hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben egzersiz yapiyorum.. kizimi uyutugumda oglen yada aksam bacak hareketleri ve mekik yani plates egzersizleri.... onun disinda zamanim olmuyo malesef( kizim yeni yuruyo surekli pesindeyimm.. arada oyuna daliyo yerde o zaman hemen 30 50 mekik yada baska bisey bole bole kisa egzersizler yapiyorum
evt canim benimm profilime girip yaza bilitsinnn orda ozel msj yeri var
burcucum oglusun nasil oldu gec yaziyorum misafirlerim var yatili yeni yataga girdim valla
beni de bu gruba katarsanız çok memnun olurum :) başlangıç 53.6 boy 1.62
hsgeldinnn. flutist
bende 53 kiloyum size katılabilir miyim
hosgeldinnnnn canimmm

kis betus esim iyi cok sukur (aminn) teyzosa yaptirdik genel rutin tekkikler.. kis yeni yataga girdim simdi kilolari girecem sayfalari kacirmadan cok yoruldum... birde yarin gezecez felan .. ayy insallah yaparim.. bisey cikmasa
bu arada aksam 5 adet kofte yagsiz ve salata yedim.. oglende yememistim ama az once avuc ici kadar bir su boregi yedimm..( midem bulandi gec saate kadar oturunca yemek istedim.. hemde bu saatte( pisman oldum

Son düzenleme:

Çok tşk canım daha iyi çok şükür boğaz enfeksiyonuymuş ilaçları kullanıyoruz işte, ateşi düşürebildik çok şükür

Gece kaçamak yapmışsın:) misafir falan gelince illa ki düzen bozuluyor ya:/

Pilatese bende başlıcam ama hedef kiloma ulaştığımda düşünüyorum iyice sıkılaşmak için.
Canım Allah bebişini bağışlasın, bende henüz çocuk yok o yüzden boş zamanımı iyi değerlendirmem lazım:)
Boy ve kilon kaç?

canım çok sağol desteğin için.içimi rahatlattın valla:)))evet aynen öyle aklım hep diyet ve yasaklarla dolu olduğu için böyle, birde geçen hafta annem ve abimle biraz tartışmıştım o yüzden böyle oldu.stresimi yemeklerden aldım sanki.birde haftaya diyetisyene başlayacağım çünkü ramazanda her yıl 3-4 kilo alıyorum bu yıl aynısı olmasın diye.ee haliyle diyetisyene gidince herşeyden mahrum olcağım diye bir gerginlikte var ya aklım o yüzden yiyeceklerde yani yiyecek deiğil esasında sadece hamurişi canım istiyor...dediklerini uygulayarak aşmalıyım bu durumu....

ayyy sen ne güzel şeyler yiyorsun ya.ahh yalnız yaşasam bende yaparım ama annemin menülerine tabiyim.gerçi oda zararlı bir şey yapmıyor genelde hep sebze yemekleri zaten ama bunları yapmıyor.klasik tencere yemekleri...

ahhh esram canım benim aynen bende öyleyim ve allahıma şükürler olsun demekki atak geçiren bir ben değilmişim ya. kendimi deli gibi suçlamaya başlamıştım. sen böylesin şöylesin diye

bende her hafta illa birgün kayış kopuyor.bütün hafta lokmaların hesabını yaparken bir yerde azcık bozulursa sonrası hemen geliyor. e zaten bütün haftaki vediğin 200-300 gr hoop geri geliyor hemen. anneme göre ben hep o yasak yeme, bu yasak yeme diye.. yiyeceklerden korktuğum ve kaçtığım için bu atakları yaşıyormuşum...yani nefsimizi hiç köreltmediğimiz içinmiş bu. onun yerine canının istediğini azcıkta olsa ye diyor ama anacım o azcıkla kalmıyor gerisi geliyor işte...bir poğaçadan 1 lokma yiyip gerisi kalsın demiyorum illa o poğaça bitecek.(hamurişi zayıf yanım olduğundan bunu örnek verdim yan.:)))aslında annemde haklı olabilir...atak yaşamamanın sırrı var ise söyle bende yapıyım canım. sen benden daha iyi bilirsin..yoksa böyle ben kilo alacağım valla((

Son düzenleme:
Dun cumaydi ve ben orucluydum, sabahleyin de tartilmayi unuttum. Ama iftardan birkac saat once tartildigimda 53 kg geldim. Eger iftardan sonra da tartilsaydim kesin 2 kg fazla çıkardım. Ama yine de 53 görmek mutlu etti beni.

Son düzenleme:

Yalnız değilsin canım maalesef... Annen çok haklı bence. Ne yememiz ve ne yemememiz hakkında o kadar düşünüyoruz ki... Aklımız sürekli tüketmemiz gereken ve yasak olan yemeklerde. Sürekli yiyecekleri düşünüyoruz, bence de ataklar bu yüzden. Sonuç olarak istediğimiz kiloya ulaşana kadar bana bundan kurtulmak pek mümkün gibi gelmiyor. Atak yapmamanın sırrını bilseydim keşke, önce ben uygulardım Ama dediğim gibi 2 haftalık alışverşimi yaptım, ekstradan market ihtiyacı olmayacağı için umarım bu iki haftalık süreçte ataklık bir durum olmaz. Bir de en azından benim değiştirmem gerek şu anlayış: bir dilim pasta yedim mi hop diyet bozuldu en iyisi diğer canım çeken şeyleri de yiyeyim düşüncesi. Bunu unutmam lazım, bir dilim pastayla bozuluyorsa diğer şeyleri yeyince daha çok bozulur! O yüzden bana ikram edilen şeylerden alacağım. Ama kendim gidip de bir şey almayacağım. En azından şimdilik planım bu... Hamurişi maalesef benim de zayıf noktam... Beraber aşalım bunu canım

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 2 yumurtadan maydanozlu omlet, 1 domates, yarım çay bardağı ceviz

Akşam: Nohutlu yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt.

