-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.561
evet tatlım anlattığına göre yeme bozukluğu başlamış sende... fazla geç olmadan bir terapistle görüş, ben seneler önce çektim bu yeme bozukluğunu. hep kendim atlatırım diye düşündüm, boşuna zaman kaybettim. keşke en baştan gitseymişim psikoloğa diyorum.
terapist falan deme canım ya korktum bak(( ama öyle yiyip kusmam falan yok,allaha şükür.senin nasıldı durumun,şimdi nasılsın, nasıl yendin
Kızlar ya benim moralim çok bozuk
Sebebini bilmiyorum kendimi çok yalnız hiisediyorum
Sanki depresyondayımHerşey üstüme üstüme geliyo sanki
kızlar bir şey sormak istiyorum.bu sıralarda yeme krizlerim tutuyor,özel gün falan değil üstelik.sizlerde bazen böyle oluyormusunuz.yeme atakları falan yaşayan varmı.bu sabah yine öyle oldu.şimdide kendimi cezalandırıyorum.öğle ymeği yemesem diyorum ama bu seferde akşam saldırırım..offf çok moralim bozuk.aklım fikrim yemekte.yardımcı olun kızlar...birde canım hep börek.çörek istiyor ya(((kilo veremedikçe sinir oluyorum birde şimdi bu ataklar.psikolojimmi bozuldu acaba hep diyet diyet diye...
biraz geç kaldım ama :)
Boy:161
Kilo: 53.7
Hedef:50
Kızlar tatlı ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz?
Ben öğlen ve akşamları çorba salata yiyorum. Alternatif önerebilir misiniz
Merhaba kızlar... Dün raporumu verdikten sonra bir arkadaşımın doğum gününe gittim ve orada bir şeyler yemek zorunda kaldımO yüzden bugün tartıldığımda tartıda hiç değişiklik görmedim, yine 50,7... Vereceğimden emindim çünkü bu hafta hiç kaçırmamıştım. Ama son gece kaçtı ne yazık ki, hafta boyunca verdiysem de geri almışım
Kızlar ya benim moralim çok bozuk
Sebebini bilmiyorum kendimi çok yalnız hiisediyorum
Sanki depresyondayımHerşey üstüme üstüme geliyo sanki
Canım vücut kendini korumaya alıyor belli bir kilodan sonra, ondan kaynaklanıyordur belki. Sen düzenli spor yapıyorsun, beslenme konusunda da azimlisin zaten, motivasyonunu bozmadan aynen devam et, birkaç hafta duraksayıp sonra aniden gidiyor kilolar :) Hem bildiğim kadarıyla hedefin 48 civarı, çok az kaldı, sabret :))
ilk kilon kacti gecen hafta meneksecim telden simdi sayfalari bulamadim
betulcum cvp yazamadim dun yolldaydim..ankaraya gidip gece geldim.. simdi teyzem var evde..aksamda arkadaslarimiz gelicek sehir disindan hafta sonu bendeler gezdircez felan.. teyzemde carsambaya kadar bende.. hem moral olmasi icin getirdik malum dayim dan dolayi 'morali bozuk birde esim hastanede tahlil felan yaptircak genel bir saglik kontrolu.. bu aralar tansiyonu felan cok cikiyo... yani bu hafta hep kalabalik ve misafir olacak diyet ne olur hic bilmiyorum zaten bu aralar cok yavasladi((
sana kolay geldinn.. dersanende
Ah ah canım... Dün pasta gidince amaaan nasılsa bugün bozuldu diyerek atak geçirdim. Her hafta bu tarz ataklar olmasa gidecek de... İnşallah camamberciğimin yardımıyla bu atakları aşacağım... Sağlıklı sağlıklı vereceğim kilolarımı. Gitmiyorsa da gitmesin, yavaş gidecekse yavaş gitsin hiç umrumda değil. Ben sağlıklı besleneyim de, çok şükür şişman değilim, oram buram çıkmıyor, acelem de yok.
Bugün bir adım olsun diye 2 haftalık tüm yemek alışverişimi yaptım, ve her gün her öğün neler yiyeceğimi yazıp buzdolabına astım. Böylece hep ne yiyeceğim belli olsun ki ne yemek yapsam diye düşünürken başka şeylere yönelmeyeyim diye düşündüm. Market ihtiyacımı da yok ettim tüm alışverişleri yaparak. Böylece ekstradan markete gitmek zorunda kalmayacağım için aklım çelinmeyecek inşallah...
Siz de bana destek olun kızlar ne olur, resmen yeme bozukluğu geliştiBir de sigarayı bırakıyor olmak... O da ekstra zorluyor... Onun boşluğunu sürekli yiyecek bir şeylerle doldurasım geliyor. Ona da alışacağım umarım.
Çok haklısın canım, gerçekten zoru başarıyorsun, aynı anda sigarayı bırakma çaban takdirin en büyüğünü hak ediyor valla ama bak ne güzel çözümler de üretiyorsun. Ben bu toptan market alışverişi ve iki haftalık yeme planı oluşturma fikrini çok sevdim, hem ne yiyeceğim diye düşünme derdi yok, onu düşünürken başka yiyeceklere kapılma riski yok, markete gidip akıl çelinmesi riski hiç yok, daha ne olsun :) Dediğin gibi, sağlıklı bir vücudun var, zihin olarak da çok güzelsin eminim, yazdıklarına bile yansıyor. Her açıdan sağlıklı olduktan sonra, üstelik kilo vermeyi de fazlalığın olduğu için değil kendi istediğin kiloda olmak için istiyorsun, gerisi sorun etmeye değmez, yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun, sağlıklı olsun :)
Dediğim gibi, senin bu azmini inanılmaz takdir ediyorum, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa seve seve elimden geleni yaparım canım, hep birlikte tüm zararlıları hayatımızdan çıkaracağız inşallah :))