hedef 50 kilo olmak.. :)))

yok tatlim malesef:KK43:( bende netten baktim sen diyince senin talil olman lazim... uzmana gitmelisin enfrksiyon yada dahiliye..

Varsa boyle bir hastalik bende insallah su kontil gecirir. Yeter artik kirk kilo olmaktan biktim hani kilolu insanlara sen cok kilolusun dediklerinde sinirlenir ya bende o durumdayim :KK43:

Gunaydinnn :) 59.4 kilom :)
500 gr vermisim bence iyi yani şükür :)
Eloş bugün 11 den aksam 20:30 a kadar dersim var , sadece bu saatler arasinda 3 saatlik bir boslugum olacak :) yogunumda yogun :)))) sen nasilsin elos ? :))))

67.5 kilo :KK47:adet oldum ama elacım napıcaksın listeye yazıcak mısın ?
Bide ben geçen hafta 66.5tum :18:

bu gece herkes sahura kalkıcak bende tutuyomuş gibi yapıcam yani yemicem yine kendimi denicem sadece su felan içerim :KK1:
haftaya çarşambaya kadar ben oruç tutamam çarşambaya kadar elimden gelenin fazlasını yapıp kilo vericem :KK47:

Elaacim bu haftaki kilom 67.0 :18: dün tartilmistim 66.800 geldi.bugun boyle. haftada 400 gr 500 gr a sabitlendim yaa :2: ramazandada kabizlik problemi oluyor genelde 1,2 kilo aliyodum.bu sefer veririm insallah.hayirli ramazanlar bu arada.Rabbim edecegimiz ibadetleri kabul etsin insallah.

Sen yine nerelerdesin canım benim :KK19: İyiyim sen nasılsın peki? Moralim çok iyi çünkü tam bir hafta oldu hiç kaçamak yapmayalı. Aylardır bu kadar kaçamaksız bir hafta geçirmemiştim :KK8: O yüzden yarınki tartıdan umutluyum. Regl yaklaşıyor ama yine de eminim biraz verdim, karnım indi resmen!

Sayende tanıştığım Jillianla yarın son günümüz. Ama elbette ki devam edeceğim, sadece ilk ayım bitmiş olacak. Resimlerimi paylaştım sanırım bir iki sayfa gerideler. Her yerimden 1-2 cm filan inceldim. Diyetime hiç dikkat etmemiş olduğum için benim için harika bir sonuç bu, o yüzden jillianı bırakmayı hiç düşünmüyorum. Ama sence bundan sonra nasıl devam edeyim? Yine 10ar gün yapıp level mi atlasam, ya da her gün başka bir level mi yapsam bilemedim... Sen ne dersin bu konuda?

Sen nasılsın peki? Diyetin nasıl gidiyor? Yoğunluğun biraz olsun hafifledi mi? Spora başladın mı? Bak ne kadar özlemişim 100 soru sordum resmen :KK20:

Tatlım ben tarçını hiç sevmiyorum ne yazık ki :26: Bir de her zaman "ya tarçın ne kadar işe yarayabilir ki?" diye düşündüm, ama bu aralar o kadar fazla insan bunu söylüyor ki, sanırım tadını sevmememe rağmen elmayla ya da armutla beraber deneyeceğim... İdeal kilo olayında ise... Bence body mass indexe göre belirlenmiş ideal kilo aralığı çok anlamlı değil, insan gerçekten nasıl mutluysa öyle olmalı. Sonuçta biz anoreksikler gibi sadece kemikten ibaret olmak istemiyoruz ki?? Benim dersime giren bir dahiliye hocam her zaman "kaşeksi (zayıflık ama ideal kilonun altında bir zayıflık) sağlıktır" derdi. Bence doğru söylüyor. BMI 19un altına sağlıksız diyorlar ama daha önce o sınır 20'ydi. 19a çektiler, e ne yani önceden 19 olan sağlıksızdı şimdi nasıl sağlıklı oldu?? Yarın bir gün 18-17ye de çekebilirler demek oluyor bu. Elbette aşırı aşırı zayıf olmamak lazım, ama bizim istediğimiz de o değil zaten... Sen devam et tatlım bence, çoğumuzun burada derdi vücudunu beğenen, kendine güvenen mutlu insanlar olmak, sağlıklı da beslendiğimiz sürece bunda ne sakınca olabilir ki :KK16:

Gevezeliğim tuttu şuan. :KK9:

aynen cnm katılıyorum sana..
ama tarçını cidden denemelisin..

bu arada kilom 55.6:KK52:

hiç beklemiyodum açıkçası regl sebebiyle, 600 gr gittiğini görünce çok sevindim:KK9:

inşallah haftaya cuma 55.00 olurum artık.

bu arada dün öğleden sonra 2 kayısı yedim.
akşam karışık kebap yedim salatayla ama ekmek vs yok, 2 küçük dilim pide vardı bir de zero. çok abartmadım, ama kebap sonuçta...

selam kizlar:KK3:
gecen hafta:60.1
bu hafta:61.8
masallah bana ne guzel şişmişim:KK9:
1 kilo 700 fark... moralim bozuk aslinda ama çaktirmiyorumm:KK1:

Son düzenleme:
Ben kafayı yicem yahu:KK37:
53.500

Yok yok park etti bnm kilo öylece duruyo:KK57::KK57:
tr lelli sok biseylermi yapsan acaba..
Gunaydinnn :) 59.4 kilom :)
500 gr vermisim bence iyi yani şükür :)
Eloş bugün 11 den aksam 20:30 a kadar dersim var , sadece bu saatler arasinda 3 saatlik bir boslugum olacak :) yogunumda yogun :)))) sen nasilsin elos ? :))))
moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde
67.5 kilo :KK47:adet oldum ama elacım napıcaksın listeye yazıcak mısın ?
Bide ben geçen hafta 66.5tum :18:

bu gece herkes sahura kalkıcak bende tutuyomuş gibi yapıcam yani yemicem yine kendimi denicem sadece su felan içerim :KK1:
haftaya çarşambaya kadar ben oruç tutamam çarşambaya kadar elimden gelenin fazlasını yapıp kilo vericem :KK47:
yazdim bile acikta patakladim seni:KK9:
Elaacim bu haftaki kilom 67.0 :18: dün tartilmistim 66.800 geldi.bugun boyle. haftada 400 gr 500 gr a sabitlendim yaa :2: ramazandada kabizlik problemi oluyor genelde 1,2 kilo aliyodum.bu sefer veririm insallah.hayirli ramazanlar bu arada.Rabbim edecegimiz ibadetleri kabul etsin insallah.
aminnn canim nasilsin?
ben kilo veremicem anlaşıldı :KK14: nişanımda şişman olucam elbise bulamıcam herkes zayıf bi ben şişman :KK14::KK14::KK14::KK14:

uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!!

Merhaba kizlar. 52,2 kg geldim kahvaltidan önce. Hafta icinde aslinda 51e kadar dusmuştum ama son gunlerde kacamaklarim artinca kilom da artti. :/ Neyse hayirlisi olsun.

kızlar bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil sanırım ama morallerinizi bozmayın, motivasyonunuz düşmesin lütfen, belki de sıcaklar son 2 gündür ödem yaptı vücutlarınızda:44:

ümitsizliğe kapılmayın lütfen, gerçekten çabaladıktan sonra eminim ki hepimiz sonuç alacağız:KK34:

Kızlar kilom 51, geçen haftadan beri hiç vermemişim :KK5: Her yediğimi paylaştım, tam bir haftadır hiç kaçamak yapmadım... Ama neden böyle oldu ki çok üzüldüm gerçekten... Regl dönemim çok yakın ve kabızlığım var 4 gündür. Ama ona rağmen vermişimdir diyordum çünkü çok düzgün beslenmiştim... Neyse haftaya artık, ama çok üzüldüm :KK50:

elacım cnm ayran detoksu yapsam ramazanda girdi tutabildiğim kadar oruç tutmayı düşünüyorum yapamam sanırım:44:
ama 3-4 haftadır aynı kilodayım plates de yapıyorum ama yok 52 hala göremiyorum:26:

Kızlar moralleri yüksek tutalmm. Olcak olcak zayıf olcaazz:-)
kilonu dun kunu girdim ama bugun kac canim
bi dk 500 gr fazla çıktım :KK43: tekrar 78
boyun kac zaman listeye eklicem seni
kızlar bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil sanırım ama morallerinizi bozmayın, motivasyonunuz düşmesin lütfen, belki de sıcaklar son 2 gündür ödem yaptı vücutlarınızda:44:

ümitsizliğe kapılmayın lütfen, gerçekten çabaladıktan sonra eminim ki hepimiz sonuç alacağız:KK34:
kesinlikle burcucum cabaladiktan sonra bu hafta bole diye hep boyle gidecek degil ya.. yeterki azmimizi koruyalim.. pesss etmemeliyizz toparlanin kizlarrr :118:
Kızlar kilom 51, geçen haftadan beri hiç vermemişim :KK5: Her yediğimi paylaştım, tam bir haftadır hiç kaçamak yapmadım... Ama neden böyle oldu ki çok üzüldüm gerçekten... Regl dönemim çok yakın ve kabızlığım var 4 gündür. Ama ona rağmen vermişimdir diyordum çünkü çok düzgün beslenmiştim... Neyse haftaya artık, ama çok üzüldüm :KK50:
bu hafta cok sey katettin esracim artik kacamakta yapmadin.. bu hafta yatirim haftan senin.. daha bir ayin var... yeni basliyoruzzzz :)))
elacım cnm ayran detoksu yapsam ramazanda girdi tutabildiğim kadar oruç tutmayı düşünüyorum yapamam sanırım:44:
ama 3-4 haftadır aynı kilodayım plates de yapıyorum ama yok 52 hala göremiyorum:26:

evet ramazan da yapilmaz... regli oldugun bir hafta dene istersen... sonuc alicaksin platesle birlikte sakin pes etmeee..

evet bak o ara yapabilirim hay akılınla bin yaşa:nazar:
10-15 dakikada olsa yapıyorum cnm sağol.

X