-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.041
elacım 54.3 çıktım.1 haftada bu kadar kilo veremeyeceğime göre ödem falan gitmiştir.boncuklarımı isterim he:)))
tr lelli sok biseylermi yapsan acaba..
moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde
yazdim bile acikta patakladim seni
aminnn canim nasilsin?
uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!![/QUOTE
İdare ederim eloss kafam cok karisik olanlari yediremiyorum kendimesen nasilsin
bir boncuk bir kupa hakettinelacım 54.3 çıktım.1 haftada bu kadar kilo veremeyeceğime göre ödem falan gitmiştir.boncuklarımı isterim he:)))
moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde
aminnn canim nasilsin?
uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!![/QUOTE
İdare ederim eloss kafam cok karisik olanlari yediremiyorum kendimesen nasilsin
neee olduuuu findigimmmm(( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum ekmegi kestik cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk(
aminnn canim nasilsin?
uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!!
pataklaman işe yaradı spor yapıcam şimdiyok yok ben inat ettim nişana kadar kiloma değil incelmeye bakıcam incelmek daha önemli sporu aksatmadan yaparım inşallah ramazanda
kilonu dun kunu girdim ama bugun kac canim
boyun kac zaman listeye eklicem seni
kesinlikle burcucum cabaladiktan sonra bu hafta bole diye hep boyle gidecek degil ya.. yeterki azmimizi koruyalim.. pesss etmemeliyizz toparlanin kizlarrr :118:
bu hafta cok sey katettin esracim artik kacamakta yapmadin.. bu hafta yatirim haftan senin.. daha bir ayin var... yeni basliyoruzzzz :)))
evet ramazan da yapilmaz... regli oldugun bir hafta dene istersen... sonuc alicaksin platesle birlikte sakin pes etmeee..
abla albümde resimlerim var merak edersen bak çirkinliğimeeeeebugunku yediklerim
sabah:
2 cok tahilli ekmege 2 ince dilim salam 1 kk peynir 2 parmak kasarla sandovic
1 kupa yesil cay
oglen:
bir dilim karpuz 4 kk beyaz peynir
aksam:
sezar salata(burger king) ve ayran
hiiii ben sabah tartılmayı unuttummmmmm bugün öyle bi gündü kiibugunku yediklerim
sabah:
2 cok tahilli ekmege 2 ince dilim salam 1 kk peynir 2 parmak kasarla sandovic
1 kupa yesil cay
oglen:
bir dilim karpuz 4 kk beyaz peynir
aksam:
sezar salata(burger king) ve ayran
bilmiyorummmmm
ben veriyorumramazanda hep kilo alyrum ben yaa ama vermem lazıımm memlekte gitcemm. off yiyip yatyorz nasl olcak yaaa
ben veriyorum
güzel bi plan yapalım tatlım calııyo musun ögrenci misin ona göre plan yap
masa başımıayneen... çalışyrum cnm ya 4te bityo mesai
alnmasa başımı
mesela merdivenleri cıkıp inerken karnını olabildigince içine cek yag yakarsın
ben yapmayı severim yemeyi sevmemaln
yani tam masa başıda sayılmaz sabah iş olmyoda öğleden snra yoğun oluyor ilaç faln hazrlyorm hastanede eczanede çalışyrum. ya ben tatlı pasta yapmayı faln çok sevyruum ramazndada yapyruum ve yiyrmm:26: