hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bugünkü öğünüm

sabah : sucuklu yumurta
peynir 1 kk
zeytin 7 tane
domates salatalık biber

öğle : salata ve 2 tane dolma biber

akşam 5 tane etsiz çiğköfte
3 tanede ekmek köftesi

shred geçen sene yapmıştım canım biliyorum ama 3.levele gelememiştim ramazan dolayısıyla artık iftardan sonra durmak yok :KK31:

bu akşam başlıcaktım ama halsizim ya :KK50: yarın başlarım shreda sabah yaparım :KK31:

Ben de ramazanda nasıl yapacağım, iftardan önce mi sonra mı yapacağım, shred mi yapacağım yürüyüş mü... Çok kararsızım sporu bırakamam ama ne zaman ve ne yapacağım bilmiyorum :KK50:

Ben de ramazanda nasıl yapacağım, iftardan önce mi sonra mı yapacağım, shred mi yapacağım yürüyüş mü... Çok kararsızım sporu bırakamam ama ne zaman ve ne yapacağım bilmiyorum :KK50:

iftardan sonra yaparım ben dayanamam asla nerdeyse 18 saat oruç tutucaz :KK50: istardan 1-2 saat sonra jillian yaparım ben :KK31:

Geçen verdiğim muzlu kek tarifini fırında yapınca çok daha güzel pişti kızlar. Bu kez şekerli vanilin de koymadım, muzun şekeriyle gayet güzel oldu. Sıfır şeker, sıfır un, dilimi 90 kalori olan bir kek :)) fotografını da ekliyorum belki yapmak isteyenler olur.

Eki Görüntüle 1167967

merhaba kızlaar uzun zamandır yazamadım topiğe :KK3:
sabah kahvaltılarında bişey yiyemiyorum artık nedense midem kaldırmıyor ya :KK43: şimdiye kadar kahvaltısız evden çıkmamış insanım öğlen de yemek yiyesim gelmiyo zar zor bişeyler yiyorum akşam yürüyüşe çıkıyorum lahana yağım geldi onu sürüp bol bol terliyorum :KK31: ama dediğim gibi iştah 0 kızlar annemden bol bol azar yiyorum :18:

Geçen verdiğim muzlu kek tarifini fırında yapınca çok daha güzel pişti kızlar. Bu kez şekerli vanilin de koymadım, muzun şekeriyle gayet güzel oldu. Sıfır şeker, sıfır un, dilimi 90 kalori olan bir kek :)) fotografını da ekliyorum belki yapmak isteyenler olur.

Eki Görüntüle 1167967

ellerine sağlık canım süper görünüyo kesin denerim ben bunuuu :KK8:

ellerine sağlık canım süper görünüyo kesin denerim ben bunuuu :KK8:

Tatlım yapacağın zaman fırında ince bir tabaka halinde pişmesine dikkat et yoksa arası çiğ kalır içinde yumurta var ne de olsa. 1 yumurta+yarım tatlı kaşığı kakao+1 ezilmiş muz çırpılınca iki dilim kek çıkıyor (ince tabakaları eşit şekilde kesip üstüste koyunca). Kaç kişilik yapacaksan ona göre ölçüyü artırırsın. :KK16:

Tatlım yapacağın zaman fırında ince bir tabaka halinde pişmesine dikkat et yoksa arası çiğ kalır içinde yumurta var ne de olsa. 1 yumurta+yarım tatlı kaşığı kakao+1 ezilmiş muz çırpılınca iki dilim kek çıkıyor (ince tabakaları eşit şekilde kesip üstüste koyunca). Kaç kişilik yapacaksan ona göre ölçüyü artırırsın. :KK16:

tamamdır canım aklımda bulunur çok sağol :KK16:

napiyorsunuz kizlar:KK3:
ben bugun dedigim gibi ayran detoksu yaptim.. tam 2 litre yapmadim.. onun yerine aksam biraz karpuz ve peynir yedim... bugun daha iyiyim 2 gundur surekli atistiran ben bugun kontrol altina aldim nihayet... (ole abartili yemememe ragmen kilo aldim... hic anlam veremedim) yarin detoksla gitmese bi kac grm kendimi atacam aşa:KK9:

