- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.841
dilvin anacim sen farkinda olmadan cezani almisinceza vermelisin banaaa
Tarifim bu kızlar: http://www.nefisyemektarifleri.com/diyet-muzlu-tatli/
Kendim uydurdum, umarım link vermekte sıkıntı yoktur... Muzlu kek gibi :))) Yalnız dün ilk denemeyi tavada yapıp tarifi öyle yazdım, kek kalıbında yapılsa daha şekilli pişer büyük ihtimal.
evet bende oluyo gibi o kilo verme zamanları reglden sonradilvin anacim sen farkinda olmadan cezani almisin54 gorecektinnnn... daha ne olsun acik pismanlik yaratayim bari
bu arada ben sunu fark ettim sizdede oluyomu( 10 11 aydir diyette olunca ) regl den 15 dun sonra (ilk gunle sayarak )bende kilo verme haftasina giriyorum sanki ??
ne guzel bir paylasim boyle esracim eline saglik
gunaydin kizlar
bugunde biraz almisimm(( offf nazar deydi 1 kiloma (( gece 4 e kadar atistirdim resmennn.. esim cok gec geldi..onu bekliyim dedim yatmadim.. sonra kizim uyandi 3 te...4 te yatti..surekli biseyle yedimmm.. ama tabi ole tatli felan seyler degill.. meyve kraker gibi... sanirim bu hafta veremicem (((( hallerde yaklasti
ayyy ela canım benim de geliyo haller ya, bu hafta kilomu korusam şükredicem, davul gibiyim
iştah da açık aynı şekilde, tarçına dayanıyorum sürekli, biraz kontrol ediyo bari ne yapayım
yarın itibariyle yanınızdayım kızlar bugün kardeşimi hastaneye götürdüm gelemedim kusura bakmayın şimdide iş için cv hazırlıyorum .
hastanede çok yoruldum spor felan yapamıcam ve sanırım regl olucam karnım çok ağrıyo
ay bide tv de bişey duydum şaşırdım siz ne düşünüyosunuz merak ediyorum.
Hocanın biri adetliyken oruç tutulur kendinizi halsiz hissediyosanız tutmayınız dedi . Şaşırdım doğrusu adetliyken oruç tutulmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum :26:
Canım genelde adetliyken tutulmaz derler, hatta tutmak günah diyenler bile var. Ama ben de adetliyken kendimi çok kötü hissetmediğim sürece tutarım. Olaylara biraz mantık çerçevesinde yaklaşmak lazım, Allah bir kuluna neden lanetliymiş gibi ibadeti yasaklasın ki? Bu olsa olsa o günlerde kadınlar çok halsiz bitkin oldukları için Allah'ın kadınlar için bir müsamahası olabilir. Hani tutulmasa da olur gibisinden. Ama tutulabiliyorsa da tutulabilir yani bence. Ben tutuyorum en azından :))
yarın itibariyle yanınızdayım kızlar bugün kardeşimi hastaneye götürdüm gelemedim kusura bakmayın şimdide iş için cv hazırlıyorum .
hastanede çok yoruldum spor felan yapamıcam ve sanırım regl olucam karnım çok ağrıyo
ay bide tv de bişey duydum şaşırdım siz ne düşünüyosunuz merak ediyorum.
Hocanın biri adetliyken oruç tutulur kendinizi halsiz hissediyosanız tutmayınız dedi . Şaşırdım doğrusu adetliyken oruç tutulmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum :26:
gecmis olsun findikkurdu... kardesinin neyi var??
adetliyken hic duymamistim... ama olabilir neden olmasin...
evet mantıklı bi cevap
Benim çok sancılı geçiyo ya daha sonra tutuyorum ben kaza yapılıyomuş zaten
Çok halsiz oluyorsan tutma tabi, benim çoğu ay adet sancım olmuyor. O yüzden çok çok halsizsem ilk gün tutmuyorum sonra tutuyorum. Benim şansım bu, bazıları çok ağır geçiriyor, o zamanlarda da zorlamamak lazım.
boğazları arıyodu öksürüyo felan onun ağrısı kulağına vurdu iltihap birikmiş çok az duyuyodu bu yüzdne bide dün geceden bu yana aralıklı burnu karıyodu ama bişeyi yokmuş şükür ilaç verdi
sadece domatesle kurtulamasin bu sefer
iki ay varrrr... iki aya cok sey halledersinnn betulcum... cok iyi calisssss... konularin bittimi varmi daha... kendini denemissindir.. nasilsin olacak gibimi??
Canım genelde adetliyken tutulmaz derler, hatta tutmak günah diyenler bile var. Ama ben de adetliyken kendimi çok kötü hissetmediğim sürece tutarım. Olaylara biraz mantık çerçevesinde yaklaşmak lazım, Allah bir kuluna neden lanetliymiş gibi ibadeti yasaklasın ki? Bu olsa olsa o günlerde kadınlar çok halsiz bitkin oldukları için Allah'ın kadınlar için bir müsamahası olabilir. Hani tutulmasa da olur gibisinden. Ama tutulabiliyorsa da tutulabilir yani bence. Ben tutuyorum en azından :))
Allah-u Ekber! Islam, kendi kendine bence boyle bence soyle diyenler yuzunden kimlerin eline kaldi, ya Rabbi! Once bir kitap okumayi ogrenin lutfen. Sahih fikih kitaplari bulup okumak, dinimizin hukumlerini arastirmak, uygulamak bu kadar mi zor? Hayretler icindeyim sadece... Laf bulamiyorum.