hedef 50 kilo olmak.. :)))

ceza vermelisin banaaa
dilvin anacim sen farkinda olmadan cezani almisin 54 gorecektinnnn... daha ne olsun acik pismanlik yaratayim bari
bu arada ben sunu fark ettim sizdede oluyomu( 10 11 aydir diyette olunca ) regl den 15 dun sonra (ilk gunle sayarak )bende kilo verme haftasina giriyorum sanki ??

ne guzel bir paylasim boyle esracim eline saglik

Son düzenleme:
evet bende oluyo gibi o kilo verme zamanları reglden sonra

ayyy ela canım benim de geliyo haller ya, bu hafta kilomu korusam şükredicem, davul gibiyim
iştah da açık aynı şekilde, tarçına dayanıyorum sürekli, biraz kontrol ediyo bari ne yapayım

öğleyin peynirli salata yedim, yanında küçük bir dilim ekmek yedim bir de walla:/

öğleden sonra da içim kazınır gibi oldu bi de biraz tatlı çekti canım, ben de formun yabanmersinli kakaolu bisküvisinden yedim 1pk, tadını beğendim bu arada. 129 kalori, çok da masum değil ama regl öncesi tatlı krizinde olduğum için bunla kurtarmaya çalışıyorum artık ne yapayım..

akşam dediğim gibi köfte salata ayran ve 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum, ekmeği çıkarabilirsem çıkarmaya çalışıcam, baya iştahlıyım çünkü maalesef(

sabah 3 kupa su

2 saat sonra
1 sade maden suyunun içine limon dilimi atıp içtim

1 saat sonra 1 kupa su
1 dilim kaşar

bugün dersim 5te bitti
evet 6 da geldim annem en sevdigim kısırı yapmış tam benim istedigim sekilde hemde beni beklemiş yemek için bende vicdan yapmamak için yedim yemezsem üzülürdü bal annem bal hatunum benimm oooooooo
sonra gitmiş benim için kırmızı meyveli cornet kendinede antepli cornet almış anaı kızlı basbasayız keyf yapalım ne zamandır yapmıyoruz demesin mi baldan tatlı hatun yaaaa
hadi dondurmayıda yedim şimdi keyf kahvesi içicez

Selam fıstıklar Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, biberli omlet, domates, salatalık, 1 çay bardağı ceviz

Akşam: Ton balığı.

Spor olarak jillian tabi... Şimdi de kendime sağlıklı az kalorili cips yaptım, film izlerken onu yiyeceğim. Tadı beni tatmin ederse paket cipsler yerine artık hep bunlardan yerim, böylece abur cubur ihtiyacım olmaz inşallah

yarın itibariyle yanınızdayım kızlar bugün kardeşimi hastaneye götürdüm gelemedim kusura bakmayın şimdide iş için cv hazırlıyorum .

hastanede çok yoruldum spor felan yapamıcam ve sanırım regl olucam karnım çok ağrıyo

ay bide tv de bişey duydum şaşırdım siz ne düşünüyosunuz merak ediyorum.

Hocanın biri adetliyken oruç tutulur kendinizi halsiz hissediyosanız tutmayınız dedi . Şaşırdım doğrusu adetliyken oruç tutulmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum :26:

Canım genelde adetliyken tutulmaz derler, hatta tutmak günah diyenler bile var. Ama ben de adetliyken kendimi çok kötü hissetmediğim sürece tutarım. Olaylara biraz mantık çerçevesinde yaklaşmak lazım, Allah bir kuluna neden lanetliymiş gibi ibadeti yasaklasın ki? Bu olsa olsa o günlerde kadınlar çok halsiz bitkin oldukları için Allah'ın kadınlar için bir müsamahası olabilir. Hani tutulmasa da olur gibisinden. Ama tutulabiliyorsa da tutulabilir yani bence. Ben tutuyorum en azından :))

evet mantıklı bi cevap
Benim çok sancılı geçiyo ya daha sonra tutuyorum ben kaza yapılıyomuş zaten

gecmis olsun findikkurdu... kardesinin neyi var??
adetliyken hic duymamistim... ama olabilir neden olmasin...

gecmis olsun findikkurdu... kardesinin neyi var??
adetliyken hic duymamistim... ama olabilir neden olmasin...

boğazları arıyodu öksürüyo felan onun ağrısı kulağına vurdu iltihap birikmiş çok az duyuyodu bu yüzdne bide dün geceden bu yana aralıklı burnu karıyodu ama bişeyi yokmuş şükür ilaç verdi

evet mantıklı bi cevap
Benim çok sancılı geçiyo ya daha sonra tutuyorum ben kaza yapılıyomuş zaten

Çok halsiz oluyorsan tutma tabi, benim çoğu ay adet sancım olmuyor. O yüzden çok çok halsizsem ilk gün tutmuyorum sonra tutuyorum. Benim şansım bu, bazıları çok ağır geçiriyor, o zamanlarda da zorlamamak lazım.

benim çok kötü elim ayağım uyuşuyo spor bile yapmaıyorum yerimden kalkmıyorum gerçi

sadece domatesle kurtulamasin bu sefer

iki ay varrrr... iki aya cok sey halledersinnn betulcum... cok iyi calisssss... konularin bittimi varmi daha... kendini denemissindir.. nasilsin olacak gibimi??

Kendimi denemedim , fırsatım olmadı okuldan gece gündüz çalışıyoruz... daha bitmeyen konular var canım bu gece gene sabahlayacağım hayırlısı artık canım

Verdiğin moral o kadar iyi geldi ALLAH razı olsun inşaALLAH...(amin...)

Allah-u Ekber! Islam, kendi kendine bence boyle bence soyle diyenler yuzunden kimlerin eline kaldi, ya Rabbi! Once bir kitap okumayi ogrenin lutfen. Sahih fikih kitaplari bulup okumak, dinimizin hukumlerini arastirmak, uygulamak bu kadar mi zor? Hayretler icindeyim sadece... Laf bulamiyorum.

Son düzenleme:

Topikte tartışma çıkararak tatsızlık yaratmak istemiyorum. Ben sadece sana şunu söyleyeyim. İslamın istediğin yerinden tutuyorsun da "hoşgörü", "kalp kırmamak" nerede? Sen fıkıh kitapları oku, öğren her şeyi (çok güzel yapıyorsun keşke ben de yapsam) ama sonra gel burada fütursuzca benim yazımı alıntılayıp beni kastederek, ama bana hitap etmeyerek "kimlerin eline kaldı" de. Bende eleştirdiğin müslümanlık buna ne diyor? İmanın kimde olduğu belli olmaz, kimse kimsenin imanına laf söyleyemez, ben çocukluğumdan beri bunun günah olduğunu öğrendim.

Bir de kendi topiğinde beni kastederek yazılar yazmışsın. Madem bilmemek ayıp değil, kalp kırarak eleştireceğine doğrusu ne söyleseydin. Ben sana söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Son düzenleme:
Amacın ne olabilirki baska din herkesin kafasina gore koydugu kurallar degildir.. kurani kerim oku orda hersey acik ve net .... gercekten sozin bittigi yer.. ne gunlere kaldik... Allahim sen bize yardim et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…