hedef 50 kilo olmak.. :)))

Nolcak bu halimiz ya
Bende çakılı kaldım
Bizim metabolizmada var bişi şoklıcak bişiler arıyorum internette ne yapabilirim diye :26:

Nolcak bu halimiz ya
Bende çakılı kaldım
Bizim metabolizmada var bişi şoklıcak bişiler arıyorum internette ne yapabilirim diye :26:

valla bilmiyorummm tr lellicik yaa( 1 verim 2 aliyorum... 65 ten sonra boyle oldu.. bugun ayran detoksu yapiyorum.. cok fazla toz aci kirmizi biber ve nane ekleyerek tuketiyorum..
sen ne buldun netten baktinmi
benim buldugum sporu artirin kas kutlenizi artirin baharat kullanin bol su icin..

paylasim icin tesekkurler
:) umarım gider kilocuklar :)

gider gider karli olup bozmadiktan sonra elli mahkummm

ayyyy gecmiss olsun canimmmm...insallah birkac gune biseyi kalmazzzzz((

insallah canim ya salgin var ama sanirim hastanelerdeki insanlar yikiliyo

Oncelikle Selam lardesim . Girisin hic hos degil dinimizde ahkam kesip boyle bir davranista bulunmak gercekten buyuk ayip. Biz burda televizyonda bir din hocasindan duydugumuz bir bilgi hakkinda konushyorduk kuranda oyle dedogini soyledi hoca bende burda arkadaslara sordum bir bilgisi olan var mi diye.Kimsenin burda dini farkli bi yone cekmek gibi bir amaci yok.

Ama sizin amaciniz nedir ki burda direk bir suclama yaliyosunuz.İslam dini boyle birsey degildir hanimefendi.Birinin bildigi bir yanlisi duzgun bir dilde dogrusunu ogreticeksin.Kurana bak demekle olmuyor ! Madem bu kadar ahkam kesip dinimize kufrediyosun ( kufretmek derken hani saydirio sovuyosun ya o anlamda yanlis anlayipta esip gurleme ) once sen git Rabbimizin insan iliskilerinde buyurdugu davranisi oku dikkatlice !
Bizim dinimiz hosgoru dinidir ! Kendi kendinize gelip burda topigi karistirmayin.
He sunuda unutmayin butun bilgiler tartisilmaya aciktir . Allahin buyruklaroda olsa acaba bu neden boyle diye sorgulayabilme hakkimiz var karismayin lutfen kimseye.İlla ki ortada bir yanlis var kurandaki mealini buraya mkopyalayabilirainiz bizde okur aaa evet bak gercegi buymus deriz .İnsan iliskileri onemlidir kac yasindasinz bilmiyorum a
Ma bu kabaca davranisinizi cahilliginize veriyorum olayi tam bilmeden de karismayin aramizdaki olaya. Selametle

Elacım henüz bişi bulamadım bilindik şeyler
15 dakika plates yaptım bende
akşamda yapıcam

sabah:
1 kase cornflakes yedim

öğlen cnm bişi istemedi etiform yabanmersinli kraker yedim-1 bardak kayısı hoşafı içtim

az öncede 1 tabak dolusu yoğurtlu semizotu(salata) yedim.

akşam ızgara tavuk yicem

Hergün böyle gidersem belki verebilirim..

evet guzel menu olmus.. hosaf sekersiz hazirlamissindir umarim
cumaya kadar az yemeye calis bakalim..

Merhabaaa Ben sabah hamburger ekmeğine peynirli sandviç yaptım. Acaba yapmasa mıydım beyaz ekmek ya :26: Bir de muz yedim yanına. Kaçamak sayılır mı bilemiyorum...

Sen nasılsın canıım ne yedin bakalım :)

afiyet olsun canım bence fazla bi kaçamak değil ya bi kerecikten bişey olmaz

İyiyim canım ben kahvaltımı güzel yaptım ondan zaten asla ödün vermem öğlendede bol salata ve 2 biber dolması yedim saat 3.5 tu

annem sanırım etsiz çiğköfte yapcak odan yiyebilirim belki diyetisyenler de yiyebilirsiniz diyo zaten

akşam 9 gibi spor yapıcam jilliian
kardesin nasil olduuu findik

aynı canım ya ilaçlarını kullanıyo bakalım iyileşir umarım

Geçmiş olsun tatlım kardeşinin hasta olduğunu bilmiyordum...

Bence de etsiz çiğköfte sağlıklı bir şey, yiyebilirsin :) Bu arada sen de mi jilliana başladın aa çok sevindim. Kaçıncı leveldesin kaçıncı günün?

teşekkür ederim tatlım :)

ben yeni başlıcam ya bu akşam shred yapayım diyorum ek olarak yanına başka ne yapsam diye düşünüyorum

selam kızlar :) Bugün
sabah müsli
öğle yarın müsli -yemek hazırlamaya üşendim -
akşam azıcık bulgur pilavı ,patates yemeği,yeşil salata
Aralarda kavun,şeftali ve kahve içmiştim bütün gün bunları yedim saat 7 ve yemeği kestim :) bi tanecikte piko yedim taaam 1000 kcal

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım :)

ben yeni başlıcam ya bu akşam shred yapayım diyorum ek olarak yanına başka ne yapsam diye düşünüyorum

Bence eğer her gün yaparsan shred tek başına yeterli. Ama yanına bir şey yapmak istiyorsan bana göre kesinlikle evde hareket değil (çünkü kas yapıcı veya toparlayıcı hareketleri shred yeterince içeriyor) yağ yakmak için kardio yap. Bisiklet, yürüyüş, koşu gibi... Benim önerim bu tatlım zayıflamak içinse sadece biraz kardiosu eksik shredin :) (kardio da içeriyor tabi ama dakika bazında konuşuyorum)

Merhaba tatlım topiğe hoşgeldin

Menün gayet güzelmiş afiyet olsun :) spor da yapıyor musun?

Jillianımı yaptım geldim kızlar

Sabah: Hamburger ekmeğine peynirli domatesli sandviç, 1 muz

Akşam: 1 lahmacun, 1 kase yoğurt, bol salata

shred geçen sene yapmıştım canım biliyorum ama 3.levele gelememiştim ramazan dolayısıyla artık iftardan sonra durmak yok

bu akşam başlıcaktım ama halsizim ya yarın başlarım shreda sabah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…