hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ohhhh afiyet bal şeker olsun :13:

Yoğunum ama buna şükür eloş :KK54: kızını öpüyorum :KK54:

operim senin yerine:KK1: yogun ol bosver hayatini sekillendirdigin zaman bunlar.. ne yaparsan simdi... sonra zor... sinav ne zaman
bende bugun dısarda fazla yedim yeni eve geldim 1 saat önce baya kacamak yaptım ama hatırrlamıyorum ne yediğimi ( desem KOCAMAN bi yalan olurrr :KK70:
1 bol kremalı kırmızı meyveli pasta 2 kurabiye yedim tatlı ve tuzlu 1 catal kek tarzı bişey vardı tadına baktım babamın tabagından :KK70:)
öyle ve sadece yürüdüm yarım saaat:KK50:

kremali kirmizi bir pasta mi dedi biri... yanlis yazdin herhalde :KK22: dilvincim kucuk baligim benim :104:
anladin sen onu:KK9:

sirf su 59. gormek icin cumadan beri sıkıyorum ama daha goremedim ustunede bir kac gr aldim... ama pes etmicem yarin kalca sıkistirma hareketlerine baslicam kizlar 30 kilodan sonra söndü resmen popom kalmamis:KK43:(( iyi bisey aslinda...ama biraz kaldirmam lazimm...basik duruyo sanki eskiden oyle degildi..

sirf su 59. gormek icin cumadan beri sıkıyorum ama daha goremedim ustunede bir kac gr aldim... ama pes etmicem yarin kalca sıkistirma hareketlerine baslicam kizlar 30 kilodan sonra söndü resmen popom kalmamis:KK43:(( iyi bisey aslinda...ama biraz kaldirmam lazimm...basik duruyo sanki eskiden oyle degildi..

Et soteyi yemediğin için harikasın, senin yemekteki bu iradene hayranım gerçekten :KK9: Benim jillianın bitmesine az kaldı. Fotograf paylaşacağım ama sadece 1 cm filan fark olduğundan fotografta çok bir değişim yok gibi şimdilik... Bakalım 4 gün kaldı :))

Büyük bir kaçamak olmuş, sen sanırım zayıf olmak istemiyorsun, defile zamanlarını unuttun sanırım :KK20:

(Konuşana bakın, 3 gün önce.... :KK1: )

operim senin yerine:KK1: yogun ol bosver hayatini sekillendirdigin zaman bunlar.. ne yaparsan simdi... sonra zor... sinav ne zaman

kremali kirmizi bir pasta mi dedi biri... yanlis yazdin herhalde :KK22: dilvincim kucuk baligim benim :104:
ahhahahahhahahaah ne güldüm gece gece :KK1:
Allah iyiliğniizi versin uşaklarr:KK1:
yarın detoks yapıcam sırf sıvı tüketicem süt su metabozlima hızlandırıvı vırt zırt bunlarla geciririm yapabilirsem salı günüde öyle devam ederim ama simdiden söz vermiyorum salı nerdeyse akşama kadar dersim var

Et soteyi yemediğin için harikasın, senin yemekteki bu iradene hayranım gerçekten :KK9: Benim jillianın bitmesine az kaldı. Fotograf paylaşacağım ama sadece 1 cm filan fark olduğundan fotografta çok bir değişim yok gibi şimdilik... Bakalım 4 gün kaldı :))

valla bende hayranimmm:KK1::KK9: eskiden bu kadar degildim...tamam rejim yapardim 5 kilo verirdim iradeli bir sekilde(kacamaksiz)ama birakinca... alirdim... rejim bitti diyince kendime bende saliyodum. ama insallah bu sefer ole yapmicam.. diyet bittikten sonrada dikkat edicem..
cok bir degism dedigine gore yine var biraz galiba... belki sen fark edemiye bilirsin...

ahhahahahhahahaah ne güldüm gece gece :KK1:
Allah iyiliğniizi versin uşaklarr:KK1:
yarın detoks yapıcam sırf sıvı tüketicem süt su metabozlima hızlandırıvı vırt zırt bunlarla geciririm yapabilirsem salı günüde öyle devam ederim ama simdiden söz vermiyorum salı nerdeyse akşama kadar dersim var

kornetci guzeli seni :KK9: soz istiyorum soZzzz... bir kac gr olsa bu hafta vericeksin... yoksa tabloda sana suprizlerim olucak:KK9:

Haklısın dişimizi sıkıyoruz , nişanı bile erteledim sınav sonrasına... Hayırlısı tabi :KK16:

