hedef 50 kilo olmak.. :)))

Allah-u Ekber! Islam, kendi kendine bence boyle bence soyle diyenler yuzunden kimlerin eline kaldi, ya Rabbi! Once bir kitap okumayi ogrenin lutfen. Sahih fikih kitaplari bulup okumak, dinimizin hukumlerini arastirmak, uygulamak bu kadar mi zor? Hayretler icindeyim sadece... Laf bulamiyorum.

o ne sert bir giris ole.. kimmik.. ??? laf bulamiyorum diyip niye cekiliyosun... kimin eline kalmis esranin mi?? o nedemek yaaa.... birsey biliyorsan arkadaslar. yanlis biliyorsunuz der bizede guZel aciklamalar yapa bilirsinn.. soyle olmasi getkiyor bu yanlis gibisinden.... hic hosgorulu bir davranis degil...

Kendimi denemedim , fırsatım olmadı okuldan gece gündüz çalışıyoruz... daha bitmeyen konular var canım bu gece gene sabahlayacağım hayırlısı artık canım :KK16::KK16::KK16::KK16:

Verdiğin moral o kadar iyi geldi ALLAH razı olsun inşaALLAH...(amin...) :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16:
calis betulcummm...eline meslegini all fistikim zaten bu zamani degerlendireneyince ilerde heke evlenince cok zor oluyo... ornek benn:KK9: hala okuyorumm.. bebekte olunca cok zor... guzel bir cay yada kahve yap kendine...sabahlaya bildigin kadar sabahla:KK16: valla en guzel zamanlarinn

calis betulcummm...eline meslegini all fistikim zaten bu zamani degerlendireneyince ilerde heke evlenince cok zor oluyo... ornek benn:KK9: hala okuyorumm.. bebekte olunca cok zor... guzel bir cay yada kahve yap kendine...sabahlaya bildigin kadar sabahla:KK16: valla en guzel zamanlarinn

ALLAH yardımcımız olsun canım :KK16:

Sen ne okuyorsun ne kadar güzel cnm benimmmm harikasın sen ya maşaALLAH... :KK16::KK16::KK16:

Topikte tartışma çıkararak tatsızlık yaratmak istemiyorum. Ben sadece sana şunu söyleyeyim. İslamın istediğin yerinden tutuyorsun da "hoşgörü", "kalp kırmamak" nerede? Sen fıkıh kitapları oku, öğren her şeyi (çok güzel yapıyorsun keşke ben de yapsam) ama sonra gel burada fütursuzca benim yazımı alıntılayıp beni kastederek, ama bana hitap etmeyerek "kimlerin eline kaldı" de. Bende eleştirdiğin müslümanlık buna ne diyor? İmanın kimde olduğu belli olmaz, kimse kimsenin imanına laf söyleyemez, ben çocukluğumdan beri bunun günah olduğunu öğrendim.

Bir de kendi topiğinde beni kastederek yazılar yazmışsın. Madem bilmemek ayıp değil, kalp kırarak eleştireceğine doğrusu ne söyleseydin. Ben sana söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Dönemimizin en büyük fitnelerinden biri "Bence şöyle, bence böyle" diyerek Islamin hukumlerinin tahrif edilmeye calisilmasidir. Benim maksadim bu durumun vahamiyetine deginmekti.

Bu mesajindan anlasilan o ki, sen de kasti olarak boyle bir durumun icine girmemissin. Ancak bilmeliyiz ki Islamin hukumleri Allah tarafindan konulmustur ve kiyamete kadar onun tarafindan korunacaktir.

Bu kurallardan biri de bütün Ehl-i sünnet alimlerinin ittifak ettiği görüşüyle hayızlı bir kadının, oruç tutmasının, namaz kılmasının ve Kur'an'a dokunmasinin haram kılınmış olduğudur.

Yazdığın mesajla birçok insanı bilmeden de olsa harama teşvik ederek büyük bir vebal altına giriyorsun. Islam hukumlerini kendimiz yorumlamaya calismayalim. Arastiralim, ogrenelim.

