- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.581
ben egzersiz yapiyorum.. kizimi uyutugumda oglen yada aksam bacak hareketleri ve mekik yani plates egzersizleri.... onun disinda zamanim olmuyo malesef( kizim yeni yuruyo surekli pesindeyimm.. arada oyuna daliyo yerde o zaman hemen 30 50 mekik yada baska bisey bole bole kisa egzersizler yapiyorum1 ay boyunca cok düzenli olmasada spor yaptım micheal jillian egzersizleriyle
2 haftadır spor yapamıyorum, başlıcam tekrar. Spor olmadan diyetin hiç bir faydası olmuyor bana
Ve akşam yemeğini kestim. 2 öğün yiyorum canım
Sen spor uyguluyor musun peki?
evt canim benimm profilime girip yaza bilitsinnn orda ozel msj yeri varYok canim ya kacamak yapmiyom gunler misafirlikler var ama dikkatli yiyorum.kayinvalidemin günü ayı bitmiyo ki onlarla ugrastim birde biraz ailevi sorunlar falan giremiyom pek.aslinda sana biseyler sorsam fena olmaz ailevi sorunlarla ilgili izin verirsen.dardayim biraz ne yapacagimin bilemedim:2::2:özeli varmi buranin.yani özel msj yazabiliyomuyuz
burcucum oglusun nasil oldu gec yaziyorum misafirlerim var yatili yeni yataga girdim vallaelaprenses tşk canım, bilemiyorum iyi mi maalesef işe geldim ben, oğlum annemlerde, kreşe yollamadım bugün artık dinlensin.
öğleyin karışık ızgara yedim (ortaya söylemiştik, az yedim), zero kola içtim, yanında da biraz salata..
yine de şişkinim koladan sanırım.
akşamı hafif geçiştirmem gerek bugün
hsgeldinnn. flutistbeni de bu gruba katarsanız çok memnun olurum :) başlangıç 53.6 boy 1.62
hosgeldinnnnn canimmmbende 53 kiloyum size katılabilir miyim
Elacımm Ne kadar iyi düşünmüşsün teyzeni getirmekle. ALLAH(C.C) senden razı olsun , eşinede ALLAH(C.C)'ım şifalar versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Ya şok diye falan yapsan misafirlerin gittikten sonra olmaz mı? Belki normale döner , bazen duraklama dönemi oluyor ya
kis betus esim iyi cok sukur (aminn) teyzosa yaptirdik genel rutin tekkikler.. kis yeni yataga girdim simdi kilolari girecem sayfalari kacirmadan cok yoruldum... birde yarin gezecez felan .. ayy insallah yaparim.. bisey cikmasa
bu arada aksam 5 adet kofte yagsiz ve salata yedim.. oglende yememistim ama az once avuc ici kadar bir su boregi yedimm..( midem bulandi gec saate kadar oturunca yemek istedim.. hemde bu saatte( pisman oldum
Son düzenleme: