hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ben nasil kilo alabilirim sizce? 18 yasindayim boyum 1.60 kilom 40 :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bildiğim kadarıyla düzenli beslenmek ve ek olarak her gece yatmadan eti cici bebe bisküvilerine süt katıp en az bir kase yemek kilo alamayanlara kilo aldırıyor. Başka şekilde alamayıp bu yöntemle ayda 5 kilo alanları biliyorum.

Benim bildiğim kadarıyla düzenli beslenmek ve ek olarak her gece yatmadan eti cici bebe bisküvilerine süt katıp en az bir kase yemek kilo alamayanlara kilo aldırıyor. Başka şekilde alamayıp bu yöntemle ayda 5 kilo alanları biliyorum.

Istahim cok sukur var iki ogun yemek yememden kaynaklaniyor olabilir.birde anaokullarinda staj goruyorum.doktor bir bagirsak paraziti olabilir bir test yaptir demisti

Ben nasil kilo alabilirim sizce? 18 yasindayim boyum 1.60 kilom 40 :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam adamına geldin canım:KK1: yemek yemeyi seviceksin öncelikle sürekli atıştır hamurişi abur cubur yüklen yani geceleri yemek ye tabi hemen yatıp uyuma kalp krizi geçirirsin. Sürekli ye yani ben kilo almak istesem 1 haftada 2-3 kilo garanti alırım yani :KK1:

tam adamına geldin canım:KK1: yemek yemeyi seviceksin öncelikle sürekli atıştır hamurişi abur cubur yüklen yani geceleri yemek ye tabi hemen yatıp uyuma kalp krizi geçirirsin. Sürekli ye yani ben kilo almak istesem 1 haftada 2-3 kilo garanti alırım yani :KK1:

Kontil falan onerdi parazitler icin

asdfghjklşlkjhgfdsasdfghjklkjhgfdsdfghjk
cfggghfdxvhuucdsggygcvjujjjjkkjbb

bende ramazanda yemiycem zaten diye şimdi yiyorum bol bol,valla yarın tartı da kaç çıkacağımı bilmiyorum da eladan azar yiyeceğimiz kesin :18:
valla bu sefer kendimde dahil pata kute giriscem :KK60: :KK1: domates kesmezz:))))
kiloda bende ağırım canım :KK1: göbeğim bendne on adım önde gidiyo :KK1: hamileyim diyip otobüslerde rahat rahat oturbilrim :KK1:

:KK9::KK9::KK9: gidecek gidecek hic merak etme kardescegizin nadil oldu findikim

bu türk kadınları da neymişşşş beeehhh desinler :KK9:

heyyyy beaaa :KK9: desinlerrrr:KK66:))

bu arada dayanamadim ve az once tartildim biliyorum aksam tartilmak dogru degil...+ 600 daha merhaba dedi bana... oldumu 2 kilo... yaaa bi kadar olmaz dimi kizlarr yaaa...:KK43:(((
aksama kadar pek bisey yemedim aksamda karpuz peynir yedim az once moralim bozuldu ve bir kup dondurma yedim tartidan sonra aslinda moralim bozup pek bozmam diyeti ama..:KK43:((

kiz esra evren carpti beni:KK9:

Tatlım jillian 30 day shred programı için öyle öneriyor çünkü :KK16: 30 günü 3e bölün her 10 günde bir level yapın diyor. O yüzden öyle yaptım tatlım. Ama sen istersen birer ay da yapabilirsin bence :) Sonuç olarak bir ayda vücut tam alışmışken diğer levele geçmiş olursun. Ben de bundan sonra haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum, hepsinde de ayrı bir level yapacağım vücut alışmasın diye :KK8:

O konuda ben de kararsızdım, ramazan da geliyor ya... Ama sonunda karar verdim, Ahmet Aydının bir makalesin okumuştum, oradaki şeyler bana çok mantıklı geldiği için tek öğünle ramazan yapmaya karar verdim. Yani sahur yok sadece iftar. Daha önceki ramazanlarda da zaten canım sahur yapmak istemezdi ve yapmazdım zayıflamaya çalışmamama rağmen. İftarda da öyle çok abartmazdım çünkü suyla şişiyordum...