Spor olarak da tabi ki jillian bugün sanki daha rahat yaptım. Tabi yine çok terledim ama diğer günlere nazaran gelişme olduğu çok açık. Level2de 7.günümdü, 3 gün sonra level3e geçeceğim. Bu arada jillian inceltiyor mu ölçmeden bir şey diyemem kızlar ama esneklik konusunda inanılmaz yol katettim. Sonundaki esneme hareketlerini forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu insan yapmıyormuş ama ben muhakkak yapıyorum çünkü çok seviyorum esneme hareketlerini. Pilates yaptığım zamanlarda da mutlaka yapardım. Başlayalı 18 gün oldu, ilk yaptığımda ayaktayken dizlerimi kırmadan el parmaklarımı yere değdiremeyen ben şimdi dizlerimi kırmadan avcumu yere değdiriyorum, başımı dizlerimin arasından geçiriyorum filan. Çok hoşuma gidiyor bu esneklik durumu Ayrıca ilk yaptığımda tam şınav sadece 1 taneden fazla çekemiyordum yere yığılıyordum ikincide, o yüzden yarım şınav çekiyordum hep. Şuan arka arkaya 15 tam şınav çekebiliyorum en az. 18 günde çok güzel gelişim bunlar bence

Son düzenleme:
kesinlikle kızlar esneme hareketleri çok önemli,bende pilates yaparken esneme hareketlerini aksatmazdım,ne denir spor seviyeniz artıyo :)) spor yaparken daha geç yoruluyosunuz kendi adıma konuşayım bu da beni çok mutlu ediyo bugün lahana yağı almaya gittim hala gelmemiş bende nasıl olsa lahana yağı kullanmaya başlayınca incelicem diye yiyorum allah yiyorum :44:

Kızlar ben yıllardır spor yapıyorum sizinle paylaşmak isteyeceğim bazı durumlar var.
1Öncelikle aç kalayım da zayıflayım olayını unutun aç kaldıkça sonradan aldığınız besinler direkt olarak depo ediliyo aksine daha fazla kilo alırsınız o yöntemle sakın uygulamayın ve çok da sağlıksız.
2.Diyetleri uygulamayın kızlar.Gereksiz ve sağlıksız.Kimse sizden çok daha iyi bilemez ne yiyip ne yememeniz gerektiğini.
3.Spor yapmadığınız sürece beslenmeniz nasıl olursa olsun kalıcı kilo veremezsiniz.diyet bıraktığınız zaman yine eskisi gibi olursunuz.
4.besin öğününüzün kalorisini azaltıp öğün sayınızı artırın.çok sık yiyin ama az yiyin
5.kuruyemiş meyve bunları eksik etmeyin öğünlerinizn çoğunda bunları tüketin favorim ananas inanılmaz faydalı antibiyotik etkisi var yağ yakımına birebir
6.spor yapın hergün 1 saat yürüyüş bile yeterli olcaktır.Gününzden 1 saatini spora ayırın
7.su için bol bol su için ve şişeninz hep yanınzda olsun evdeyken bile.şişe olmayınca insan mutfaga daha az gidiyo çünkü ama gözünüzün önünde olunca sık sık içersiniz
8.dışardan asla yemeyin fast foodlardan uzak durun zeytinyağı kullanın her şeyi zeytinyağı ile yapabilirsinz tadına alışnca zaten sıvı yağı unutcaksınız emin olun
Kızlar aklıma gelenler bunlar dediklerimi uygularsanız kalıcı şekilde kilo verip hayatınızı düzene sokmuş olursnuz .Çok daha zinde ve mutlu bi yaşamınız olup hayata bakış açınz bile değişebilir.Kolay gelsin kızlaaar:)))

ben hala şunu anlayamıyorum, etrafımda aç kalarak zayıflayan çok insan var ve zayıflıyolar aynı da kalıyolar. bende yapayım diyorum sonra bi bakıyorum çok zararlı olduğunu okuyorum,ne yapmak gerek bilmiyorum ?

ayyy ben bunları görmedim tabi dün abur cubur keyfi yaptım tabi şimdi daha iyiyim sevdiceğimide gördüm bugün rahatladım azıcık

Kızlar ben bu hafta yani haftaya pazara kadar diyet+spor yapamıcam tabiki yediklerime dikkat edicem ama spor yapmıcam nedeni ise bu hafta sonu ve haftaya pazar sınavım var üniversite sınavlarım lys o yüzden hafta içi full ezber yapıcam topiğe çok sık gelemeyebilirim haber verim istedim.
ama sınav ertesi yani ayın 22sinde bomba bir dönüş yapıcam eskisi gibi 2 saate yakın spor yapıcam durmucam anlıcağınız.

Sevgilim bugün ciddi ciddi bana çok kilo almışsın dedi uygun bi dilde ve nişanımızda kilolu olmak isteyip istemediğimi sordu bende tabiki hayır dedim bu hafta spor yapamıcam aam dediğim gibi ayın 22si itibari ile jillianın 6w6p zumba ve tiffany rothenin yanlar için olan videosunu yapıcam hergün.

Ramazanda bu kadar ağır spor yapamıcam biliyorum ama ramazanda kilo vericem iftarı görgüsüz gibi açmıcam Sporumuda iftardan 1.5 saat sonra felan yaparım inşallah zumba yapamam ama 6w6p ve tiffany yaparım

z
ararıyla kalsa yine iyi ben veremiyom alıyom

en iyisi yiceksin ama az az sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…