla akmayan mat diyosan kesinlikle maybelline derim watsonstan almıştım harikaaaa akşama kadar gözümün içinde bile kalıyo azıcık cok azıcık akıyo normal oda gözlerimin alerjisine ragmen

Son düzenleme:
işte bu abla
Resim blogdan alıntıdır $MAYBELLINE EYELINER.jpg

tr lelli sok biseylermi yapsan acaba..

moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde

yazdim bile acikta patakladim seni:KK9:

aminnn canim nasilsin?

uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!!

Olsun elacım yavaş veriyor olabilirz , fakat kalıcı bence bu kilolar verince kolay kolay almayacağız yani inşaALLAH...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

X