Eki Görüntüle 1167967

ay senin traiflerine bayıldım ben ya dün senin tariflerden diyet patlıcan oturtma yaptım :KK31:
Orda hoşuma giden tarifleri yazıcam defterime artık bi yandan tarif defteride tutmam gerek :KK1:

napiyorsunuz kizlar:KK3:
ben bugun dedigim gibi ayran detoksu yaptim.. tam 2 litre yapmadim.. onun yerine aksam biraz karpuz ve peynir yedim... bugun daha iyiyim 2 gundur surekli atistiran ben bugun kontrol altina aldim nihayet... (ole abartili yemememe ragmen kilo aldim... hic anlam veremedim) yarin detoksla gitmese bi kac grm kendimi atacam aşa:KK9:

ayran detoksunu yaparken atıştırdıysan ondan kilo almışsındır canım :KK31:

heh düzelmiş galiba sonunda:)

dün öğlen tavuklu salata yedim,

öğleden sonra 3 adet mavi yeşilin elmalı bisküvisinden yedim.

akşam 4 mercimek köftesi+3 normal köfte+avuç içi kadar gözleme (bizim gözlemeler çok az hamurlu içi boool bol otlu ve yğsız oluyor) 1 bardak da ayran.

1-1,5 saat kadar yürüdüm akşam, hatta bir kısmında oğlum kucağımda yürüdüm:KK1:

bu sabah;

sandviç ekmeğine karışık tost (işe geç kalınca mecbur böyle oldu artık, zaten zar zor bitirdim şu an da patlamak üzereyim, öğlen yemek yiyemeyeceğim sanırım)

öğleden sonra biraz meyve+ light bisküvi kraker falan atıştırırım herhalde.

akşamı henüz bilmiyorum:KK1:

sabah da bir yarım saat kadar yürüdüm bu arada, kilom stabil:KK14: perşembe akşam yemeyeceğim, gündüzü de çok hafif geçiştireceğim, bu hafta pek bi beklentim yok regl dolayısıyla, sonraki haftalara yatırım yapacağım:KK52:

Eki Görüntüle 1167967

esra maşallah ne kadar beceriklisin:nazar:

Merhaba tatlım topiğe hoşgeldin :KK3:

Menün gayet güzelmiş afiyet olsun :) spor da yapıyor musun?[/QUOTE]

hoşbuldum :) dün 30 dk yürüdüm :)

ayran detoksunu yaparken atıştırdıysan ondan kilo almışsındır canım :KK31:

yok findik ayran detoksunda atistirmadim.. iki gundur surekli atistiriyodum.. detokstan once.. kilom fazla cikti o yuzden dun ayran detoksu yaptim bugunde devam..
reglmi olucam yoksa bu hafta verdigim 1 kilo kilo degilmiydi anlamadim..su kaybimiydi.. cunku 1kilo 400 aldim 4 gunde... (atistirdim evet ama diyet bozan seyler degildi yaaa:KK43:(( ) neyseki dun detoksla 600 u gitti..

yok findik ayran detoksunda atistirmadim.. iki gundur surekli atistiriyodum.. detokstan once.. kilom fazla cikti o yuzden dun ayran detoksu yaptim bugunde devam..
reglmi olucam yoksa bu hafta verdigim 1 kilo kilo degilmiydi anlamadim..su kaybimiydi.. cunku 1kilo 400 aldim 4 gunde... (atistirdim evet ama diyet bozan seyler degildi yaaa:KK43:(( ) neyseki dun detoksla 600 u gitti..

bende bi detoks yapsam ramazandan önce çok iyi olur :KK31: bildiğin güzel bi detoks var mı canım :KK31:

regl olabilirsin canım bende bu hafta olucam :KK31:

X