hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kusura bakma yanlış anlamışım canım

Günaydın canlarım nasılsınız

Bugün güne çok güzel başladım, güzelce kahvaltımı yaptım yeşil biberli omlet, bir dilim peynir ve bir domates ile. Ceviz yemeyi unuttum Ama kahvaltı saati geçtiği için sonradan yiyemem bugünlük de böyle olsun bakalım, tekrar insülini yükseltmeyeyim Akşam yemeğim hazır, dünden kalan yeşil mercimek yemeği ile yoğurt yiyeceğim. Bir de dilvinin gönderdiği şu meyveden yapılan şekersiz dondurmalardan denerim eğer çok karnım acıkırsa arada. Tuhaf bir şekilde jillian saatimin gelmesini iple çekiyorum. Sanırım bugün fazla pozitif bir gün benim için, jillianı bile hevesle beklediğime göre

Sizler nasılsınız kızlar? Elacım misafirlerin gitti mi? Dilvinciğimi de burda göremiyorum bir iki gündür o ne yaptı acaba? Parhelia? Fındıkkurdu? Betülcüm? Nerelerdesiniz bakalım şirin topiğin tatlı insanları

saat 10.30 gibi kahvaltımı yaptım,haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin biber bi de yarım simit yedim selülitlerim var diye kahve içmeyim diyorum ama afedersiniz tuvalete çıkmama çok yardımcı oluyo ne yapacağım bilmiyorum :26:

Güzel pazarlar canımm, ne güzel başlamışsın güne, enerjini yansıttın valla okurken pozitif enerjiyle doldum :))

Ben haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, maydanozla kahvaltı ettim. Az önce de 1 yeşil elma yedim, 5 gibi falan da akşam yemeği yerim. Yemeğim hazır benim de, bol domatesli dereotlu kabak pişirdim, yoğurtla yiyeceğim Ben de birazdan jillian yapacağım, sonra da birkaç bacak egzersizi Şu ara ben de öğle öğünümü çıkartıp tek ara öğünde bir porsiyon meyve yemeye başladım. Kahvaltıyı geç yapmaya başlamamın etkisiyle oldu aslında bu değişiklik ama böyle daha iyi oldu sanki, daha hafif hissediyorum gün boyu. Bu hafta da daha iyi sonuç aldım tartıda, bu değişiklikle ilgili olabilir belki :)

misafirlerim oglen gitti esracim ama teyzeyzem bende... o carsamba yada persembe gidecek ...bir kucuk su boregi kacamagindan ( cok kucuktu)baska diyetimi bozmadim...
dun oglen disari ciktik ben yagsiz salata istedim limonlu.. 4 tanede kofte yedim.. yanindada sadece su...aksamda haslama manti yedim yogurtlu kucuk bir kase sadece:))))

Son düzenleme:
Yeni bir program mi yaptiniz? Ben de dahil olmak istiyorum. Gecen haziranin ilk cuma guni yani 6sinda yazmamistim kilomu ama dun yazdim bu 13 haziran cuma gunku icin. Beni de dahil edebilir misiniz?

Boyum: 1,63
Topikte baslangic kilom: 56
Haziranin 2. Haftasi cuma gunu kilom: 53

Evet canım güzel başladım, sana da yansımasına çok sevindim :)) Programın çok güzelmiş, ben de arada acıkırsam bir meyve yiyorum. Onun dışında 2 öğün besleniyorum.

Çok güzel şeyler yemişsin elacımm su böreğini de boşver, bu kadar az kaçamak bile misafir varken çok iyi :)

Ben de bu akşam dediğim gibi mercimek yemeği ve yoğurt yedim. Böyle beslendiğim günler çok hafif hissediyorum, hafif hissedince de çok mutlu oluyorum Yine jillianımı yaptım, esnemeyi de uzattıkça uzattım

Kızlar bir şey soracağım, bu aralar sınav dönemim olduğu için ve sigarayı bırakmaya çalışmanın etkisiyle çok fazla kahve içiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi (şekersiz), 3 kupa da neskafe. Neskafeyi de kahve+kahve beyazlatıcısı şeklinde tüketiyorum (birer tatlı kaşığı. şekersiz yine). Sizce bu diyetime olumsuzluk teşkil eder mi?

Yeni program yapmadım kimmikcim sanırım ela sadece liste çok uzadığı için haftalarda bir oynama yaptı o kadar. Sen hep dahilsin buraya

Kızlar ,
Benim yeme düzenim değişti dersanem cok yogun öğlen çıkıp aksam 7-8 gibi eve geliyorum gündüz birsey yemege fırsatım dahi olmuyor , sabah kahvaltı yapiyorum aksam eve gelince ne varsa yiyorum gece ders calisiyorum surekli hareket halindeyim anlayacağınız...gündüz sürekli sıvı alıyoium inşaALLAH(C.C) kilo verme düzenim değişmez

diyete olumsuzluk vericegini sanmiyorum.. bende hergun icerim esracim 85 kilodan beri vermesrm ben vermezdim)

hemen kaydedicem ikinci bir liste obur listedede yer kalmadi.. cok haftaliydi olmuyordu yeni bir duzenleme yapmam gerekti..

Ben 5 ayin 30unda 73.1 kg la diyete basladim suanki kilom 68.7 evet mutluyum ama korkum var sarkma olurmu acaba istedigim kiloya ulasinca yada neyapabilirim yardimvi olurmusunuz? Boyum 165 hedef kilo 55-58 arasi

Ben 5 ayin 30unda 73.1 kg la diyete basladim suanki kilom 68.7 evet mutluyum ama korkum var sarkma olurmu acaba istedigim kiloya ulasinca yada neyapabilirim yardimvi olurmusunuz? Boyum 165 hedef kilo 55-58 arasi
sarkma olmamasi icin duzenli egzersiz yapmalisin...belli bir sure sonra civiyo vucut toplamasi icin egzersizi sakin ihmal etme...
Evet, iyi yapmissin. Gercekten cok dolmuştu liste.

ekledim kusumm

günaydın bayanlar,

hafta sonu pek giremedim, pek öyle bi kaçamak yapmadım, normal yedim. tam hatırlayamıyorum hepsini maalesef ama kilom da hala aynı ya niye bu kadar az ve yavaş gidiyor hiç anlamıyorum

neyse, bu sabah için mecburen bir kıymalı karışık tost söyledim.

öğleyin sadece 1 bardak çorba içeceğim.

akşama kımalı patlıcan oturtma var, 3-4 kaşık ondan yerim.
3-4 kaşık yoğurt
2-3 kaşık pilav

planlarım böyle şimdilik.

salona başlamayı düşünüyorum bu arada, bu şekilde gitmeyecek gibi duruyor çünkü. akşama biraz çamaşır işim var onları halledicem, yarın akşam da salona gitmeyi düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…