Ama sen de kendine göre karar ver tatlım, sahursuz tutmak kolay değil istersen iftar+sahur yaparsın, istersen de iftar sahur arasını bir sürü öğüne bölersin. Daha önce az öğünle mi çok öğünle mi daha iyi kilo verdin, ona göre karar ver bence :KK16:
tatlım sahur yapmazsam babam beni kendisi doyurur vallah kaymak kızım ceylan gözlüm dye diye :KK53:
iftar ve saur için cok su içip kendimi tutarsam kolay zayıflarım ben ramazanda çünkü 3 saatlik uykuyla hep derse giderim sabahlarız annemle hep:KK33:
bide benim sorunum hızlı hızlı yemek:KK43::KK43::KK43:

bu arada dayanamadim ve az once tartildim biliyorum aksam tartilmak dogru degil...+ 600 daha merhaba dedi bana... oldumu 2 kilo... yaaa bi kadar olmaz dimi kizlarr yaaa...:KK43:(((
aksama kadar pek bisey yemedim aksamda karpuz peynir yedim az once moralim bozuldu ve bir kup dondurma yedim tartidan sonra aslinda moralim bozup pek bozmam diyeti ama..:KK43:((

kiz esra evren carpti beni:KK9:

Elaaa canım ablam benim inan ki bir insanın bir haftada 2 kilo alması imkansız, üstelik sen hiç kaçamak yapmıyorken... Eminim ki gidecek ama haklısın moral bozmamak elde değil :KK50:

Elaaa canım ablam benim inan ki bir insanın bir haftada 2 kilo alması imkansız, üstelik sen hiç kaçamak yapmıyorken... Eminim ki gidecek ama haklısın moral bozmamak elde değil :KK50:

ya ben ikigunluk kacamagimda aliyorum iki kilo ama gercekten bu iki hafta diyete sagdik kaldim.. akasam ilk defa dondurma yedim.. 2 haftadir umutla bekliyodum.. 50 leri gormeyi o hirsla zaten sifir kacamak.. acik atistirdim bu haftanin basinda ama diyet kraker felandi.. peynirdi.. (gece oldugu icin cok atistirdim desim normalde gece yemiyorum artik)
birde esim izin alacam diye tuturdu.... (isle ilgili almasi gereke bilir ) yok bu ay tatile gidelim felan diyo:KK43:(( hazir izin almisken.. amann kendimi hazir hissetmiyorum galiba :KK43:((
neyse bunada sukur gecensene bu zaman 85 timm:KK66:)) bak avutum kendini:KK9:

Hayir randevu alacaktim fakat tatile cikmis tum doktorlar o yuzden saglik ocagina gittim hani zayifliimda parazitlerden supheleniyorum dedim kontil adinda bir tablet yazdi

sen enfeksiyon doktoruna git tatlim.. mutlaka vardir.. bir doktor baska bir doktor a devretmeden izin alamaz.. universte hastanesine git varmi bilmiyorumm yasadigin yerde... nelerden supelendin....

sen enfeksiyon doktoruna git tatlim.. mutlaka vardir.. bir doktor baska bir doktor a devretmeden izin alamaz.. universte hastanesine git varmi bilmiyorumm yasadigin yerde... nelerden supelendin....

doktor cocuklardan bulasmis olabilir deyinnce kil kurdunun belirtilerine baktim burun kasintisi kilo alamama ya da zayiflama zor diskilama falan bunlar bende var soyledim kontil yazdi ilac hakkinda bilgin var mi

doktor cocuklardan bulasmis olabilir deyinnce kil kurdunun belirtilerine baktim burun kasintisi kilo alamama ya da zayiflama zor diskilama falan bunlar bende var soyledim kontil yazdi ilac hakkinda bilgin var mi

yok tatlim malesef:KK43:( bende netten baktim sen diyince senin talil olman lazim... uzmana gitmelisin enfrksiyon yada dahiliye..

X