ALLAH yardımcımız olsun canım :KK16:

Sen ne okuyorsun ne kadar güzel cnm benimmmm harikasın sen ya maşaALLAH... :KK16::KK16::KK16:

aminnnn fistikim en cok senin yardimcin olsun sinavin zor sinavvvv...

ben doktora yapiyorumm... ama iste bebek olunca gidemiyorum... ders asamasinda bir yil okula gitmem.. lazim tez e gecene kadar..ama okul ankarada... gunu birlik gidip gele bilirim ama aksam donus zor.. gec gele bilirim... bebegi birakacak biri yok burda bakicida simdilik istemiyorum .. bakiciyi kontrol edecek yakinimizda yok bu sehirde..cok kucuk daha onumuzdeki donem bir care bulacagiz artik... babam ben geliyim diyo ama o da erkek ne kadar anlar.... annecigim sizlere ömur.. kayinvalidem bacaklari ameleyatli simdilik askida cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok.. bu aralar ufaktan basladim derse...
o yuzden herseyini hallett bir an once ve cok caliss..

aminnnn fistikim en cok senin yardimcin olsun sinavin zor sinavvvv...

ben doktora yapiyorumm... ama iste bebek olunca gidemiyorum... ders asamasinda bir yil okula gitmem.. lazim tez e gecene kadar..ama okul ankarada... gunu birlik gidip gele bilirim ama aksam donus zor.. gec gele bilirim... bebegi birakacak biri yok burda bakicida simdilik istemiyorum .. bakiciyi kontrol edecek yakinimizda yok bu sehirde..cok kucuk daha onumuzdeki donem bir care bulacagiz artik... babam ben geliyim diyo ama o da erkek ne kadar anlar.... annecigim sizlere ömur.. kayinvalidem bacaklari ameleyatli simdilik askida cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok.. bu aralar ufaktan basladim derse...
o yuzden herseyini hallett bir an once ve cok caliss..

ALLAH yardımcın olsun canım ne kadar zor ya... :KK30:

Anneciğinede ALLAH rahmet eylesin...(amin...) :KK16:

Aşkım nişanlanmayı çok istiyor 5 yıl oldu bizede :KK16: Ben sınavdan sonra ya attım seneye de okulumun son yılı en azından nişnlı geçer diye düşünüyrum.. Kpss çok zor çok ayrıntı çabuk unutuyorum çok yoğunum öğlen dersaneye gidip 9 da falan geldiğim oluyor :26: Gece de çalışınca artık kafa kalmıyor her gün aynı tempo ALLAH büyük buna şükür uğraşacak bir işim var :KK16:

Ne üzerine bitirdin ünivristeyi ve doktoranı ne üzerine yapıyorsun

ALLAH yardımcın olsun canım ne kadar zor ya... :KK30:

Anneciğinede ALLAH rahmet eylesin...(amin...) :KK16:

Aşkım nişanlanmayı çok istiyor 5 yıl oldu bizede :KK16: Ben sınavdan sonra ya attım seneye de okulumun son yılı en azından nişnlı geçer diye düşünüyrum.. Kpss çok zor çok ayrıntı çabuk unutuyorum çok yoğunum öğlen dersaneye gidip 9 da falan geldiğim oluyor :26: Gece de çalışınca artık kafa kalmıyor her gün aynı tempo ALLAH büyük buna şükür uğraşacak bir işim var :KK16:

Ne üzerine bitirdin ünivristeyi ve doktoranı ne üzerine yapıyorsun

ayyy..Aminnn annecigime.. Allah razi olsun saol tatlimm:))) kesinlikle ugrasacak bir isin ve amacin varrr.. :KK16: biraz daha sabret biliyorum zor ama imkansiz degil...yapilmicak sey degil... :112:
bende esimle 5 sene florten sonra evlendim mezun oldum o yil ama isi sonraya biraktim.. yuksek lisans yaparken yine ankara disindaydik o zaman baska yerdeydik burasi degildi ama ankaraya yakindi yine..haftada bir kac gun gidiyordum gec cikinca okuldan ankarada babamda kaliyodum.. iste yuksek ole bitti iste o zaman bebek yoktu daha kolaydi.....
ben guzel sanatlar fak. mezunuyum.. resim bolumu.. lisans ,yuksek. doktora hepsi resim uzerine..

ayyy..Aminnn annecigime.. Allah razi olsun saol tatlimm:))) kesinlikle ugrasacak bir isin ve amacin varrr.. :KK16: biraz daha sabret biliyorum zor ama imkansiz degil...yapilmicak sey degil... :112:
bende esimle 5 sene florten sonra evlendim mezun oldum o yil ama isi sonraya biraktim.. yuksek lisans yaparken yine ankara disindaydik o zaman baska yerdeydik burasi degildi ama ankaraya yakindi yine..haftada bir kac gun gidiyordum gec cikinca okuldan ankarada babamda kaliyodum.. iste yuksek ole bitti iste o zaman bebek yoktu daha kolaydi.....
ben guzel sanatlar fak. mezunuyum.. resim bolumu.. lisans ,yuksek. doktora hepsi resim uzerine..