27 Eylülde sınav :KK16:

suratıma domates gibimiiiiii ohh nooo !!!! :KK30::KK30::KK30:
sadece domatesle kurtulamasin bu sefer :KK9:
Haklısın dişimizi sıkıyoruz , nişanı bile erteledim sınav sonrasına... Hayırlısı tabi :KK16:

27 Eylülde sınav :KK16:

iki ay varrrr... iki aya cok sey halledersinnn betulcum... cok iyi calisssss... konularin bittimi varmi daha... kendini denemissindir.. nasilsin olacak gibimi??

gunaydin kizlar:KK3:
bugunde biraz almisimm:KK43:(( offf nazar deydi 1 kiloma:KK43:(( gece 4 e kadar atistirdim resmennn.. esim cok gec geldi..onu bekliyim dedim yatmadim.. sonra kizim uyandi 3 te...4 te yatti..surekli biseyle yedimmm.. ama tabi ole tatli felan seyler degill.. meyve kraker gibi... sanirim bu hafta veremicem :KK43:(((( hallerde yaklasti:KK9:

günaydın arkadaşlar,

haftasonları pek giremiyorum maalesef ev çocuk eş dost derken...
genel olarak iyiydim haftasonu, açıkçası öyle çok aşırı sıkmıyorum kendimi haftasonları, çünkü zaten baya bi hareketli oluyorum bir de toplulukla birşeyler yapılıyor falan..

neyse bu hafta c.tesi günü fazladan 1 dilim bazlama yedim (tam net yediklerimi hatırlayamıyorum sadece ekstralarımı yazıcam)
pazar günü de akşam üzeri 5 gibi tantuni dürüm yedik oğlumla, o bitiremeyince onun kalanını da yedim:/ sonrasında bir şey yemedim. dün akşam üzeri olan fazla kaçırılmış 2 öğün yapmış oldum yani:KK43:

bunlar dışında kaçamak yok:)

toplam 15 km kadar yürüdüm haftasonu,
bu sabah da bir yarım saat yürüdüm, akşam da yine yarım saat-1 saat kadar yürümeyi planlıyorum, ya da kardeşim müsait olursa beraber spor salonuna da gidebiliriz bakalım..

bu sabah yine çorba içtim,
öğleyin salata yemeyi planlıyorum,
akşam köfte yiyeceğim büyük ihtimal, pilav yememeyi düşünüyorum yanında, 1 dilim ekmek bol salata ve ayran şu an planlarım böyle:)

kilomda da oynama yok henüz. perşembe akşam yemeği yemeyeceğim, cuma öncesi iyi oluyor:KK53:
umarım bu cuma 55 leri görürüm artık, haftaya 54leri haklıyor olmak istiyorum:KK51::KK52:

günaydın arkadaşlar,

haftasonları pek giremiyorum maalesef ev çocuk eş dost derken...
genel olarak iyiydim haftasonu, açıkçası öyle çok aşırı sıkmıyorum kendimi haftasonları, çünkü zaten baya bi hareketli oluyorum bir de toplulukla birşeyler yapılıyor falan..

neyse bu hafta c.tesi günü fazladan 1 dilim bazlama yedim (tam net yediklerimi hatırlayamıyorum sadece ekstralarımı yazıcam)
pazar günü de akşam üzeri 5 gibi tantuni dürüm yedik oğlumla, o bitiremeyince onun kalanını da yedim:/ sonrasında bir şey yemedim. dün akşam üzeri olan fazla kaçırılmış 2 öğün yapmış oldum yani:KK43:

bunlar dışında kaçamak yok:)

toplam 15 km kadar yürüdüm haftasonu,
bu sabah da bir yarım saat yürüdüm, akşam da yine yarım saat-1 saat kadar yürümeyi planlıyorum, ya da kardeşim müsait olursa beraber spor salonuna da gidebiliriz bakalım..

bu sabah yine çorba içtim,
öğleyin salata yemeyi planlıyorum,
akşam köfte yiyeceğim büyük ihtimal, pilav yememeyi düşünüyorum yanında, 1 dilim ekmek bol salata ve ayran şu an planlarım böyle:)

kilomda da oynama yok henüz. perşembe akşam yemeği yemeyeceğim, cuma öncesi iyi oluyor:KK53:
umarım bu cuma 55 leri görürüm artık, haftaya 54leri haklıyor olmak istiyorum:KK51::KK52:

gunaydin burcucumm:KK3:

X