hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz

Akşam: 4 et köfte, 1 lahmacun, 1 kase yoğurt.

Akşam bir arkadaşımın doğum günü var, orada bir ince dilim pasta yiyebilirim :KK17: Yarın orucun ilk günü, ben de sahur yapmayacağım, yani artık yarın iftara yemek var bundan sonra :) Pastaya duruma göre bakacağım, belki yemem ama eğer o sırada herkes yerken canım çok isterse yiyeceğim (çünkü yoksa çok kısıtlayınca atak yaşıyorum).

Bugün jillian 30 day shredin son gününü yaptım. Sonucu zaten biliyorsunuz, düzensiz bir beslenmeye göre çok güzel bence :) Yarın spora bir mola verip daha sonra haftada 4-5 gün, her gün ayrı bir level olarak jilliandan devam edeceğim. Ailemin yanında olacağım için de bazı günler akşamları annemle veya babamla yürüyebilirim. Sonuçta total olarak ramazanda haftada en az 4 gün spor yapmayı planlıyorum. Jillian olur, yürüyüş/koşu olur, bisiklet olur... Duruma göre bakarım artık.

tr lelli sok biseylermi yapsan acaba..

moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde

yazdim bile acikta patakladim seni:KK9:

aminnn canim nasilsin?

uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!![/QUOTE

İdare ederim eloss kafam cok karisik olanlari yediremiyorum kendime:KK43: sen nasilsin

elacım 54.3 çıktım.1 haftada bu kadar kilo veremeyeceğime göre ödem falan gitmiştir.boncuklarımı isterim he:)))
bir boncuk bir kupa hakettin :nazar: hayy masallahhh bu ne kis uctun mu:KK9:

moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde

aminnn canim nasilsin?

uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!![/QUOTE

İdare ederim eloss kafam cok karisik olanlari yediremiyorum kendime:KK43: sen nasilsin

neee olduuuu findigimmmm :KK43:(( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum:KK9: ekmegi kestik:KK1: cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk:KK43:(

Son düzenleme:

aminnn canim nasilsin?

uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!!

pataklaman işe yaradı spor yapıcam şimdi :KK1: yok yok ben inat ettim nişana kadar kiloma değil incelmeye bakıcam incelmek daha önemli sporu aksatmadan yaparım inşallah ramazanda :KK31:

pataklaman işe yaradı spor yapıcam şimdi :KK1: yok yok ben inat ettim nişana kadar kiloma değil incelmeye bakıcam incelmek daha önemli sporu aksatmadan yaparım inşallah ramazanda :KK31:

findikim zayiflamanin %70 diyet %30 spor unutma bunu... tam olarak yuzde bu olmaya bilir :KK9: ama diyet kismi daha agir basiyo onu kesin biliyorum
yani incelmek icin diyette yapmalisin..

Son düzenleme:
bugunku yediklerim
sabah:
2 cok tahilli ekmege 2 ince dilim salam 1 kk peynir 2 parmak kasarla sandovic
1 kupa yesil cay
oglen:
bir dilim karpuz 4 kk beyaz peynir
aksam:
sezar salata(burger king) ve ayran

kilonu dun kunu girdim ama bugun kac canim

boyun kac zaman listeye eklicem seni

kesinlikle burcucum cabaladiktan sonra bu hafta bole diye hep boyle gidecek degil ya.. yeterki azmimizi koruyalim.. pesss etmemeliyizz toparlanin kizlarrr :118:

bu hafta cok sey katettin esracim artik kacamakta yapmadin.. bu hafta yatirim haftan senin.. daha bir ayin var... yeni basliyoruzzzz :)))

evet ramazan da yapilmaz... regli oldugun bir hafta dene istersen... sonuc alicaksin platesle birlikte sakin pes etmeee..

53.2 cnm bugünki. boyda 159

Son düzenleme:
bugunku yediklerim
sabah:
2 cok tahilli ekmege 2 ince dilim salam 1 kk peynir 2 parmak kasarla sandovic
1 kupa yesil cay
oglen:
bir dilim karpuz 4 kk beyaz peynir
aksam:
sezar salata(burger king) ve ayran
hiiii ben sabah tartılmayı unuttummmmmm bugün öyle bi gündü kii

3 te uyudum 5 bucukta uyandım
akşam 5e kadar dersim vardı ben mankeni ayarlarken arkadasım geldi makineye bakar mısın dedi ben tornavidayla yaparken bıcak gibi keskindide bi girdi elimeeeee:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ders bitti sonra ofise gectim eve geldim alerjim tuttu doktora gittik tedavisi yokmuş yumurta alerjisinin ömrüm boyunca igne ilaç kullanıcam :KK50:

sabah yazıyım ben kilo bildirimimi yada akşam iftardan önce yazıyım daha saglıklı

masa başımı
mesela merdivenleri cıkıp inerken karnını olabildigince içine cek yag yakarsın
aln
yani tam masa başıda sayılmaz sabah iş olmyoda öğleden snra yoğun oluyor ilaç faln hazrlyorm hastanede eczanede çalışyrum. ya ben tatlı pasta yapmayı faln çok sevyruum ramazndada yapyruum ve yiyrmm:26:

aln
yani tam masa başıda sayılmaz sabah iş olmyoda öğleden snra yoğun oluyor ilaç faln hazrlyorm hastanede eczanede çalışyrum. ya ben tatlı pasta yapmayı faln çok sevyruum ramazndada yapyruum ve yiyrmm:26:
ben yapmayı severim yemeyi sevmem
yesem bile alerjim var direk hastanelik oluyorum
BKNZ: bugün hastanelik olmam gibi :KK1:
yumurta alerjim var babamda varmış gençken gecmiş doktorumuza gittik gecmez dedi tedavin yok ömür boyu ilaç ve igne kullanıcan dedi

X