betulcuk hadi sen ders calisss tutmayim seni guzell bir cay kahve yada bitki cayi yap.. gec dersin basinaaa:))))

Tamam canım iyi geceler öpüyorum çok ALLAH a emanet ol

gunaydinnnn bacilar:KK3:
nasilsiniz.. ben hic iyi degilim yaaa cumadan beri verdigim 1 kiloyu aliyorum:KK43:(( hergun 200 300 artti ama benim sucum habire atistirdimm:KK22: tamam tatli gibi diyet bozan seyler degil belki ama... bugunnnn ve yarin ayran detoksu yapiyorum.... cumaya en azindan arti olmak istemiyorumm ... cok sıkildim su 60 lardan :KK22:

sabah:
2 gun kurusu
yarim haslanmis yumurta( kizimin yumuşu yemedi sipa:KK9:)
1 kepek ekmegi
biraz cecil peynir...
simdi kahve icicemmm

ne musadesi kiss gel gell :KK3:
hosgeldin :KK71: aramiza:KK16:
kimsin necisin kac kilosun yadin kac evlimisin bekarmi? :KK1:

şimdi başlıyorum anlatmaya :KK70: 17 yasında öğrencyim liseden beri bu kiloları çekiyorum :KK70: -4'e geçtim- küçükken çok zayıftım -_- Şimdi 78.2 !! hedefim 68 şuanlık.Yaptıgım sporlardan dolayı çok kaslıyım :KK43: fazla kaslardan ve yaglardan kurtulmak istiyorum :) İşte böyle :)

şimdi başlıyorum anlatmaya :KK70: 17 yasında öğrencyim liseden beri bu kiloları çekiyorum :KK70: -4'e geçtim- küçükken çok zayıftım -_- Şimdi 78.2 !! hedefim 68 şuanlık.Yaptıgım sporlardan dolayı çok kaslıyım :KK43: fazla kaslardan ve yaglardan kurtulmak istiyorum :) İşte böyle :)

tekrar hosgeldinnnnn :KK16: ne sporu yaptinnn ki ??? kas iyidir yaa belki yaglar ittigi icin kaslarin o kadar belirgindir bir yerde okumustum ama hatirlamiyorumn... yag kutlesi fazla olunca ... basladin mi diyete??
insallah birakmadan devam edersin.. ben 85 le basladim 10 11 aydir diyetteyim simdi 60 imm... kararli olduktan sonra gidiyo kilolar

tekrar hosgeldinnnnn :KK16: ne sporu yaptinnn ki ??? kas iyidir yaa belki yaglar ittigi icin kaslarin o kadar belirgindir bir yerde okumustum ama hatirlamiyorumn... yag kutlesi fazla olunca ... basladin mi diyete??
insallah birakmadan devam edersin.. ben 85 le basladim 10 11 aydir diyetteyim simdi 60 imm... kararli olduktan sonra gidiyo kilolar

basketbol ve kick boks yapmıştım.ama 10 11 ay nasıl dayandınız böyle :KK9::KK9: ben basladım r dönemindeyim gitmiyor kilolaaaaar :KK50: böyle kacamak filan yapmıyo gibiyim ama :KK43:

merhaba bayanlar,

dün akşam 4 küçük köfte, salata ayran ve avuç içi kadar gözleme yedim(bizim gözlemelerin hamuru azdır baya, içi de sırf ot dolu ve yağsız:)) kendimi aklamaya çalışıyorum:) ama öyle gerçekten:)

oturuken A dilimlerden küçük bir dilim karpuz yedim.

sabah reglim günaydın dedi bana:)

kahvaltıda,
1 rafadan yumurta,
1 kibrit k. peynir,
3 zeytin
domates+salatalık
yarım dilim ekmek yedim.

öğlen ne yiyeceğim hiç bilmiyorum şu an cidden, salatadan da sıkıldım iyice, bir ihtimal çorba içebilirim yada ızgara tavuk falan bilemedim şimdi:/

akşam da dışaı çıkacağım kardeşim ve oğlumla, mümkün mertebe hafif yerim:KK1:

X